Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inan o agrıları çogumuz çekti sonradan hafifledi benimki

cnm benimde olmuştu ağrım ilk 2 gün sakın kıpırdama gerekmedikçe ayağı bile kalkma ben ayaklarım uzatıp ya yattım yada oturdum. hadi hayırlısı olsun. spermler tutunmaya başlıo olabilir.

inşallah öyledir ben şu an yatakta uzanıyorum zaten bilgisayar kucağımda oturamıyorum bile zaten yürüdükçe baskı oluyor ağrıyor

kuzunaz topic sana emanet...

canım ya canım benim valla inan çok üzüldüm ağrılarım iki kat arttı resmen öle üzüldüm söz bulamıyorum rabbim inşallah kendiliğinden verir sana rabbim o kadar büyük ki olabilir dua etmekten başka bişi diyemiyorum

canım tüp bebekte başarı oranı çok yüksek inanki belkide kandiliginden olur kafayı boşaltınca canım yaa ne desem bilmiyorum kii

miss bizi habersiz bırakma olur mu? eminim ki yazdıklarımızı okuosundur. seni yine aramızda görmek istioruz. hiçbir şeyin sonu deil. unutma

simge akıntın nasıl bende şeffaf bi şekilde şimdi ama çok degil kızıma hamileyken çoktu gıcık olurdum valla..

miss bizi habersiz bırakma olur mu? eminim ki yazdıklarımızı okuosundur. seni yine aramızda görmek istioruz. hiçbir şeyin sonu deil. unutma

ewet canım aramıza geri glecek şimdi morali çok bozuldu kendini özletme bize miiss mevlam neyler neylerse güzel eyler senin için belkide bunda bir hayır vardır unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…