- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.441
teşekkürler hayatım vazgeçmezsem eğer yarın yapmayı düşünüyorum inşallah pozitif çıkar negatif çıkarsa da inşallah geç döllenmedendirUmut işte olumsuzu istemiyor hiç bi şekilde
canim insallh bebegin seninledir.14gun epey gecmis uzerinden ignenin etkiside kalmamistir.gec dollenme olmaz bence igne vurulmussun cunku...hizlandirmissin olayi yani:))hadi hayirlisi bakalim...belirtin falan var mi?
Bence gününnü bekle hatta bi gün daha test yapmak daha stres yapan ve daha üzen bişey bence, inşşallah iyidir pozitifi görürsün ..
teşekkürler inşallah canım bende ilk batı bekleyeyim diyorudum ama yaklaştıkca insan daha da heyecanlanıyor allahım inşallah nasip eder inşallah
canım fazla bi belirtim yok bi kaç gün öncesine kadar kasıklarımda hafif hafih ağrı vardı durdu şimdi ama sabah göğüslerim acayip ağrıyordu şimdi az bi şekilde ağrı var dokununca az az akıntımda oluyor başka bi belirtim yok. inşallah olur 1 yıldır istiyorum 2. kez klomen kullanıp iğne oluyorum inşallah bu ay olur
Silik bir ikinci çizgi görmektense batı bekleyip ben burdayım diyen belirgin bir çizgi görmek daha iyi diye düşündüğüm için bekleme yanlısıyım, sana kalmış inşallah bebişin seninledir....
canim benim insallh olur bebgin karnindadir:))
ben de 2 kez kullandim klomen bu y hsg cektirdim olmadi onumuzdeki ay yine kullanacaz dedi doktorum bakalim artik hayirlsi
ben de 2 yildir istiyorum
kelam canim ben de bir ara bata 2 3 gun kala yapmistim ve silik bir cizgi gormustum.sevindim havalara uctum ama ne oldu adet oldum yalnis gosterdi o yuzden zaten yapacaksan evde idrar yapma git kan ver kesin sonucunu al canim derim ben...birkacgun daha bakle hayirlisi bakalim
evet geldik seytanin bacaginin kirilacagi gune hic umidim yok ama hayirlisi Allahimdan kurammmm su an icin bir belirti yok zatwn ogleden sonra olur hep tatildeyimde annemlerle denizede gidemicem galiba ufff... kasik ve belimde acaip agri olurdu hic biri yok goguslerimde biraz sismisti amann dusunmemek istiyorum olmuyor esimde yanimda yok surpriz yapmak istiyorum Allahim insallah nasip eder herkese Allahim bebis nasip eder insallahhhh
ya ben olmayınca sessizleşiyormuş buralar siz benim değerimi bilmeyin
kızlar ben ufaktan kaçayım daha ilçeye geçeceğim bir sürü işim var gidem de şu kocişi uyandırayım yoksa onun kalkacağı yok.Mis gibi havayı buldu gözlerini uykudan açamıyor..
inşallah canım kırmızılar bi 9 ay gelemez olurlar müjdeli haberini burada paylaşırsın bizimle bizde peşinden gelirik hııııı
he he evet 9 ay gelmez insallah :) Allahim ne buyuk ne mucizeler yaratiyor bizim de mucizelerimiz pes pese gelir insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?