Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım doktor şans işi bu diyor.tutar ya da tutmaz diyemem diyor ama denemekte fayda olsuğunu söyledi.BEn 3.aşılamayı da deniyem çünkü diğer ikisi rahimde et parçası oduğu içinde gebelik oluşmuş ve tutmamış olabilir dedi.Aklımda kalsın istemiyorum ve 3.aşılamayı deniycem.Eğer olmazsa ,tüp bebek oda -1-2 ay sonra .önce biraz aldığım kiloları vericem ki kolaylaşsın .Biz 15 aylık evliyiz ve de devlet bizi karşılamıyor tüp bebekte 3 yıllık evli olmak gerekirmiş. O yüzden masrafı cepten karşılıycaz.oda az değil 6000 tl istediler.%100 de değilki.Vallahi çok karışığım Allah herşeyin hayılrısını versin vardır ir bildiği dimi?kafamçokkarıştı

arkadaslar bugun ben kan aldirirken doktorum esime kagit vermis progesteron testi icinmi ne esimde pek anlamamis daha dogrusu bana anlatmaya calisti ama anlayamadim tam olarak ne testi oldugunu ne icin yapildigini bugun benim yumurtam gelisti 20mm olmus catlatma ignesi vurundum sonra iste esime o kagidi vermis 08-09-09 da gelin progeston testi icin demis ama bu test ne icin yapilir niye yapilir anlayamadim....

kizlar benim bugun ultrasonda bitane yumurtam gelismis 20mm sizce iyimi cevap verirseniz sevinirim kizlar
birde tek yumurta tek bebek demekmi?

zaten doktorlar aşılama tedavisinde çok fazla yumurta gelişmesini istemiyorlar.20 mm olması çok iyi.tek yumurta tek bebek anlamına gelmez.iki sperm aynı yumurtayı döllerse tek yumurta ikizi olabilir.tabi iki yada üç yumurtan gelişseydi ikiz olma şansı artardı.

ay olsunda bitane olsun canim zaten benim gonlum 1taneden yana ama tabi hayirlisi

kızlar bugün tv de dr.u dinledim 3 veen fazla 6 kere aşılama yaptırılabilirmiş,,,eylülde de bu forumdan mı devam edicez kızlar?

ben yeni bir eylül sayfası açtım arkadaşlar yeni bir ay yeni bir sayfa negatifleri pozitife çevirelim (tabi ben önce pozitifimi negatife çevirebileyim düşüğümü hayırlısı ile bitireyimde doktor hemen ikinciye geçebileceğimi söyledi ) ne bileyim belki uğurlu gelir ben bu ay çok umutlu olacağım her ne kadar topu tufeğiyle iş hayatım yoğunlaşsada stresim 3 e 5 e katlansada bu ay ağustos ayında yaptığım hataları yapmayı düşünmüyorum

merhaba bende uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ilk kez yazıyorum 26 ağustosta ilk aşılamam yapıldı bekleme süreci gerçekten çok zor günler geçmiyor pekde umutlu değilim aslında Çok üzgünüm çoook düşünmek istemiyorum ama onuda beceremiyorum inşallah herkesin en kısa zamanda duaları kabul olur ve bebeklerine kavuşur

Herkese merhaba.Tatilden döndük.Cuma günü doktora gidip kısmetse aşılamaya başlıycam.Oruçta tutuyorum.Cuma günü regl değilsem tutabilirmiyim acaba muayene olacak ya.
Eşim sperm hareketliliğinin artması için evicap(e vitamini),keçi boynuzu suyu,çinko vitamini ve polenli bal yiyor.Ama sigara son sürat.Biz elimizden geleni yapalım da takdir Allahtan.
Bir de ikinci aşılamalar bu formdan mı yazılacak
?
Herkese bu mübarek aylarda hayırlı bebekler diliyorum.Acaba bizlerde birbirimize dua okusak mı
Sevgiler

sibelce benim de test sonucum negatif çıktı bu ay ara vermeden tekrar yapacağız aşılama... o çektiğim acıyı tekrar çekeceğim ama bebeğimi daha çok istiyorum ki bu acıyada dayanacağım...... olmazsa da 2 -3 ay ara vermeyi düşünüyoruz çünkü çok yıprandık ve yorulduk..... inşallah senin ve listedeki arkadaşların güzel haberlerini alırız........

bu arada benim de tek yumurta oluşmuştu ama olmadı....... bana kalırsa 2 yada 3 yumuurta daha avantajlı çünkü birinden birinin tutma şansı daha yüksek gibi..... ama tabi herşeyin hayırlısı rabbim verecekse 1 tane de yeterli...... isteyen herkese bu mübarek günlerde nasip eder inşallah............

canım geçmiş olsun.senin niye o kadar acı cekerek oldu merak ettim.aslında aşılama çok can acıtan bişiy değil.özel değilse acıklarmısın.ilk defa yaptırıcak olan arkadaslar korkmasın.

Selam kızlar dün aşılamam yapıldı,aşılamam rahat geçti,Sonrasında 1 saat sonra falan çok şiddetli ağrım oldu,dün çok kötüydüm yerebasarken bile içimden birşey kopacakmış gibi geldi,bugün hep yattım,daha iyiyim.Doktorumu aradık olabilirmiş,yumurta ağrısıdır demiş eşime,pozitif düşünsün çok ağrısı olursa haberim olsun demiş.Bugün çok az ağrım var dinleniyorum tek sorunum idrara çıkarken acıma hissi.Aşılamamda böyle şeyler yaşadım paylaşmak istedim......

slm kızlar,
yasemin33 benimde aşılamam dün yapıldı.benimde dünden beri kasıklarımda hafif bi ağrı var sanki adet olcakmışım gibi bir ağrı.acaba neden ağrı oluyo??ben daha önce 2 defa daha aşılama oldum fakat böyle bir ağrı olup olmadığını hatırlamıyorum

merhaba arkadaslar benim persembe gunu asilamam yapilacak ama sadece 1 yumurtm istenilen boyuta ulasilmis digerleri cok kucuk.kafam cok karisik 1 yumurta cok az degilmi? sizlerin kac yumurtasi olusmustu ve boyutlari ne kadardi?

aşılama olan arkadaşlar hayırlı olsun.pozitif sonuçlarınızı alırız inşallah.kasık agrısı idrar yaparken zorlanma bendede olmuştu.bunlar normal.kasık ağrısı şiddetli olursa doktorunuzu aramalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…