Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

belki yumurtluyosundur eskiye göre alsan iyiymiş şu ovu testini testleri, yakı olsanda versem bendeki zulalardan çok merak ettim yumurtluyon mu sabah erkenden yapmıyosun ovu testini en iyi sonuçları sabah 11 öğleden sonra 3-4 gibi veriyo, birde test yapmadan 2 saat öce kesiyon sıvı tüketimini yavaşlat diyolarda sen alma bence, sen salıya kadar hep yap bence ara da verme , gelincede yap haftasonu....

Kızlar spermcanlar kaç saat canlı kalabiliyor ağustos ayında 15inde hasta olmam gerekiyordu 17sinde oldum.15ine göre hesaplarsam eylül 5 en yüksek günüm ama 17sini hesaplarsam 7sinde en yüksek değer günüm..Bana akıl verin durum ne olur?

ya benm bi komşum var 27 yaşında 8 yıllık evli çocuğu olmuyodu yemiin ederim işe girdi aynı ay hamile kaldı tedavisiz kaldı
yani canım beynimiz rahat değil çünkü ya olmazsa düşüncesi hep kafada

tamam canım yarın ilkini hemen yolda yaparımtemiz havada da çarparım adamı

benm doktorn demesine göre 24 saat yaşarlarmış ama ilk 6 saat çok önemliymiş

canım benim bildiğim 72 saate kadar yaşıyolar salıda yaparsan perşembeye yetişir

serap ovu testi topiğinden

OVULASYON TESTİ sadece yumurtlama (ovulasyon)'nun 24-36 saat öncesini göstermektedir. Ancak spermler, vücudun içersinde 72 saat kadar daha yaşayabilirler. Örnek olarak : 28 günlük bir siklus olduğunu varsayarsak, yani yumurtlama 14. günde gerçekleşiyorsa, cinsel birleşme ise 11. siklus gününde yapılırsa döllenme meydana gelebilir. 1. test gününüz, 12. siklus gününüzdür. Bundan dolayı hamilelikten korunma için kullanılması sakıncalıdır.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html

son cümle benim gibi saflara

kocişini mi çekti canın de helee
Yok kız acıktım acıktım sabah kahvaltısı ile duruyorum

sen öyle yapıyordun di mi? iyi o zaman kalabiliyorsa iyi.çok kötü denk geldi ama ya

oynuyom işte gel sen de oyna da perşembeye kadar canlı kalabiliyormuşlar

kaç saat sürüyo maraş-urfa arası hatta adamı son anda çarp ver eline çantasını gitsin ne kadar geç olursa o kadar ii salı gün belki 3 gün gitsen seminere perşembe cumaya izin verirler sana olmaz mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…