Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

cok tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallhh
darisi bize diyelim dualarini esirgeme bizden canim...

kizlar bugun giremedim esimle bugunu kendimize ayirdik neti acmadik hic o yatti simdik bende sizlere bakim dedim ama herkesler gitmesss ben gelene kadar...

bende okuyorum canım. yusuf süresinin bitmesine 8 tane kaldı. bakalım hayırlısı. sen bitincemi öğrendin hamile olduğunu

umudum ekim'e kaldı...regl belirtilerim başladı( herkes için hayırlı olur inşallah...

günaydın güzel anne adayları hepinizin göbişleri bebiş dolsun hayırlı haberler almanız dileğiyle :)

Son düzenleme:
selam ben de yalnız sayılırım. kociş bilgisayarının başında.işi var..serap olmayınca da sessiz kaldı buralar..:26:
ya ben olmayınca sessizleşiyormuş buralar siz benim değerimi bilmeyin

canım bende 2 gün kullandım şu an yumoş dönemimdeyim akıntım başladı ve kesim şu 2 günü iyi değerlendirmem lazım daha sonra kociş yok yanımda

günaydın kızlar.............
oy efendim oyyyy hoşgelmişsen
günaydın güzel anne adayları hepinizin göbişleri bebiş dolsun hayırlı haberler almanız dileğiyle :)
hoşgeldin canım aramıza inşallah bu ay hepimiz güzel haberleri alacağız.

Kızlar burada net yavaş vınnn ile bağlanıyorum.İnşallah bugün orkideden başlayarak güzel haberleri alırız.Akşama anca girerim.
Herkes kendine iyi baksın ben gelinceye kadar geldiğimde hesap soracağım....

buge çok sevindim canım İremle konuştuk darısı bizim başımıza inşallah kız ayağını sürttün mü_Arkandan da biz gelelim yetti gari

Günaydın Bugünümüze şükürler olsun..Gönlünüzden geçen her ne varsa hayırlısıyla olur inşallah..Sevgiler canlar

Serappp hani gelmiyodun bugün.... Aldın mı test anlat naptın .........
aldım canım çok pahalı kzı bu ne ben nette araştırdım duyunca zonkladım tabi.Canım yumoş zamanım zaten akıntım başladı oradan da anladım.Kociş kalkmadı ki milli eğitime gidelim.Ben de sizlere bi bakayım dedim..

Ben sana dedim ama sözümü dinlemiyon allah aşkına de hele kaç lira verdin ...

Bana kalırsa eğer yumurtluyosan 25 den önce bat tarihin benden demesi 25 i ne kadar bekle hemen test yap sen ....

hoşbulduk canım inşallah bebişler gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…