ay kızlar sessiz sedasız bekliyom napayım.14.30 gibi belli olur dedi hastane. telefonla öğrencez sonucu. ay ölücem heyecandan ya. dakikalar geçmek bilmiyor...
ay kızlar sessiz sedasız bekliyom napayım.14.30 gibi belli olur dedi hastane. telefonla öğrencez sonucu. ay ölücem heyecandan ya. dakikalar geçmek bilmiyor...
ay sinir oldum laptop tıkandı kapatım tekrar acdım bı suru zaman gectı ,bende iyiyim canım bildigim malum beklemedeyiz benım hıc sancım agrım yok agrı beklıyorum:) senın nasıl agrıların felan olmusmuydu,ay ne guzel cumaya 1 gün kalmış inş guzel haber verırsın..
merhaba kızlar. Aralıkta hamile kalmıştım. adetim 4 gün gecikince test yaptırdım sağlık ocağında silik ikinci çizgi çıkmıştı. O ay zaten adet ağrılarından farklı kasıklarımda kasılmalarım olmuştu. Ama hamile olduğumu öğrendikten bir hafta sonra adet oldum. bebeğim yerleşemedi maalesef. belki de yarım rahimli olduğumdandır. Kimyasal gebelik diyorlarmış ilk defa o zaman duydum. Sonra bir daha hamile kalamadım zaten. inşallah eylüldeki aşılmamamda olur artık.
Gulnihall arkadaşım benim aşılama sonrası hep ağrı çekiyorum arada bi geliyo sanki adet olucam ben fazla umutlu değilim ne güzel senin ağrın yokmuş İNŞALLAH hamilesindir canım..
acayi agrılar iyiye işarettir dr gittigimde dr hemen bana agrıların oldumu diye sorardı ben işe yarayıp yaramadıgını agrılarımdan anlardım agrım olunca sevinirdim gerçektende agrı olunca dr dan güzel haberler alırdım her bünye bir olmaz kimisi agrıyla kimiside agrısız hamile kalıyor..
kızlar yeni avatarım nasıl :)))
Harika ya bayıldım yerim ben onuuuu.
rabbim sana bir kız verdi şimdide saglık sıhhatli erkek annesi olmayı nasip etsin istiyorum asla ayrım degil 2 sindende mahrum kalmamış oluruz diye eşim tek erkek çocuk ben hissediyorum bir oglu olsun istiyor bence ama kızınada çok düşkün rabbim ikisindende mahrum bırakmasın saglıklı sıhhatlı evlatlar vaesin bizlere birde oglumuz olursa hayırlısıyla yeter diyor eşim
İnşallah canım ALLAH gönlünüzün muradını verir İNŞALLAH sağlıklı bir erkek çocuğunuz olur .
merhaba kıslar benim ağrılarım var aşılamadan sonra benim gibi oldunuzmu hiç salı günü sabah 6 da çatlama iğnesinin 36 saati dluyordu ama benim ağrılarım pazartesi gece 12 den sonra başladı ve bugün daha çok ağrıyor kasıklarım sanki içlerid ebalon var şiş ve hareket ettikçe daha çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?