Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
turko gebelik takvimine baktım. senin bugün rahim içine ekilme günün çok dikkat et bugün.

canım valla bana aşılamadan 14 gün sonraya test günü verdiler sende malum ilişkiler başladığı günü say 14 gün sonra yap testini istersen inşallah bir tanede nur topu gibi oğlun olurda evlatlarınla bir ömür mutlu olursun tahminimce seninde benim gibi unutamadaığın sorunların olmuş sorun derken ne bilim evlilikten veya eşin ailesinden çekilen ler gibi ama inşallah bundan sonra yüzün evlatlarınla güler hepp

öle deme canım benim nasip nasip nasip rabbim ol derse olur

cnm geçen ayı sil kafandan bu ay çok rahat ol. benimde ilk aşılamam tutmamıştı. fazla kafanı takmaz rahat olursan aşılamanın tutma olasılığıda yükselir

smge maşallah dıım sankı ilk aşılamamı yaptırcakmısım gıbı hissediorum sildim pazar gununu keyfım yerınde çünkü huzurmuz ve sağlıgımız yerınde çok şükür.göbişinde ki napıo ayy bı an önce şişmeye başlasa ya karnın ben olsam öle isterdım:)

TURKO bacım 5 gün sonra kan tahlili yaptır benim de erken çatlatılmıştı biiosun. 5 ün sonra kan tahlilinde çıkar

kıslar biliyorsunuz ben şker hapı filan kullanıyorum insülin direnci filan var o yüzden oruç tutamıyorum şimdi bişiler yicem görüşürüz

göbüşümdeki iidir inşallah. dün eşimde diyo senin karnın nie şişmio diye. ne anlasın erkekler hemen herşeyi olacak zannediolar. inşallah sennde olacak az kaldı merak etme hem eşinle huzurluysan mutluysan er de olsa geç de olsa gelir merak etme

Canım senin cuma günü değilmi test idrarla belli olmaz erken canını sıkma zamanını bekle.

canım öylede galiba adet olacam idrarla birlikte hafif kan pırtılarıda geldi beni endişelendirende bu sanırsam tutmadı hüngür hüngür agladınm canım çok sıkkın yinede herşeyde bi hayır oldunu düşünüyorum misse de çok üzüldüm herşey olacagına varır kendime gelince mantıklı düşünmeye çalıştım bizm içinde hayırlısı buymuş ne deyim bende ikinci aşılamadan sonra vakit kaybetmicem üçüncü aşılamaya gerek yok vakit kaybı diye düşünüyorum tüp bebk denicem galiba nebiliym kafam çok karışık cümlemize ALLAH hayırlı evlatlar versin canlarım ...

simge sen en son nezaman adet oldun bide kaç günde bir oluosun onları sole ben bitane olustırıym sana verıyım sende profılıne koy

ayy canım yaa ben cuma günü sizlerden güzel haberler beklerken ne bu yaa benimde bu ayki umudum kırılıyor sizleri okudukça yaa simgede olmasa yani sıfır olacaz

ayy canım yaa ben cuma günü sizlerden güzel haberler beklerken ne bu yaa benimde bu ayki umudum kırılıyor sizleri okudukça yaa simgede olmasa yani sıfır olacaz

allah herkese evlat nasip etsin. bende kötü haberleri duydukça çok üzülüorum inşallah başka duymayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…