Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

orkide dün doktor bir fitil verdi hafiften iltihabın var deyip.Benim bir kaç gündür kasıklarımdan ayağıma kadar vuran bir ağrı var bugünde sağ tarafta daha fazla şiddetlendi. yamuk yürüyorum düşün. Bu iltihaptan olabailir mi?

olabilir canım. ama yumurtluyor da olabilir misin?
ben kactim kizlar herkese iyi aksamlar gorusuruz yinee

güle güleeee

kız değerlendir o zaman bu günleri gün aşırı. belkim bu ay daha erken yumurtluyorsundur. anlattığın ağrı yumurtlama ağrısına da benziyor.hadi marş marş kocişe koş
kociş yok ki evde biraz geç gelecekmiş yarın da gidiyorum haftasonu gelecem sırf yumoş vaktini denk getirmek için

artık sabah kaçta olursa. yumurtladığından şüpheleniyorum ben. hadi şimdiden rastgele
Bilmiyorum ki doktor iyi dedi yumurtalaraın ama bugün veya yarın çatlar diye birşey demedi neyse bugün ve pazartsi de kocişim yanımda olacak beni bırakıp geri dönecek o iki gün kıymetli o zaman

geçmişte bişey var mı zilliler son sayfadan daldım olaya mesaj atamıyom sana sero gacısı işim yoktu eşim beni sinemaya davet etti buluşmak için evi terk eyledim

geçmişte bişey var mı zilliler son sayfadan daldım olaya mesaj atamıyom sana sero gacısı işim yoktu eşim beni sinemaya davet etti buluşmak için evi terk eyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…