Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gulnihall arkadaşım benim aşılama sonrası hep ağrı çekiyorum arada bi geliyo sanki adet olucam ben fazla umutlu değilim ne güzel senin ağrın yokmuş İNŞALLAH hamilesindir canım..

canım yarım rahim nasıl oluyor yaa geçmş olsu bu arada inşallah eylülde güzel haberler verirsin bize burdan..

Gulnihall arkadaşım benim aşılama sonrası hep ağrı çekiyorum arada bi geliyo sanki adet olucam ben fazla umutlu değilim ne güzel senin ağrın yokmuş İNŞALLAH hamilesindir canım..

acayi agrılar iyiye işarettir dr gittigimde dr hemen bana agrıların oldumu diye sorardı ben işe yarayıp yaramadıgını agrılarımdan anlardım agrım olunca sevinirdim gerçektende agrı olunca dr dan güzel haberler alırdım her bünye bir olmaz kimisi agrıyla kimiside agrısız hamile kalıyor..

İnşallah iyiye işarettir canım yinede korkuyo insan işte bakalım cumaya belli olur

Harika ya bayıldım yerim ben onuuuu.

rabbim sana bir kız verdi şimdide saglık sıhhatli erkek annesi olmayı nasip etsin istiyorum asla ayrım degil 2 sindende mahrum kalmamış oluruz diye eşim tek erkek çocuk ben hissediyorum bir oglu olsun istiyor bence ama kızınada çok düşkün rabbim ikisindende mahrum bırakmasın saglıklı sıhhatlı evlatlar vaesin bizlere birde oglumuz olursa hayırlısıyla yeter diyor eşim

İnşallah canım ALLAH gönlünüzün muradını verir İNŞALLAH sağlıklı bir erkek çocuğunuz olur .

İnşallah canım ALLAH gönlünüzün muradını verir İNŞALLAH sağlıklı bir erkek çocuğunuz olur .

inşallah hayırlı ve saglıklısından nasip etsin rabbim cümlemizede emeklerimiz umutlarımızboşa çıkmasın sizlerede anneligi tattırsın rabbimm. aminn..

merhaba kıslar benim ağrılarım var aşılamadan sonra benim gibi oldunuzmu hiç salı günü sabah 6 da çatlama iğnesinin 36 saati dluyordu ama benim ağrılarım pazartesi gece 12 den sonra başladı ve bugün daha çok ağrıyor kasıklarım sanki içlerid ebalon var şiş ve hareket ettikçe daha çok ağrıyor

Kızlae mrb ben hamile olduğumu öğrendiğimde bile 2 çizgi çıkmadı. acele etmeyin bence moraliniz bozulur. adetim 2 gün geciktikten sonra 2. çizgi silik bi şekilde göründü. moralinizi bozmayın o yüzden en doğru sonuç kan tahlili

ben çıkacamda dört gözle miisten gelecek haberi bekliyorum inşallah seviniriz arkadaşımızın mutluluguyla mutlu oluruz obebek onun için önemli rabbim bebeginide huzurunuda verir imnşallah

cnm benimde olmuştu ağrım ilk 2 gün sakın kıpırdama gerekmedikçe ayağı bile kalkma ben ayaklarım uzatıp ya yattım yada oturdum. hadi hayırlısı olsun. spermler tutunmaya başlıo olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…