Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar birşey soracağım bu ovuluasyon testi kullanan var mı aranızda varsa doğruluk payı gerçek mi gıdaklamayı doğru sölüyor mu

eylül hayalim suya düştü arkadaşlar( bugün 4 Eylül ve ben regl oldum hayırlısı artık 1 ekim'e ) dilerim listede yer alan tüm arkadaşlar bebiş haberleri ile gelirler...benim bu ay olmadı malesef..

canım sıkma canını bu ay olmadı gelecek aya olur bebeğin geleceği zamanı bilir sabret sadece zamanı var demekki olmamasında da vardır bir hayır içini ferah tut

kızlar birşey soracağım bu ovuluasyon testi kullanan var mı aranızda varsa doğruluk payı gerçek mi gıdaklamayı doğru sölüyor mu

benimki internet hesaplaması ile aynı zamanı gösterdi...test yaptığım gün yumurtlamadan önce gelen akıntı ve kasık ağrılarımda vardı..ben memnun kaldım...devam etmeyi düşünüyorum...

tugce76 yumurtlama belirtilerin var mı?

her ay oldugu gibi bu ay da 13.gunde (sat-tan sonra) kasiklarimda adet oncesi gibi inceden agrilar oldu tum gun surdu.
sat-tan sonra 9.gunden itibaren ov.testlerimi duzenli olarak yaptim ve dun cok net-koyu ikinci cizgi vardi.
akintiya gelince'zaten 9.gun gelmisti ilk olarak.bugun de seffaf haliyle bi yokladi.
agrim aksam uzeri kesildi birden.
daha ne olsun.stres te olmazsa ...Allahim da yazdiysa....
sen yazacaksin bi de listeye beni hamile diye galiba.
geriye baska ne kalcak yani:)))

canım sıkma canını bu ay olmadı gelecek aya olur bebeğin geleceği zamanı bilir sabret sadece zamanı var demekki olmamasında da vardır bir hayır içini ferah tut

inşallah canım hayırlısını istemiştim...demek ki hayırlısı bu ay değilmiş..

benimki internet hesaplaması ile aynı zamanı gösterdi...test yaptığım gün yumurtlamadan önce gelen akıntı ve kasık ağrılarımda vardı..ben memnun kaldım...devam etmeyi düşünüyorum...

bir şey daha soracağım benim son reglim ilk kez çok sancılı oldu ve 3 gün sürüp biten 6 gün sürdü ve bitmesiine rağmen bel kasık ağrısı devam ediyo sizce neden olabilir

arkadaşlar bi arkadaşım ESMAÜL HÜSNA KİTABINI HEDİYE ETTİ ...İÇİNE İLK BAKTIĞIMDA SAYFADA ŞU YAZIYORDU:
EL-BARİ:CANLANDIRAN
çocuğu olmayan bir kadın 7 güne kadar oruç tutarak orucunu suyla açsın ve sonra 21 defa EL-BARİ-UL MUSAVVİRU okusun.Ona bir çocuk nasip olacaktır.((Okuduğumda çok şaşırdım...kimbilir belkide bu bir vesile oldu...sizlerle paylaşmak istedim...

EL VAHİD:BENZERSİZ TEK OLAN
Çocuğu olmayan bir kimse her gece ve sabah 1000 kez okursa Allah evlat nasip eder.

eylül hayalim suya düştü arkadaşlar( bugün 4 Eylül ve ben regl oldum hayırlısı artık 1 ekim'e ) dilerim listede yer alan tüm arkadaşlar bebiş haberleri ile gelirler...benim bu ay olmadı malesef..

dogacagi gunu bekliyor seninki.sana anne diyecek evladin bi yerlerde sirasini beklior.sen sabretsene bakim.bilir o ne zaman gelecegini.
hayrinadir bu da biliorsun dimi?

bir şey daha soracağım benim son reglim ilk kez çok sancılı oldu ve 3 gün sürüp biten 6 gün sürdü ve bitmesiine rağmen bel kasık ağrısı devam ediyo sizce neden olabilir

ya çok üşütmüşsün kendini...ya da çok sancılı olan regli hani düşük diye okumuştum forumda ama tabi sadece okuduğumu aktarıyorum...

dogacagi gunu bekliyor seninki.sana anne diyecek evladin bi yerlerde sirasini beklior.sen sabretsene bakim.bilir o ne zaman gelecegini.
hayrinadir bu da biliorsun dimi?

tşk ederim arkadaşım inş...yazdıkların çok duygulandırdı beni...Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin..

