Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
TURKO avatarını çok beğendim.yazacaktım miss e üzülünce o arada unutmuşum.
KUZUNAZ benim tek yumurtam vardı.

kızlar şimdi doktorumla konuştum cuma ününe randevu aldım. keseyi görebilirmişiz. çok heycanlandım ya inşallah dış gebelik falan yoktur. kızlar dış gebelik nasıl oluyo bilio musunuz

kızlar şimdi doktorumla konuştum cuma ününe randevu aldım. keseyi görebilirmişiz. çok heycanlandım ya inşallah dış gebelik falan yoktur. kızlar dış gebelik nasıl oluyo bilio musunuz

dış gebelik bbeğin tüplerde döllendikten sonra rahme yerleşemeyip tüplerde sadece et parçası şeklinde büyümesidir ama allah kimseye vermesşnde sen neden böle şeyler düşünüyorsun canım cuma günü inşallah keseyi rahminde görürsünüz sonrada en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsınız

hadi bakalım cuma günü dr gidecek arkadaşlarımızda hepimnizden hayırlı haberler gelsin artık bu ne yaa smgeden başka sevinemedik

bence dış gebelik olsa çok şiddetli agrın olur birkere ben bir sancı çektim çok berbet bişey konuşamıyırom dr aradım kan testi yaptırdı birde dış gebelige baktı şükür kis patlaması olmuş agrılarımın tarifi dış gebelige benziyormuş bence sen içine rahat tut..

cuma günü gelseydide bi görseydim içim rahatlaıcaktı. gerçi değerim yükseldi ama ağrılarım hafif hafif devam ediyor. internette dış gebeliğinn belirtisi olarak karın ağrısı yazıo. brnim de karnım ağrıo onun için korkuorum

evt dış gebeliğin belirtisi karın ağrısı olabilir ama normal gebeliğinde en büyük belirtisi karın ağrısı dır canım hiç düşünme sen çok şey yazmak istiyorum turkoyla konuşmak istiyorum ama ağrım çok var karnım inanılmaz şiş blemiyorum inşallah geçer bu durum ve dün gece inanılmaz gaz sorunum vardı şu an o kadr değil ama dün gece çoktu

göbek kısmımı agrıyan

sözümün tükendiği nokta. hepiniz Allaha emanet olun benim yolum buraya kadarmış....

LÜTFEN BÖYLE DÜŞÜNME hayırlısı bu demekki bende olumsuz sonuç alınca napıcam şimdi demiştim ama çabuk toparlandım lütfen hayatınla ılgılı kararları ani verme azcık üzüntün gecsın öle düşün.bizler burdayız sana herzaman destek oluruz kimseyle konusamadıklarımızı burda paylaşıoruz.allah yardımcımız olsun

kuzunaz canım inşallah senden güzel haber alacagız gibi duruyor hadi hayırlısı bu agrılar iyi..

TURKO cnm karın ağrısı yani nasıl anlatıyım hani adet olurken karnın ağrır ya öyle

turko canım senin test günün ne zamandı

bende sizleri geçtigi ignelerden tedaviden geçtim ama aşılama degil benim ki ya dogal deniyoruz kızımıda dogal tutturduk diye aşılama istemedik dr aşılamımı istiyorsunuz dogalmı dedi dogal dedik 6 günün geçerse gel dedi ama yumurtam erken büyüdügü için erken çatlattık bugün çatlatma ignesini yaptıralı 13. günüm ama reglim ayın 28 ne daha çok ne zaman belli olur bende bir bilsem bacımmmmmmmmm :))))))))) bugün gittim 2 tane gebelik testi aldım belki pazar cumartesiye denicem ama bence erken tutsa bile çıkmaz gibi geçiyor içimden

arkadaşlar bende cuma gıtcem doktora iğnelerimi kullanıorum cuma baktırcam yumurtacıklarım nasıl napıolar inşallah bu ayda2 tane gelişir.amaann geçen ay 2 gelişti de nolduysa:))))))) hayırlısını versın allahım

TURKO cnm karın ağrısı yani nasıl anlatıyım hani adet olurken karnın ağrır ya öyle

canım korma dr bana dış gebelik diye şüphelendiginde tuhaf bir deneme yaptı agrıyan yerler çok farklıydı anlattıgına göre adet sancısı gibi falanda degil birde dış gebelikte kanamada oluyormuş azda olsa seninki ilk hamilelik belirtileri emin ol..

cnm geçen ayı sil kafandan bu ay çok rahat ol. benimde ilk aşılamam tutmamıştı. fazla kafanı takmaz rahat olursan aşılamanın tutma olasılığıda yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…