- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.761
yok bende 6 da kalktım da bu kadar erken kimse girmez diye düşünmüştüm.
Daha çok güzel haberler alacağız inşallah bende de ağrı var canım kasıklarımda öldüm bu gece uyuyamadım
dün acayip yorgundum canım hem bedenen hem ruhen akşam bir ara girdim ama kimseler yoktu çıktım hemen.Napalım kociş gitti zamanı değerlendirdimtabi adamı ne kadar hırsla çarptıysakeşke geleydin nete de dedikodunun belini kıraydık
malum yerrr..........
günaydın canım hoşgeldin sen de erkencisin bugün
hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın?günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız nasıl gidiyo
hayırdır canım olumusz birşey mi vargeceden beri uyku yok bir sağ bir sol en iyisi bir gireyim dedimm
hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın?
herkescikler kaybolmuş yine
kizlar hala kirmizilat gelmedi yarin istanbula donuyorum gider gitmez esimide alip doktota gidicemmm Allahim hayirlisiyla guzel haberler vermeyi nasip eder insallah
ay canım meraktan öldük nasıl duruyorsun yok mu yakınlarda sağlık ocağı falankizlar hala kirmizilat gelmedi yarin istanbula donuyorum gider gitmez esimide alip doktota gidicemmm Allahim hayirlisiyla guzel haberler vermeyi nasip eder insallah
hayırdır canım olumusz birşey mi var
yok canım olumsuz birşey de stres işte bebek stresi
esim yanimda yok ya galiba biraz onunla ogrenmeyi bekliyorumama maalesef yakinlarda sa saglik ocagi ve eczane yok 6 aydir regl duzenimi takip ediyorum bir kere sasmadi hep 28. gun oldum :) cok sık idrara cikiyorum rahmimde sisme var ve kasiklarim cekiliyor kizlar inanin bende meraktan oluyorum ama napayim carem yok
esim yanimda yok ya galiba biraz onunla ogrenmeyi bekliyorumama maalesef yakinlarda sa saglik ocagi ve eczane yok 6 aydir regl duzenimi takip ediyorum bir kere sasmadi hep 28. gun oldum :) cok sık idrara cikiyorum rahmimde sisme var ve kasiklarim cekiliyor kizlar inanin bende meraktan oluyorum ama napayim carem yok
dikkat et canım beslenmene deçok şükür iyim canm 2 gündür sabahları acayıp açıkıyorum kalktım bişeyler atıştıriyim dedim
oldumu olacak mı diye insan ister istemez takıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?