yani ne desemki
olan olmuş bi kere şimdi elinizde 2.900 lira var üstünede ağutosa kadar ayda 200 koyabilseniz zor ama 600 eder
3.500 olur ve ağustosa kadar zor
bulabilceniz biri varsa ki siz zaten düşünmüşsünüzdür ne bilim yani çok zor soru sormuşsunuz
acaba gün düzenleseniz mesela aylık 100 tl 10 kişi bulsanız ilk sıralarda alsanız işinize yarayabilir:)
yok artık 50 bin az para mı adamın parasını ödemek yerine klima almışsınız
bu kadar da olmaz neden kefil olmayacaksın dediklerini çok iyi anlıyorum
haklısınız hepiniz ancak bu parayı çeken eşimin ablası idi ve iki yıl sonra ödenmeye başlayacaktı. ama şimdi arayıp bu şekilde bir para istediler biz planımızı iki yıl sonra ödemeye başlayacak şekilde yaptık. ve klimayı aldıktan sonra böyle bir ödeme yapacağımız bilgisini verdiler. zaten üst baş almıyoruz. yani daha önceden bunu söyleseydiler ne klima alırdık ne de diğer harcamaları yapardık.
şu bilgileri keşke ilk mesajınızda da yazsaydınız
sizden 2 yıl sonunda alacak şekilde anlaşma yapmışlarsa elinizdeki 3 bini verip diğer kısmı da ilk bonus para aldığınızda vereceğinizi söyleyin ya da anne babanızdan çevrenizden bir şekilde bulup buluşturup verin. Ben çok şaşırdım doğrusu 2 yıl sonra ödeme yapılacak parayı şimdi istedilerse bundan sonra da olur olmaz sizden böyle ara ödemeler talep edebilirler mi ?:44:
bana bu kadar sert çıkıyorsunuz da ben size bu konuyu ayrıntılı açıklayayım o zaman ne diyeceksiniz cidden merak ettim. Biz evleneli sekiz ay oldu evlendiğimizde beyaz eşya ve bir odanın mobilyası dışında hiçbir şeyimiz yoktu. Evlendikten sonra düğünde takılanları da eşimin ailesi aldı ve bana bilezik falan takılmadı. Bu şekilde 8 ayda yatak odası takımı, odaların perdeleri, televizyon vs. Yüklü harcamalarımız oldu. Allaha şükür bunların borcu bitti. Ve evlenmeden kredi çekip ev almaya karar vermiştik, düğünden önce de ev aldık. 50000 nakit vardı. üstüne de 80000 çekip ev alacaktık. Sonra eşimin ablası almanyada faizlerin daha düşük olduğunu ve oradan çekebileceği bir kısmını kendi üstüne oradan çekip kalan kısmını da bizim buradan çekebileceğimizi teklif etti. Biz önce kabul etmedik. ısrar edince kendisi ve ailesi kabul ettik. Buradan 30000 çektik aylık 1500 ödüyoruz. Bize dediler ki bizim çektiğimizi biz ödeyelim (onlar da aylık 800 ödüyorlar) siz kendi çektiğiniz kredi bitince bize ödersiniz. Ama biz onlara şunu zaten teklif etmiştik: Biz buradaki krediyi geri 750 ödeyelim sizinkini de her ay gönderelim diye. Ama durumları iyi zaten ve kendilerine 800 tlnin koymayağını, bir sıkıntıları olmadığını söylediler. Biz de tüm planlarımızı buna göre yaptık. Bir yandan eksiklerimizi kapatırken birden bu parayı istediler. Ayrıca klimayı da almıştık bu parayı ödeyeceğimizi öğrendiğimizde.
hayır madem o kadar yakın akraba ve 2 yıl diye konuşulmuş konusahiplerinin çemkirme hakları bile var bize böyle dediniz ona göre davrandık diyeborç almayı bu yüzden sevmiorum işte
gebe kalıosun insanlara yani sizin için sölemiorum yanlış anlamayında akrabalık arkadaşlık ilişkilerinin içine para girince o ilişkinin b.ku çıkıo vede sevdiğin insanlarıda kaybediosun
yani biriktirmek isteseniz bile yapamazsınız çünkü 2.800 geliriniz var
2.200 sabit gideriniz var geriye size 600 tl kalıo malesef
şunu teklif etseniz madem eşiniz 3 ayda bi ikramiye alıyo elinizdede 3.000 lira var bidahaki ikramiyede üstüne koyup vermeyi teklif etseniz olmazmı yani ağustosda diilde eylülde?
borç almayı bu yüzden sevmiorum işte
gebe kalıosun insanlara yani sizin için sölemiorum yanlış anlamayında akrabalık arkadaşlık ilişkilerinin içine para girince o ilişkinin b.ku çıkıo vede sevdiğin insanlarıda kaybediosun
yani biriktirmek isteseniz bile yapamazsınız çünkü 2.800 geliriniz var
2.200 sabit gideriniz var geriye size 600 tl kalıo malesef
şunu teklif etseniz madem eşiniz 3 ayda bi ikramiye alıyo elinizdede 3.000 lira var bidahaki ikramiyede üstüne koyup vermeyi teklif etseniz olmazmı yani ağustosda diilde eylülde?
hayır madem o kadar yakın akraba ve 2 yıl diye konuşulmuş konusahiplerinin çemkirme hakları bile var bize böyle dediniz ona göre davrandık diye
anlatın durumu biz hazırlıksızdık şu kadar var verelim şöle şöle yapalım
ne var ki bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?