- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.181
yarın ovulasyon testi alacağım zaten çıkar ortaya herhalde
Ben de dedim ki yoksageçmişte bişey var mı zilliler son sayfadan daldım olayamesaj atamıyom sana sero gacısı işim yoktu eşim beni sinemaya davet etti buluşmak için evi terk eyledim
dün almayı unutmuşumnerden alacan kız testi hani antepten alıyodun...
Ben de dedim ki yoksa
dün almayı unutmuşumcanım urfaya giderken antepten geçiyoruz ya artık nöbetçi eczanede varsa alacağım
Ben hastalık bittikten sonra zannediyordum öyle değil mi?ne dedin yoksaabiz bıraktık o işleri sadece ovu günlerine kaldık kız hem 16. günün hem doktor dedi 14-21 arası çalış sen ne duruyon çalışşş ................
hayır canım adetin ilk gününden itibaren ama büyük ihtimal benim hesapla sen 21. gün yumurtlarsın 35-14 =21 meraklanma ama değerlendir bu arayı ..........Ben hastalık bittikten sonra zannediyordum öyle değil mi?
yani haftaya mı oluyor neyse cuma gecesi buradayım nasipsehayır canım adetin ilk gününden itibaren ama büyük ihtimal benim hesapla sen 21. gün yumurtlarsın 35-14 =21 meraklanma ama değerlendir bu arayı ..........
ne zaman geldin ki canım burada mıydın sohbete neden gelmedin?kızlar hayırlı geceler ben kaçıyorum
ne zaman geldin ki canım burada mıydın sohbete neden gelmedin?
yapma öyle döverim senine bileyim saatlerm kaldıya sessizleştim sizinkileri okuyorum öyle
elimde değil napiyim eger olmaazsa aşıya gidicem ya o da olmazsa sitresi var hiç bi sorunu olmaypta 3 defa aşı 1 kerede tüp bebek deyipte olmayan var o kafama takıldıyapma öyle döverim seni
Stres yok
ne bileyim saatlerm kaldıya sessizleştim sizinkileri okuyorum öyle
yok az önce konuştum canım salıya da izin almış salı geri dönmem lazım dedi.Çok kötü denk geldi...Benim geri atınca tarih normalde 15inde regl olmam gerekirden 17sinde oldum 2 gün attı o da alt üst etti herşeyi.Ama diğer hesaba göre geri atmamış haline göre ben şu an yumurtladımeşin bu hafta gelse yanına izin alamıyo mu esas bu hafta gelecek haftaya beraber gelirsiniz hafta sonunuda değerlendirirsiniz ...
zaten bebişler gelmioyrsa sırf bu stres yüzünden gelmiyorlarelimde değil napiyim eger olmaazsa aşıya gidicem ya o da olmazsa sitresi var hiç bi sorunu olmaypta 3 defa aşı 1 kerede tüp bebek deyipte olmayan var o kafama takıldı
1 yıl 2 ay olduumutsuz konuşmak yok öyle allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah çok beklemeyiz,, canım siz ne kadar oldu denemelere başlıyalı
ya benm bi komşum var 27 yaşında 8 yıllık evli çocuğu olmuyodu yemiin ederim işe girdi aynı ay hamile kaldı tedavisiz kaldızaten bebişler gelmioyrsa sırf bu stres yüzünden gelmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?