Bence bu sefer olucak inşallah, içini rahat tut. Canım senin eşindede sperm hareketliliği az. doktorlar aşıalama ile olur diyolarmı. benim eşimdede hareketlilik %25 lerde bizim doktor biraz zor diyor, çünkü bende de polikistik var. en son yumurtalar klomenle büyümedi. iğne kullanacaksanız tüp bebeğe geçelim dedi. ama bende 1 kerede olsa aşılamayı denmek istiyorum.
kizlar benim bugun ultrasonda bitane yumurtam gelismis 20mm sizce iyimi cevap verirseniz sevinirim kizlar
birde tek yumurta tek bebek demekmi?
zaten doktorlar aşılama tedavisinde çok fazla yumurta gelişmesini istemiyorlar.20 mm olması çok iyi.tek yumurta tek bebek anlamına gelmez.iki sperm aynı yumurtayı döllerse tek yumurta ikizi olabilir.tabi iki yada üç yumurtan gelişseydi ikiz olma şansı artardı.
ay olsunda bitane olsun canim zaten benim gonlum 1taneden yana ama tabi hayirlisi
kizlar benim bugun ultrasonda bitane yumurtam gelismis 20mm sizce iyimi cevap verirseniz sevinirim kizlar
birde tek yumurta tek bebek demekmi?canım eğer yumurta döllendikten sonra ikiye bölünürse ikiz olur. hayırlısı olsun bakalım, 12 eylülde kan testi yapacam. kızlar ne zor beklemek yaaa...
birde tek yumurta tek bebek demekmi?canım eğer yumurta döllendikten sonra ikiye bölünürse ikiz olur. hayırlısı olsun bakalım, 12 eylülde kan testi yapacam. kızlar ne zor beklemek yaaa...
umarim hamilesindir canim beklemek cok zor insallah emeklerin bosa gitmez.....
sibelce benim de test sonucum negatif çıktı bu ay ara vermeden tekrar yapacağız aşılama... o çektiğim acıyı tekrar çekeceğim ama bebeğimi daha çok istiyorum ki bu acıyada dayanacağım...... olmazsa da 2 -3 ay ara vermeyi düşünüyoruz çünkü çok yıprandık ve yorulduk..... inşallah senin ve listedeki arkadaşların güzel haberlerini alırız........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?