- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.581
154 te canım sid test yapmış silik çizgi demiş , yanlış anlamasın ama silik olduğundan kan testini alınca yazılır diye eklemedim, bi arkadaşta mmlk miydi neydi ekle demiş sen gelince bişey yapmadım, ya o listeyi ilk mesajına ekliyemiyor musun sen, ilk mesajı düzenliyo topic sahipleri, listenin en son halini bulman kolay olur zor oluyo böyle bence
tamam canım listeleri düzenliyordum napıyon kız dünden beri
canııım çoook teşekkür edrim. ben inanıyorum ki senin içn de az kaldı. öyle hissediyorum. güzel haberlerini alacağız buradan sevinç çığlıkları alacağızcanimmm cok tebrik ederimmm superrrrrabbim insallh kucagina da almayi nasip eder.dualarim seninle canim....
kızzzzzzzzlarrrrrrrrrrr 2. müjdeli haber geliyor bebiş geliyo hamileyimmmm şuan ağlıyorum allahım herkeze bu duyguyu tattırmayı naip etsin sağlıkla büyümelerini nasip etsinnnn aminnnn ilk müjdeyi size veriyorum daha kociş bile bilmiyo
canim yumurtlama donemlerini nasil degerlendirdin hergun mu?
orki taze hamiş nasılsın canımmm.........
iyiyim tatlım. dün net bozuktu kimseye cevap yazamadım. şimdi geçmişi okuyup cevap yazıyorum. sen nasılsın gelecek hamiş
bende ağustosu kapatıp eylüle yelken açacaktım ama son sat 1 ağustos bugun oldu hala gelen giden yok kan testimde negatif ne yapacağımı bilmiyorum bütün ay yumurtalığım şişiti kasıldı ağrıdı kesin hamileyim dedim ama hamile değilmişim gelen gidende yok benim durumumda olsn var mı kızlar çok düzenliyidi adetlerim((
bende ağustosu kapatıp eylüle yelken açacaktım ama son sat 1 ağustos bugun oldu hala gelen giden yok kan testimde negatif ne yapacağımı bilmiyorum bütün ay yumurtalığım şişiti kasıldı ağrıdı kesin hamileyim dedim ama hamile değilmişim gelen gidende yok benim durumumda olsn var mı kızlar çok düzenliyidi adetlerim((
canm benm tebrik edrm inş hayılısıyla alcaksın kucağına
kızlaaaaar ve haberi veriyoruuuuuuumhamileyiiiiiiiim inşallah bu defakini kucağıma alırım ne olur dua edin[/QUO
tebrik ederim canım...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
orkidemmm şimdi gördümmmm çok mutlu oldum tatlımmmm allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş ... heyecanlandımmm çok sevındımm... Kizlar, tebrik ederimAllah bebislerinizi saglik ve sihhatle kucaklariniza almayi nasip etsin. Cok sevindim inanin :13: Göbişlerinize benim adimi da yazin
kızlar hepinizden Allah razı olsun. dileyen herkese rabbim bu duyguyu nasip etsim. Kuramım inşallah sen de sağlıcakla bebişini kucağına alırsın
valla ben de belirti melirti yoktu.hala da yok. onca zaman memişleri boşa mıncıklamışım
kızlar her ay umutlanmakta haklıymışız çünkü adetle aynı belirtiler hiç bi farkı yok sadece benm bacaklarım ağırdı yoksa aynı bide göyüslerimde yeşil damarlar çıktı aynı adet ağrısı gbi bi ağrı
canııım inşalllah hadi bi güzel haber de senden duyup halay çekelimkızlar bende galiba hamileyim. çok silik bir çizgi çıktı testimde. allahım bebeğim nolur benimle kal bu sefer. nolur var ol
kizlar merhaba, sizinle bisey paylasmak istiyorum. ben iki senedir bebek istiyorum. ilk zamanlarda hasimatoya bagli tiroid yetmezligi m vardi hala daha bebbegimiz olmayinca doktorum rahim filmi cektirmem getektigini soyledi. korktugum icin erteledim bunun ecele faydasi olmadigi icin nihayet agustos ayi basinda film cektirdim doktorum bir tupumun tamamen kapali oldugunu digerinin de muhtemelen ilacla acildigini( yapisiklik olurmus bazen) soledi. kontrole gittigimde yumurtamin cok kucuk oldugunu yinede iliskiye duzenli girmemizi bu arada filmden dolayi adetimin gecikecegini heyecanlanmamam getektigini soylemisti agustostan umidi o kadar kesmistim ki iliskiden sonra oyle oncekiler gibi yatip kalmiyodum bile. adetim 5 gun gecikmisti adet sokturucu aldim bir an once olayim kurtulayim eylule de asilama yapariz diye bekliyodum. oylesine bir test yapayim dedim ki iste o iki cizgiyi gordum simdi 4 haftalik hamileyim. tarif edemiyorum hala da inanamiyorum. bi gun hamile kalirsam gebelik belirtilerini mutlaka yazacam buraya demistim. adet oncesindeki belirtiler haric ( cunku ayni belirtiler) bel kalinlasmasi ve karin sisligi cok erken basladi. idrarda koyulasma rengi daha sariydi kokusu degismisti. gunduz hic uyadigim halde uyumak istiyordum. bir de istahim acilmisti. normalde adet oncesi belirtileri neyse aynilari oluyor tek farki belirtiler yumurta dollendikten hemen sonra basliyor. mesela bende kasik agrilari yerine bel kalinlasmasi daha on plandaydi.en onemlisi hamileligi bu ay tamamen silmistim rahat olmak dikkati dagitnak cok onemli. rahim filmi cektirin kizlar zarari yok faydasi var., islem esnasinda hafif tikanikliklar bile acildigi icin spermlerin tuplere tasinmasi cok daha kolay olacak. Allahim isteyen herkese hayirli evlatlar versin insallah anneligi ben de dahil hepimiz yasariz. mucize isteyen herkesin kapisini en tez zamanda calar umarim.