Benimki takvimden bir gün önce koyuydu. Bence muhtemel hesaplamadan daha etkili yani.
ayrıca akıntımın uzayan şekilde olduğu gün en koyu gündü. c çizgisinden de koyu. nette ise bu akıntıyı gördükten 1-2 gün sonra yumurtlama olacaktır yazıyor. benimki aynı gün oldu.

lutfen bunlara bel baglayip,medet umup boslamayalim derim ben haddimce.
stressiz'kocalarimizla sevgi icinde,askla sev-(is)melerimize devam edelim bence:)
Allah"im ne zaman bize evlat gonderecegini bilir elbet.oyle degil mi ama?
hayirlisiyla-saglikla'hayirli evlatlar gelsin kucaklarimiza yeter.beklemeye deger bence.

canım testte çift çizgiyi gördükten sonraki 6 ile 36 saat arasında yumurtluyorsun nette yazanda doğru yani ................

arkadaslar az once esim geldi napiosun die.
ben de forumdayim dedim.
herkes bu forumda anne olmak isteyen bayanlar dedim.anlattim iste adim listede bat tarihlerimizi beklioz falan.
(cunku esim yabanci ve turkce bilmiyor)
o da
"-cok merak ediyorum forumdaki bayanlara sorar misin boylesine ozel konulari bi forumda paylastiklarini esleri bilior mu"dedi.
sanirim cok yadirgadi.
yani turk erkelerinin,kocalarinin bu duruma tepkisi nasildir diye merak edior sanirim.

bel bağlayıp boşlamak değil bunlar canım , adamla hiç bişey yapmadan bunlar okundu diye çocuk olmaz zaten, dinende zaten sıra öyle değil sen üstüne düşeni yapacaksın bunlarda tevvekkül aşaması yani allaha yakarma aşaması, bence görevini yerine getirdiysen bu duaları et

canım testte çift çizgiyi gördükten sonraki 6 ile 36 saat arasında yumurtluyorsun nette yazanda doğru yani ................

yani muhtemelen denk gelecektir zaten evet ama ben akıntım en çok olduğunda değil sonrasında yapıyordum, belki de çoktan çatlamış oluyordu o anlamda dedim

oyle dimi canim yaa iyi bari ben doktora gidicem zaten gidene kadar catladim zaten sora sora helak oldum neyseki boyle bisey yasayan birisi yardimci oldu saol tatlisim :))cok aydinlattin beni :))

yani muhtemelen denk gelecektir zaten evet ama ben akıntım en çok olduğunda değil sonrasında yapıyordum, belki de çoktan çatlamış oluyordu o anlamda dedim
içini
ferah tut spermcanlar uzun yaşıyo 3 güne kadar ömürleri var sen yumurtlamadan 3 gün önce yapsan rabbim yeterki nasip etsin yine vurursun hedefi 12 den

benim eşim biliyor, birçok şeyi buradan öğrendim çünkü.
ilk hamile kaldığımda 32. günde adet olmuştum ve düşük yapıyorum diye doktora gittim, kanda 5.75 çıktı değerim ve doktor bana "" hımm şüpheli gibi ama yok şu anda hamile değilsiniz "" gibi garip bir tepki verdi. ben hamile olmadığıma değil kaybettiğime üzüldüm. eşim doğal olarak doktora inandı. sonra kimyasal gebelik diye bir şey olduğunu buradan öğrendim. yaşadığım muhtemelen buydu. bunları eşime de gösterdim. çok cahil olduğumu anladım, ne kadar bilinçli geçinsemde.
sonuçta herkes özel hayatıyla ilgili istediği kadar detay verir. aynı şeyi isteyen bir avuç insanız , destek arıyoruz sadece

iste sizlerden gelecek boylesine bi cevapti esime kelimesi kelimesine tercume etmek isteyecegim.
cok tesekkur ederim arkadasim,zaman ayirip boyle bi aciklama yazdigin icin.
sonuna kadar katiiorum.turk ya da baska farketmez.bence erkeklerin dogasi bu.
zorlamanin anlamani yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…