- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.741
benim eşim biliyor, birçok şeyi buradan öğrendim çünkü.
ilk hamile kaldığımda 32. günde adet olmuştum ve düşük yapıyorum diye doktora gittim, kanda 5.75 çıktı değerim ve doktor bana "" hımm şüpheli gibi ama yok şu anda hamile değilsiniz "" gibi garip bir tepki verdi. ben hamile olmadığıma değil kaybettiğime üzüldüm. eşim doğal olarak doktora inandı. sonra kimyasal gebelik diye bir şey olduğunu buradan öğrendim. yaşadığım muhtemelen buydu. bunları eşime de gösterdim. çok cahil olduğumu anladım, ne kadar bilinçli geçinsemde.
sonuçta herkes özel hayatıyla ilgili istediği kadar detay verir. aynı şeyi isteyen bir avuç insanız , destek arıyoruz sadece
benim eşim biliyor, birçok şeyi buradan öğrendim çünkü.
ilk hamile kaldığımda 32. günde adet olmuştum ve düşük yapıyorum diye doktora gittim, kanda 5.75 çıktı değerim ve doktor bana "" hımm şüpheli gibi ama yok şu anda hamile değilsiniz "" gibi garip bir tepki verdi. ben hamile olmadığıma değil kaybettiğime üzüldüm. eşim doğal olarak doktora inandı. sonra kimyasal gebelik diye bir şey olduğunu buradan öğrendim. yaşadığım muhtemelen buydu. bunları eşime de gösterdim. çok cahil olduğumu anladım, ne kadar bilinçli geçinsemde.
sonuçta herkes özel hayatıyla ilgili istediği kadar detay verir. aynı şeyi isteyen bir avuç insanız , destek arıyoruz sadece
iste sizlerden gelecek boylesine bi cevapti esime kelimesi kelimesine tercume etmek isteyecegim.
cok tesekkur ederim arkadasim,zaman ayirip boyle bi aciklama yazdigin icin.
sonuna kadar katiiorum.turk ya da baska farketmez.bence erkeklerin dogasi bu.
zorlamanin anlamani yok:)))
süppperrrr bir haberrr buuu allahım ne bereketli bir ay yarebbim bu güzel haberleri vermeyi bizede nasip et yarebbim nedir bu yahuu dünyanın yarısı mayıs doğumlu galibakızlaaaaaaaaarrr ıwanttobaby hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu ay bi hamile arkadaşımız daha var ondan duymanızı istedım amaaaaaaaaa dayanamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
kızlaaaaaaaaarrr ıwanttobaby hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu ay bi hamile arkadaşımız daha var ondan duymanızı istedım amaaaaaaaaa dayanamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
bende sevmye basladımma a a a a ayyyyyyyyy cok sevindim yaaaaaa eylulu cok sevdim bennn
ay hadi bereketiyle geldi eylül ayıkızlaaaaaaaaarrr ıwanttobaby hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu ay bi hamile arkadaşımız daha var ondan duymanızı istedım amaaaaaaaaa dayanamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
canım çok sevindim güzel güzel haberlerini almaya devam etcez canım.Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin canımKIZLAAAAAAR cok tesekkur ederımmmm darısı herkesın basınaaaa nurummmm cok saol bıtanem ben sen farketmez canımmm cok saskınım bas agrısı ıcın gıttım hamıle oldugumu acılde ögrendım sabah gidicem doktoruma ınsallah eta hcg degerım 8.27 :))
kız sende benim gibi uyuyamayanlardan mısın sabah sabah kepenkleri ben açayım dedim sen benden önce davranmışsıngünaydın kızlarrrrr.................
günaydın canım hoşgeldin sen de erkencisin bugüngünaydın güzel anne ve anne adayları
ay hadi bereketiyle geldi eylül ayı
canım çok sevindim güzel güzel haberlerini almaya devam etcez canım.Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin canım
kız sende benim gibi uyuyamayanlardan mısın sabah sabah kepenkleri ben açayım dedim sen benden önce davranmışsın
yok bende 6 da kalktım da bu kadar erken kimse girmez diye düşünmüştüm.sabah 6 da kalktım yemek yapmak için bebiş akşam görümcem geldi yemeğe tabi ertesi güne yemeğim kalmadı yapmaya üşenince sabah kalktım, uykuya düşkün olmasamda bu kadar erkende kalkmıyorum, ama seni geçmişim naberrrrkızım gerçekten ne bereketli bir açılış oldu yaa sırf burdaki mutlu haberleri gördüğü için bile insan umutlanıyo .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?