ah o bana mucize gibi geliyor işte normal yollarla çocuk sahibi olmamız, düşünüyorumda nasıl tutamaz yaa tanıdığım herkez çocuk yaapacağız bu ay diyip yapıveriyorlar üst kattan ah uh sesler geldi ertesi ay hamile haberi geldi :) ne sinir bir his bu zaten 4 yılın yarısı hiç umursamayarak geçti bir dönem her adet olduğumda ağladım bir dönem umursamadım bir dönem ağrı kesici alkol bile almadım bir dönem umursamadım en ağırı tedavi sonucu alamamak heralde allah sabır versin bize
Ben de 20 Temmuz'da aşılama oldum.Sadece 5 günlük klomen kullanımı ve çatlatma iğnesi ile.15 gün içinde adet görmezsem kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Tabi bu arada reglide olabilirim.Karnımda şişlik ve zaman zaman kasık ağrısı var.Hayırlısı olsun.Beni de listenize alırsanız sevinirim.Umarım bu aylar hepimize uğurlu gelir ve en kısa sürede annelik duygusunu yaşarız.
Ben de 20 Temmuz'da aşılama oldum.Sadece 5 günlük klomen kullanımı ve çatlatma iğnesi ile.15 gün içinde adet görmezsem kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Tabi bu arada reglide olabilirim.Karnımda şişlik ve zaman zaman kasık ağrısı var.Hayırlısı olsun.Beni de listenize alırsanız sevinirim.Umarım bu aylar hepimize uğurlu gelir ve en kısa sürede annelik duygusunu yaşarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?