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım yavrunu
canım ya seni öyle anlıyorum ki. ben de geçen ay kimyasal oldum. 11 ay önce 11 haftalık düşük yaptım. ama korkunun bi faydası yok. inşallah her şey yolunda gidecektirŞu an o kadar korkuyorum ki anlatamam. ilki de böyle olmuştu. kimyasal oldu sonra. umarım bu benimledir. eşime de tel. edip söyledim, pişman oldum. olmazsa adam da üzülecek. nolur dua edin bana. başka kimseyle paylaşamıyorum şu anda
yaşasın ilk eylül annesiiii......
çoook teşekkürler kızlaaar. tez zamanda halayınızı ekmek istiyorumŞu an resmen zırlıyorum emin olun.Canım topiğimizin ilk annesi hadi hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına da alırsın inşallah o günleri de hep beraber burada yaşarız inşallah.Bu arada stres yok kırdırma kafanı
Canım topiğimizin ikinci annesi sağsalim kucağına da alırsın inşallah.....
İkinize de çok sevindim ayağınızı sürtseydiniz bari....
Hadi kızlar hiç fire vermeden yolumuza deavm ediyoruz ....
Bugün buralarda olacağım inşalllah bugünde güzel haberler allırız....
Hele gelin hep beraber halay çekeceğiz hamişler hariç onlar otursunlar biz oynayalım
ağzına bal canımbilmiyom ya planlı hamilelik hiç ii bişey değilmiş eşim delirmemden korkmaya başladı ben sürpriz adamıyım ya stres bana göre değilmiş....
canım ya seni öyle anlıyorum ki. Ben de geçen ay kimyasal oldum. 11 ay önce 11 haftalık düşük yaptım. Ama korkunun bi faydası yok. Inşallah her şey yolunda gidecektir
çoook teşekkürler kızlaaar. Tez zamanda halayınızı ekmek istiyorumvalla ben de öğrenince baya bi zırladım serabım . Sabahı zor ettim heyecandan.
Kız irmoş ben seni böyle bilmezdimçabuk pes ediyosun incirlerini cevizini ye adamı çarp. Ovu testini ve ateş ölçmeyi yap allah'ın izniyle bitmiştir.
ayyyy insallh orkidem insalllh kalirim biran once hamile...ben bu ay bisey yiyemedim ya klomen kullanacam diye nasil olsa yumurtam olusacak dedim ama doktrm hsg deyince onu yaptirdik biiliyorsun boyle gecti bu ay simdi tam yumutlama donemimdeyim gun asiri yapayi diyordum ama simdik kafam karisti:44::26:su ates isini onumuzdeki aya yapayim diyorum ama doktor takibindeyken gerek var miki?zaten yumurtlayacagimi biliyorum ya onceden offf sanki fazla karismisim bencanııım çoook teşekkür edrim. ben inanıyorum ki senin içn de az kaldı. öyle hissediyorum. güzel haberlerini alacağız buradan sevinç çığlıkları alacağız
canııım bu ne güzel haber. çoook mutlu oldum. allah tamaına erdirsin.
tatlım biz yumurtlamaya 3 gün kalana kadar 4 gün perhiz yaptık. sonra yumurtlama gününe kadar her gün oldu. yumurtlama günü olmadı. yumurtlamadan 1 gün sonra tekrar oldu. her seferinde ayakları havaya diktim 20 dk. biliyosun incir ceviz arı sütü-bal-polen karışımı yediğimi. eşime de her sabah akşam bir yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi yedirdim. her gün ateş ölçtüm. herkese ateş ölçmeyi tavsiye ediyorum
canim bende gectigimz ay 3 gun gecikmeli oldum kan vermistim negatif cikti sonra dusunmeyi birakinca geldi psikolojik olabilir....bende ağustosu kapatıp eylüle yelken açacaktım ama son sat 1 ağustos bugun oldu hala gelen giden yok kan testimde negatif ne yapacağımı bilmiyorum bütün ay yumurtalığım şişiti kasıldı ağrıdı kesin hamileyim dedim ama hamile değilmişim gelen gidende yok benim durumumda olsn var mı kızlar çok düzenliyidi adetlerim((
Günaydın canım nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?