Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dediğin gibi kıskanmak değilde,kendini eksik hissediyorsun sanki bir yanın kırıkmış gibi,ama herşeyin yaradanı Allah takdirde onun dualarımız eksik kalmasın yeter.......

jadesiyim, çok alemsin. bizimde eski oturduğumuz binada alt komşumuzdan 1 hafta boyunca öyle sesler geldi. 1 ay sonrada hamile haberini aldık. daha sonrada her banyoya girdiğimde çok pardon ama öğürtü sesleri geliyordu 3 ay boyunca. Sabır sabır diyorum bizimde bigün olacak inşallah, ama artık banada çok uzak gibi geliyor o günler. bazen karamsar oluyorum sanki hiç çocuğumuz olmayacak gibi. biz 7 seneye giriyoruz, etrafımızda herkesin bebeği var, yada hamileler. onların arasına girince bazen sıkılıyorum, hepsi çocuklarından bahsediyorlar tabi bizi hiç anlamıyorlar. hamile olanlarda şunu aldım, odasını böyle yaptım falan filan.Aman zamanı gelince bizede verir heralde kurban olduğum allah.

yaa bizimde evliliğimizin 7. yılı bizede kadının teki 3. yılımızda çocuğumuz yok henüz istemiyoruz dediğimizde ağzını yamultarak olmuuyooooor demişti uğursuz kadın mıhladı bizi sonradan denesekte olmadı gudubet kadın noolcak bizimde tüm arkadaşlarımız pıtır pıtır doğuruyor bir tane benim gibi görsem dişimi kıracağım hal böyle oluncada sağa sola seneye yapacaz seneye yapacağız demekten başka bir şey gelmiyor elden allahım sen yardım et

kızlar bizdemi öyle sesler çıkartsak bi keramet mi var acep baksana sizin komşular tek tek hamile kalmış:roflol:

evet canım her sorana ayrı bi hikaye uyduruyorum yok daha erken 1 sene daha erteledik daha düşünmüyoruz eşim düşünüyoda ben düşünmüyorum yada ben düşünüyorum da eşim düşünmüyo...ya sizene milletin ne zaman çocuk yapacağından rahat bırakın insanların birazcık olsun saygı gösterin deilmi demek vakti zamanı var yüce rabbim elbet verecektir

değil üst kata ses duyurmak radyo yayını yapsak fayda etmez bize lülülülülülü
offfff ya iğneleri ye ye bekle yumurta şişsin iş mi bu yaaa çok sıkıcı bu işte bir terslik var yaaa iyice kıl kapıyorum bir gecede hamile kalanlara ay bide isteemeden hamile kalıp kürtaj yaptıranlar yokmu offff yukarda dosyalarmı karışıyor töbe yarabbim

Ben de 20 Temmuz'da aşılama oldum.Sadece 5 günlük klomen kullanımı ve çatlatma iğnesi ile.15 gün içinde adet görmezsem kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Tabi bu arada reglide olabilirim.Karnımda şişlik ve zaman zaman kasık ağrısı var.Hayırlısı olsun.Beni de listenize alırsanız sevinirim.Umarım bu aylar hepimize uğurlu gelir ve en kısa sürede annelik duygusunu yaşarız.

Ben de 20 Temmuz'da aşılama oldum.Sadece 5 günlük klomen kullanımı ve çatlatma iğnesi ile.15 gün içinde adet görmezsem kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Tabi bu arada reglide olabilirim.Karnımda şişlik ve zaman zaman kasık ağrısı var.Hayırlısı olsun.Beni de listenize alırsanız sevinirim.Umarım bu aylar hepimize uğurlu gelir ve en kısa sürede annelik duygusunu yaşarız.

Aşılaman hayırlı olsun canım. Umarım güzel sonuçlar alırsın. Senide listemize ekliyorum.a.s.

selam.Bende 20 Temmuz'da 2.aşılamamı oldum.Karın ağrım ve yumurtalıklarımda ağrım çokfazla.Sanırım adet olucam ama çok üzülüyorum vallahi.Bakalım yaşayıp görücez.NE zaman adet oluyorsun normalde? sevgiler...

:ecrin_bebek:LİSTEMİZ:ecrin_bebek:
.................................................................................................... .............

sibel'ce............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama..................
f3x.................................................. ... 2.aşılama.................
svd06................................................. 1.aşılama.................
oyam34............................20 temmuz 2.aşılama.................4-5 ağustos sonuç
esengülüm........................................ 2.aşılama.................
flybebis............................6-7 ağustos 2.aşılama.................21 ağustos sonuç
gullu123...........................17 temmuz 2.aşılama..................3 ağustos sonuç
jadeyesim.............................ağustos 1.aşılama..................
buse_burcu..........................temmuz 2.aşılama..................10 ağustos sonuç
yasemin33............................ağustos 1.aşılama..................
HeidiAnkara.....................20 temmuz 1.aşılama................. 4 ağustos sonuç

inşallah hepimiz en kısa sürede :CüvCüv: böyle oluruz.

hayırlı cumalar arkadaşlar bu mübarek günde dualar edelim yüce rabbim meleklerimizi tez zaman da versin

ay valla kızlar ikiz doğursak çok güzel olur ben çok istiyorum bir erkek bir kız ikisi bi anda olur ne güzel

arkadaşlar slm
dün 8.iğnemi oldum aşılama için bugün çok fazla şişlik hissetmiyorum...
yarın kontrole gitcem...
7.iğneyi olduktan sonra 11,5 ve 13,5 mm idi büyüklükleri nasıl sizce

sizler kaç gün iğne oldunuz? büyümeyecekler diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…