- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.201
yok az önce konuştum canım salıya da izin almış salı geri dönmem lazım dedi.Çok kötü denk geldi...Benim geri atınca tarih normalde 15inde regl olmam gerekirden 17sinde oldum 2 gün attı o da alt üst etti herşeyi.Ama diğer hesaba göre geri atmamış haline göre ben şu an yumurtladım
yani canım beynimiz rahat değil çünkü ya olmazsa düşüncesi hep kafadaya benm bi komşum var 27 yaşında 8 yıllık evli çocuğu olmuyodu yemiin ederim işe girdi aynı ay hamile kaldı tedavisiz kaldı
tamam canım yarın ilkini hemen yolda yaparımbelki yumurtluyosundur eskiye göre alsan iyiymiş şu ovu testini testleri, yakı olsanda versem bendeki zulalardan çok merak ettim yumurtluyon musabah erkenden yapmıyosun ovu testini en iyi sonuçları sabah 11 öğleden sonra 3-4 gibi veriyo, birde test yapmadan 2 saat öce kesiyon sıvı tüketimini yavaşlat diyolarda sen alma bence, sen salıya kadar hep yap bence ara da verme , gelincede yap haftasonu....
Kızlar spermcanlar kaç saat canlı kalabiliyor ağustos ayında 15inde hasta olmam gerekiyordu 17sinde oldum.15ine göre hesaplarsam eylül 5 en yüksek günüm ama 17sini hesaplarsam 7sinde en yüksek değer günüm..Bana akıl verin durum ne olur?
benm doktorn demesine göre 24 saat yaşarlarmış ama ilk 6 saat çok önemliymiş
tamam canım görüşürüz benim ki de damlar birazdan.kızlar çıkmak zorundayım benm kociş gelmek üzere iyi geceler
Kızlar spermcanlar kaç saat canlı kalabiliyor ağustos ayında 15inde hasta olmam gerekiyordu 17sinde oldum.15ine göre hesaplarsam eylül 5 en yüksek günüm ama 17sini hesaplarsam 7sinde en yüksek değer günüm..Bana akıl verin durum ne olur?
canım benim bildiğim 72 saate kadar yaşıyolar salıda yaparsan perşembeye yetişir
:125:İremmmmm acayip acıktım kız:125:
Yok kız acıktım acıktım sabah kahvaltısı ile duruyorumkocişini mi çekti canın de helee
sen öyle yapıyordun di mi? iyi o zaman kalabiliyorsa iyi.çok kötü denk geldi ama yaserap ovu testi topiğinden
OVULASYON TESTİ sadece yumurtlama (ovulasyon)'nun 24-36 saat öncesini göstermektedir. Ancak spermler, vücudun içersinde 72 saat kadar daha yaşayabilirler. Örnek olarak : 28 günlük bir siklus olduğunu varsayarsak, yani yumurtlama 14. günde gerçekleşiyorsa, cinsel birleşme ise 11. siklus gününde yapılırsa döllenme meydana gelebilir. 1. test gününüz, 12. siklus gününüzdür. Bundan dolayı hamilelikten korunma için kullanılması sakıncalıdır.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html
son cümle benim gibi saflara
oynuyom işte gel sen de oyna da perşembeye kadar canlı kalabiliyormuşlarbiz ne dedik hıhh
Yok kız acıktım acıktım sabah kahvaltısı ile duruyorum
sen öyle yapıyordun di mi? iyi o zaman kalabiliyorsa iyi.çok kötü denk geldi ama ya
oynuyom işte gel sen de oyna da perşembeye kadar canlı kalabiliyormuşlar
Bugün sen çok güldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?