- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.161
inşallah canım o kısımda yavaş yavaş dolacak nasipsesağol canım eklediğin için inşallah hamile olduğumuzu da eklersin
hadi görüşürüz canım kendine iyi bakben kactim kizlar herkese iyi aksamlar gorusuruz yinee
olabilir canım. ama yumurtluyor da olabilir misin?orkide dün doktor bir fitil verdi hafiften iltihabın var deyip.Benim bir kaç gündür kasıklarımdan ayağıma kadar vuran bir ağrı var bugünde sağ tarafta daha fazla şiddetlendi. yamuk yürüyorum düşün. Bu iltihaptan olabailir mi?
ben kactim kizlar herkese iyi aksamlar gorusuruz yinee
doktor yumurtaların çok güzel dedi sayısını sormadım ama ikiz var mı diye de sordu?geçen hafta temzilendim canım yıkandıktan 14 gün ile 21 günler arasında çarp dedi adamıolabilir canım. ama yumurtluyor da olabilir misin?
doktor yumurtaların çok güzel dedi sayısını sormadım ama ikiz var mı diye de sordu?geçen hafta temzilendim canım yıkandıktan 14 gün ile 21 günler arasında çarp dedi adamı
yani adetin ilk gününü 1. gün sayarsak kaçıncı gündesin bugün?
16 gün olmuş canım birinci günden sayarsak ama ben 34 günde bir oluyorum
kociş yok ki evde biraz geç gelecekmiş yarın da gidiyorum haftasonu gelecem sırf yumoş vaktini denk getirmek içinkız değerlendir o zaman bu günleri gün aşırı. belkim bu ay daha erken yumurtluyorsundur. anlattığın ağrı yumurtlama ağrısına da benziyor.hadi marş marş kocişe koş
kociş yok ki evde biraz geç gelecekmiş yarın da gidiyorum haftasonu gelecem sırf yumoş vaktini denk getirmek için
erken derken:44::44:yarın sabah erken olmaz mı:26:
erken derken:44::44:
Bilmiyorum ki doktor iyi dedi yumurtalaraın ama bugün veya yarın çatlar diye birşey demedi neyse bugün ve pazartsi de kocişim yanımda olacak beni bırakıp geri dönecek o iki gün kıymetli o zamanartık sabah kaçta olursa. yumurtladığından şüpheleniyorum ben. hadi şimdiden rastgele
yarın ovulasyon testi alacağım zaten çıkar ortaya herhalde
bittiyse de sıkıntı yok iyi değerlendirildiyüksek ihtimalle çıkar çatlama bitmediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?