Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Şu an o kadar korkuyorum ki anlatamam. ilki de böyle olmuştu. kimyasal oldu sonra. umarım bu benimledir. eşime de tel. edip söyledim, pişman oldum. olmazsa adam da üzülecek. nolur dua edin bana. başka kimseyle paylaşamıyorum şu anda

canım çooook sevindim yaaa...senin ve orkidenin heyecanını hep birlikte hissettik...darısı başımıza inşallah...

ya canm sıkma canını her şey çok güzel olcak bak gör sağlıklı olcak dualarımız seninle bebişim üzlme sakın

tabi kızım..dün çıt yoktu buralarda sen gelince renklenmiş yine
yine gitmişsin.
dün çok yorgundum canım milli eğitimde beni mahvettiler.

kızlaaaaar ve haberi veriyoruuuuuuumhamileyiiiiiiiiminşallah bu defakini kucağıma alırım ne olur dua edin
Şu an resmen zırlıyorum emin olun.Canım topiğimizin ilk annesi hadi hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına da alırsın inşallah o günleri de hep beraber burada yaşarız inşallah.Bu arada stres yok kırdırma kafanı

Canım topiğimizin ikinci annesi sağsalim kucağına da alırsın inşallah.....

İkinize de çok sevindim ayağınızı sürtseydiniz bari....
Hadi kızlar hiç fire vermeden yolumuza deavm ediyoruz ....
Bugün buralarda olacağım inşalllah bugünde güzel haberler allırız....
Hele gelin hep beraber halay çekeceğiz hamişler hariç onlar otursunlar biz oynayalım

çok teşekkür edrim canm allah razı olsun allah hepinize de nasip etsin inş heycenda uyuyamadım sabahın köründe kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…