kızlar şimdi doktorumla konuştum cuma ününe randevu aldım. keseyi görebilirmişiz. çok heycanlandım ya inşallah dış gebelik falan yoktur. kızlar dış gebelik nasıl oluyo bilio musunuz
kızlar şimdi doktorumla konuştum cuma ününe randevu aldım. keseyi görebilirmişiz. çok heycanlandım ya inşallah dış gebelik falan yoktur. kızlar dış gebelik nasıl oluyo bilio musunuz
cuma günü gelseydide bi görseydim içim rahatlaıcaktı. gerçi değerim yükseldi ama ağrılarım hafif hafif devam ediyor. internette dış gebeliğinn belirtisi olarak karın ağrısı yazıo. brnim de karnım ağrıo onun için korkuorum
cuma günü gelseydide bi görseydim içim rahatlaıcaktı. gerçi değerim yükseldi ama ağrılarım hafif hafif devam ediyor. internette dış gebeliğinn belirtisi olarak karın ağrısı yazıo. brnim de karnım ağrıo onun için korkuorum
sözümün tükendiği nokta. hepiniz Allaha emanet olun benim yolum buraya kadarmış....
evt dış gebeliğin belirtisi karın ağrısı olabilir ama normal gebeliğinde en büyük belirtisi karın ağrısı dır canım hiç düşünme sen çok şey yazmak istiyorum turkoyla konuşmak istiyorum ama ağrım çok var karnım inanılmaz şiş blemiyorum inşallah geçer bu durum ve dün gece inanılmaz gaz sorunum vardı şu an o kadr değil ama dün gece çoktu
turko canım senin test günün ne zamandı
turko canım senin test günün ne zamandı
TURKO cnm karın ağrısı yani nasıl anlatıyım hani adet olurken karnın ağrır ya öyle
arkadaşlar bende cuma gıtcem doktora iğnelerimi kullanıorum cuma baktırcam yumurtacıklarım nasıl napıolar inşallah bu ayda2 tane gelişir.amaann geçen ay 2 gelişti de nolduysa:))))))) hayırlısını versın allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?