- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.421
Ben sana dedim ama sözümü dinlemiyon allah aşkına de hele kaç lira verdin ...
dalga geçecen dimi
bu hesaplamaya göre bat 21 oluyor canım ama ben 25ine kadar bekleyeceğim inşallah kırmızılar gelmezseBana kalırsa eğer yumurtluyosan 25 den önce bat tarihin benden demesi 25 i ne kadar bekle hemen test yap sen ....
İnşallah canım bol bol dua edelim.Rabbim verecek ben inanıyorum bebişlerimizi bizlerehoşbulduk canım inşallah bebişler gelsinn
5 buçuk verdim canım tanesine bak buçuğuda var dikkat et.Adama da kızdım ben ne soyuyorsunuz resmen milletiyok merak ettim 5 ten fazla mı verdin diye tane hesabıyla de hele
stres falan yok bekle canım ne zaman çıkar inşallah ben çıkmadan güzel haberlerini alırız.günaydın kızlaaar. az önce kan verdim. çook kötüyüm. ne oldu byle. elim ayağım titriyor. çok stres yaptım. içimdeki sesler beni yiyip bitiriyor
5 buçuk verdim canım tanesine bak buçuğuda var dikkat et.adama da kızdım ben ne soyuyorsunuz resmen milleti
günaydın kızlaaar. Az önce kan verdim. çook kötüyüm. Ne oldu byle. Elim ayağım titriyor. çok stres yaptım. Içimdeki sesler beni yiyip bitiriyor
bu hesaplamaya göre bat 21 oluyor canım ama ben 25ine kadar bekleyeceğim inşallah kırmızılar gelmezse
inşallah canım bol bol dua edelim.rabbim verecek ben inanıyorum bebişlerimizi bizlere
Günaydın bebiş ne zaman sonucu alcan doktorsun ilk sana baksınlar uleynnn ...........
Ben 20 test üstüne 6 tane gebelik testi toplam 19.90 farkettiysen 20 değil
Ve kesin hamile bırakıyo buge ile sabitBen sana kazıklancan 2 günde netten geliyo dedim ama tınnn ....
direk laboratuara teslim ettim zaten. Testi çalışmaya başladılar. Artık ne kadar sürede çıkar bilmiyorum. öğlene kadar çıkmış olur
ağzını burnunu dağıtacağım şimdi senin.
Irem senin yüzünden şiddet eğilimli oldum kız.
Napayım kociş düşünsün ben ona demiştim.
Irem ben gelene kadar güzel haberler olursa listeyi düzenler misin canım?
Benim burada net yavaş sinir etti beni
günaydın hatunlar bata 3 gün kaldı ve ben sabırsızlıktan çıldıracağım bu sabah göğüslerimde ağrıyla uyandım bat yaklaştı kasık ağrılarım bitti gibi akıntım devam ediyor size bi soru test yapsam sonuç çıkar mı yaaa :2::2::2: Bi de çatlatma iğnemi vurulalı 14 gün oldu
Bata 3 gün varsa ve geç döllenme olmamışsa çıkar .................
günaydın kızlaaar. az önce kan verdim. çook kötüyüm. ne oldu byle. elim ayağım titriyor. çok stres yaptım. içimdeki sesler beni yiyip bitiriyor
direk laboratuara teslim ettim zaten. testi çalışmaya başladılar. artık ne kadar sürede çıkar bilmiyorum. öğlene kadar çıkmış olur[/QUOT
ayyy orkidem sen geldin aklima ise koyulmadan bir bakayim dedim sana.heyecan yok tatlim herseyin hayirlisi...
sanki kendi sonucumu bekliyor gibiyim suan sana heyecan yok dedim ama ben heyecanlabdim bak simdi:)
rabbim oncelikle hayirlisini nasip etsin insallh oncelikle istedigimiz bu...
sonucu alinca hemen bizimle paylasss beliyosss:18::18:
teşekkürler hayatım vazgeçmezsem eğer yarın yapmayı düşünüyorum inşallah pozitif çıkar negatif çıkarsa da inşallah geç döllenmedendirumut işte olumsuzu istemiyor hiç bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?