- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.721
eylül hayalim suya düştü arkadaşlar( bugün 4 Eylül ve ben regl oldum hayırlısı artık 1 ekim'e ) dilerim listede yer alan tüm arkadaşlar bebiş haberleri ile gelirler...benim bu ay olmadı malesef..
kızlar birşey soracağım bu ovuluasyon testi kullanan var mı aranızda varsa doğruluk payı gerçek mi gıdaklamayı doğru sölüyor mu
tugce76 yumurtlama belirtilerin var mı?
canım sıkma canını bu ay olmadı gelecek aya olur bebeğin geleceği zamanı bilir sabret sadece zamanı var demekki olmamasında da vardır bir hayır içini ferah tut
benimki internet hesaplaması ile aynı zamanı gösterdi...test yaptığım gün yumurtlamadan önce gelen akıntı ve kasık ağrılarımda vardı..ben memnun kaldım...devam etmeyi düşünüyorum...
eylül hayalim suya düştü arkadaşlar( bugün 4 Eylül ve ben regl oldum hayırlısı artık 1 ekim'e ) dilerim listede yer alan tüm arkadaşlar bebiş haberleri ile gelirler...benim bu ay olmadı malesef..
bir şey daha soracağım benim son reglim ilk kez çok sancılı oldu ve 3 gün sürüp biten 6 gün sürdü ve bitmesiine rağmen bel kasık ağrısı devam ediyo sizce neden olabilir
dogacagi gunu bekliyor seninki.sana anne diyecek evladin bi yerlerde sirasini beklior.sen sabretsene bakim.bilir o ne zaman gelecegini.
hayrinadir bu da biliorsun dimi?
kızlar birşey soracağım bu ovuluasyon testi kullanan var mı aranızda varsa doğruluk payı gerçek mi gıdaklamayı doğru sölüyor mu
arkadaşlar bi arkadaşım ESMAÜL HÜSNA KİTABINI HEDİYE ETTİ ...İÇİNE İLK BAKTIĞIMDA SAYFADA ŞU YAZIYORDU:
EL-BARİ:CANLANDIRAN
çocuğu olmayan bir kadın 7 güne kadar oruç tutarak orucunu suyla açsın ve sonra 21 defa EL-BARİ-UL MUSAVVİRU okusun.Ona bir çocuk nasip olacaktır.((Okuduğumda çok şaşırdım...kimbilir belkide bu bir vesile oldu...sizlerle paylaşmak istedim...
EL VAHİD:BENZERSİZ TEK OLAN
Çocuğu olmayan bir kimse her gece ve sabah 1000 kez okursa Allah evlat nasip eder.
Benimki takvimden bir gün önce koyuydu. Bence muhtemel hesaplamadan daha etkili yani.
ayrıca akıntımın uzayan şekilde olduğu gün en koyu gündü. c çizgisinden de koyu. nette ise bu akıntıyı gördükten 1-2 gün sonra yumurtlama olacaktır yazıyor. benimki aynı gün oldu.
lutfen bunlara bel baglayip,medet umup boslamayalim derim ben haddimce.
stressiz'kocalarimizla sevgi icinde,askla sev-(is)melerimize devam edelim bence:)
Allah"im ne zaman bize evlat gonderecegini bilir elbet.oyle degil mi ama?
hayirlisiyla-saglikla'hayirli evlatlar gelsin kucaklarimiza yeter.beklemeye deger bence.
canım testte çift çizgiyi gördükten sonraki 6 ile 36 saat arasında yumurtluyorsun nette yazanda doğru yani ................
canım aynı şeyi ben yaşadım ağustos 15de regl günümdü 17 si akşam kahverengi lekelenmem oldu ayın 21 ve 22 sinde kırmızıları gördüm ve kahverengiye döndü. yıkandıktan bir hafta sonra yine lekelenmem oldu ama normalmiş doktor öyle söyledi canım bu arada yerleşme kanaması o kadar fazla olmaz canım avuç içi kadar bence çok fazla
içiniyani muhtemelen denk gelecektir zaten evet ama ben akıntım en çok olduğunda değil sonrasında yapıyordum, belki de çoktan çatlamış oluyordu o anlamda dedim
benim eşim biliyor, birçok şeyi buradan öğrendim çünkü.
ilk hamile kaldığımda 32. günde adet olmuştum ve düşük yapıyorum diye doktora gittim, kanda 5.75 çıktı değerim ve doktor bana "" hımm şüpheli gibi ama yok şu anda hamile değilsiniz "" gibi garip bir tepki verdi. ben hamile olmadığıma değil kaybettiğime üzüldüm. eşim doğal olarak doktora inandı. sonra kimyasal gebelik diye bir şey olduğunu buradan öğrendim. yaşadığım muhtemelen buydu. bunları eşime de gösterdim. çok cahil olduğumu anladım, ne kadar bilinçli geçinsemde.
sonuçta herkes özel hayatıyla ilgili istediği kadar detay verir. aynı şeyi isteyen bir avuç insanız , destek arıyoruz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?