Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Bana kalırsa eğer yumurtluyosan 25 den önce bat tarihin benden demesi 25 i ne kadar bekle hemen test yap sen ....
bu hesaplamaya göre bat 21 oluyor canım ama ben 25ine kadar bekleyeceğim inşallah kırmızılar gelmezse

hoşbulduk canım inşallah bebişler gelsinn
İnşallah canım bol bol dua edelim.Rabbim verecek ben inanıyorum bebişlerimizi bizlere

günaydın kızlaaar. az önce kan verdim. çook kötüyüm. ne oldu byle. elim ayağım titriyor. çok stres yaptım. içimdeki sesler beni yiyip bitiriyor

kızlar ben ufaktan kaçayım daha ilçeye geçeceğim bir sürü işim var gidem de şu kocişi uyandırayım yoksa onun kalkacağı yok.Mis gibi havayı buldu gözlerini uykudan açamıyor..

Ben 20 test üstüne 6 tane gebelik testi toplam 19.90 farkettiysen 20 değil
Ve kesin hamile bırakıyo buge ile sabit Ben sana kazıklancan 2 günde netten geliyo dedim ama tınnn ....

5 buçuk verdim canım tanesine bak buçuğuda var dikkat et.adama da kızdım ben ne soyuyorsunuz resmen milleti

Bende aynı hesapla 25 ine kadar beklede yap testi dedim kız yoksa biz kardeşmiyiz

bu hesaplamaya göre bat 21 oluyor canım ama ben 25ine kadar bekleyeceğim inşallah kırmızılar gelmezse

inşallah canım bol bol dua edelim.rabbim verecek ben inanıyorum bebişlerimizi bizlere

ağzını burnunu dağıtacağım şimdi senin.
İrem senin yüzünden şiddet eğilimli oldum kız.
Napayım kociş düşünsün ben ona demiştim.

İrem ben gelene kadar güzel haberler olursa listeyi düzenler misin canım?
Benim burada net yavaş sinir etti beni
Ben 20 test üstüne 6 tane gebelik testi toplam 19.90 farkettiysen 20 değil
Ve kesin hamile bırakıyo buge ile sabit Ben sana kazıklancan 2 günde netten geliyo dedim ama tınnn ....

Son düzenleme:
Kız zırlamasana ne zırlıyon şimdiden dur, güzel haberi verince ben seni oyun oynamak istende k.çının üstüne oturtup somurtturmaz mıyım ...

direk laboratuara teslim ettim zaten. Testi çalışmaya başladılar. Artık ne kadar sürede çıkar bilmiyorum. öğlene kadar çıkmış olur

Okito baby bugünün adamları kuramla orki bekliyorum nöbetteyim cicim

günaydın hatunlar bata 3 gün kaldı ve ben sabırsızlıktan çıldıracağım bu sabah göğüslerimde ağrıyla uyandım bat yaklaştı kasık ağrılarım bitti gibi akıntım devam ediyor size bi soru test yapsam sonuç çıkar mı yaaa :2::2::2: bi de çatlatma iğnemi vurulalı 14 gün oldu

Son düzenleme:
Bata 3 gün varsa ve geç döllenme olmamışsa çıkar .................

Bata 3 gün varsa ve geç döllenme olmamışsa çıkar .................

teşekkürler hayatım vazgeçmezsem eğer yarın yapmayı düşünüyorum inşallah pozitif çıkar negatif çıkarsa da inşallah geç döllenmedendir umut işte olumsuzu istemiyor hiç bi şekilde

günaydın kızlaaar. az önce kan verdim. çook kötüyüm. ne oldu byle. elim ayağım titriyor. çok stres yaptım. içimdeki sesler beni yiyip bitiriyor

teşekkürler hayatım vazgeçmezsem eğer yarın yapmayı düşünüyorum inşallah pozitif çıkar negatif çıkarsa da inşallah geç döllenmedendir umut işte olumsuzu istemiyor hiç bi şekilde

canim insallh bebegin seninledir.14gun epey gecmis uzerinden ignenin etkiside kalmamistir.gec dollenme olmaz bence igne vurulmussun cunku...hizlandirmissin olayi yani:))hadi hayirlisi bakalim...belirtin falan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…