- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.401
saol canımmm dualarım sizinle inşallah tez zamanda hayırlısıyla hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz...hep diyolardı bende beklerken çok kendini dinleme oluruna bırak die doğruymuş:) birde nacizane bi tavsiye Meryem suresi ve Yusuf surelerini okumanızdır kıslar..bana kalırsa ben faydasını gördüm Allahıma çok şükür...
saol canımmm dualarım sizinle inşallah tez zamanda hayırlısıyla hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz...hep diyolardı bende beklerken çok kendini dinleme oluruna bırak die doğruymuş:) birde nacizane bi tavsiye Meryem suresi ve Yusuf surelerini okumanızdır kıslar..bana kalırsa ben faydasını gördüm Allahıma çok şükür...
günaydın canm hayırlı sabahlar
günaydın canm hayırlı sabahlar[/QUOT ginaydiñnnnnnnnn
öğleden sonra giderim canm acayip heycanlıymNasılsın bakalım göz attığına göre gelen gidenin yok sen ne zaman gidiyon teste
günaydın canm hayırlı sabahlar[/QUOT ginaydiñnnnnnnnn
canm naslsın var mı bi gelişme
ya ben olmayınca sessizleşiyormuş buralar siz benim değerimi bilmeyinselamben de yalnız sayılırım. kociş bilgisayarının başında.işi var..serap olmayınca da sessiz kaldı buralar..:26:
canım bende 2 gün kullandım şu an yumoş dönemimdeyim akıntım başladı ve kesim şu 2 günü iyi değerlendirmem lazım daha sonra kociş yok yanımdaevetttt bence fitil kullanın canım enfeksiyon varsa ...ben önceki ay enfeksiyon var gibi hissediodum hafif kaşıntılar yanmalar vardı..dr smear aldı enfeksiyon yok pek ama bi fitil kullanalım dedi. 3 gün kullandım ovu haftasına girdiim için bıraktım ve hamişim Allahın izniyle...bi topicte okumuştum bi arkadaş aylarca hamile kalmayı beklemiş sorun yokmuş eşindede ondada sonra enfeksiyon için fitil vermiş bi dr bu durum hamile kalmayı engeller demiş kullanmış ve o ay hamile kalmışşş:) ve aynısı bendede oldu hatta kullanırken bile töbe yarabbim bu ay kesin hamişim demiştim içimden :) okuduklarımın etkisiyle ...bence ufacık bi enfeksiyon bile varsa fitil kullanın hemen çünkü benim geçen ay kimyasal olmuştu bu ayda tutunca ben enfeksiyona bağladım durumu
oy efendim oyyyy hoşgelmişsengünaydın kızlar.............
hoşgeldin canım aramıza inşallah bu ay hepimiz güzel haberleri alacağız.günaydın güzel anne adayları hepinizin göbişleri bebiş dolsun hayırlı haberler almanız dileğiyle :)
aldım canım çok pahalı kzı bu ne ben nette araştırdım duyunca zonkladım tabi.Canım yumoş zamanım zaten akıntım başladı oradan da anladım.Kociş kalkmadı ki milli eğitime gidelim.Ben de sizlere bi bakayım dedim..Serappp hani gelmiyodun bugün.... Aldın mı test anlat naptın .........
aldım canım çok pahalı kzı bu ne ben nette araştırdım duyunca zonkladım tabi.canım yumoş zamanım zaten akıntım başladı oradan da anladım.kociş kalkmadı ki milli eğitime gidelim.ben de sizlere bi bakayım dedim..
sen de hoşgeldin canımgunaydın kızlar!
ben de geldım yine burdayım
aldım canım çok pahalı kzı bu ne ben nette araştırdım duyunca zonkladım tabi.canım yumoş zamanım zaten akıntım başladı oradan da anladım.kociş kalkmadı ki milli eğitime gidelim.ben de sizlere bi bakayım dedim..
ya ben olmayınca sessizleşiyormuş buralar siz benim değerimi bilmeyin
canım bende 2 gün kullandım şu an yumoş dönemimdeyim akıntım başladı ve kesim şu 2 günü iyi değerlendirmem lazım daha sonra kociş yok yanımda
oy efendim oyyyy hoşgelmişsen
hoşgeldin canım aramıza inşallah bu ay hepimiz güzel haberleri alacağız.
Kızlar burada net yavaş vınnn ile bağlanıyorum.İnşallah bugün orkideden başlayarak güzel haberleri alırız.Akşama anca girerim.
Herkes kendine iyi baksın ben gelinceye kadar geldiğimde hesap soracağım....
buge çok sevindim canım İremle konuştuk darısı bizim başımıza inşallah kız ayağını sürttün mü_Arkandan da biz gelelim yetti gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?