- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.561
Kizlar, tebrik ederimAllah bebislerinizi saglik ve sihhatle kucaklariniza almayi nasip etsin. Cok sevindim inanin :13: Göbişlerinize benim adimi da yazin
kızlaaaaar ve haberi veriyoruuuuuuumhamileyiiiiiiiim inşallah bu defakini kucağıma alırım ne olur dua edin
kızzzzzzzzlarrrrrrrrrrr 2. müjdeli haber geliyor bebiş geliyo hamileyimmmm şuan ağlıyorum allahım herkeze bu duyguyu tattırmayı naip etsin sağlıkla büyümelerini nasip etsinnnn aminnnn ilk müjdeyi size veriyorum daha kociş bile bilmiyo
Şu an o kadar korkuyorum ki anlatamam. ilki de böyle olmuştu. kimyasal oldu sonra. umarım bu benimledir. eşime de tel. edip söyledim, pişman oldum. olmazsa adam da üzülecek. nolur dua edin bana. başka kimseyle paylaşamıyorum şu anda
canım çooook sevindim yaaa...senin ve orkidenin heyecanını hep birlikte hissettik...darısı başımıza inşallah...
dün çok yorgundum canım milli eğitimde beni mahvettiler.tabi kızım..dün çıt yoktu buralardasen gelince renklenmiş yine
yine gitmişsin.
Şu an resmen zırlıyorum emin olun.Canım topiğimizin ilk annesi hadi hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına da alırsın inşallah o günleri de hep beraber burada yaşarız inşallah.Bu arada stres yok kırdırma kafanıkızlaaaaar ve haberi veriyoruuuuuuumhamileyiiiiiiiim inşallah bu defakini kucağıma alırım ne olur dua edin
Canım topiğimizin ikinci annesi sağsalim kucağına da alırsın inşallah.....kızzzzzzzzlarrrrrrrrrrr 2. müjdeli haber geliyor bebiş geliyo hamileyimmmm şuan ağlıyorum allahım herkeze bu duyguyu tattırmayı naip etsin sağlıkla büyümelerini nasip etsinnnn aminnnn ilk müjdeyi size veriyorum daha kociş bile bilmiyo
çok teşekkür edrim canm allah razı olsun allah hepinize de nasip etsin inş heycenda uyuyamadım sabahın köründe kalktımdün çok yorgundum canım milli eğitimde beni mahvettiler.
Şu an resmen zırlıyorum emin olun.Canım topiğimizin ilk annesi hadi hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına da alırsın inşallah o günleri de hep beraber burada yaşarız inşallah.Bu arada stres yok kırdırma kafanı
Canım topiğimizin ikinci annesi sağsalim kucağına da alırsın inşallah.....
İkinize de çok sevindim ayağınızı sürtseydiniz bari....
Hadi kızlar hiç fire vermeden yolumuza deavm ediyoruz ....
Bugün buralarda olacağım inşalllah bugünde güzel haberler allırız....
Hele gelin hep beraber halay çekeceğiz hamişler hariç onlar otursunlar biz oynayalım
hayrlı olsun canımmmmm ugurlu gelın bıze ınsallahhh allah tamamına erdırsınn
günaydın bende geldim kızlar..
2 gün girmedik hemen unutulmuşuz
Nerden çıkardın bunu cicim ösledik seni sen gelince sevin diye 2 hamiş bile çıkardıkSen naptın anlat bakıyım yumurtluyon mu
günaydınlar olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?