bende sizleri geçtigi ignelerden tedaviden geçtim ama aşılama degil benim ki ya dogal deniyoruz kızımıda dogal tutturduk diye aşılama istemedik dr aşılamımı istiyorsunuz dogalmı dedi dogal dedik 6 günün geçerse gel dedi ama yumurtam erken büyüdügü için erken çatlattık bugün çatlatma ignesini yaptıralı 13. günüm ama reglim ayın 28 ne daha çok ne zaman belli olur bende bir bilsem bacımmmmmmmmm :))))))))) bugün gittim 2 tane gebelik testi aldım belki pazar cumartesiye denicem ama bence erken tutsa bile çıkmaz gibi geçiyor içimden
arkadaşlar bende cuma gıtcem doktora iğnelerimi kullanıorum cuma baktırcam yumurtacıklarım nasıl napıolar inşallah bu ayda2 tane gelişir.amaann geçen ay 2 gelişti de nolduysa:))))))) hayırlısını versın allahım
cnm geçen ayı sil kafandan bu ay çok rahat ol. benimde ilk aşılamam tutmamıştı. fazla kafanı takmaz rahat olursan aşılamanın tutma olasılığıda yükselir
ayın 28 ne ama erken çatlatıdı ya yumurtam bugün 13. günü
göbüşümdeki iidir inşallah. dün eşimde diyo senin karnın nie şişmio diye. ne anlasın erkekler hemen herşeyi olacak zannediolar. inşallah sennde olacak az kaldı merak etme hem eşinle huzurluysan mutluysan er de olsa geç de olsa gelir merak etmesmge maşallah dıım sankı ilk aşılamamı yaptırcakmısım gıbı hissediorum sildim pazar gununu keyfım yerınde çünkü huzurmuz ve sağlıgımız yerınde çok şükür.göbişinde ki napıo ayy bı an önce şişmeye başlasa ya karnın ben olsam öle isterdım:)
simge ya sana da baby tickerlar varya hanı kaç gun olmus fln adının altında gösterıo sanada onlardan yapalım
canım valla bana aşılamadan 14 gün sonraya test günü verdiler sende malum ilişkiler başladığı günü say 14 gün sonra yap testini istersen inşallah bir tanede nur topu gibi oğlun olurda evlatlarınla bir ömür mutlu olursun tahminimce seninde benim gibi unutamadaığın sorunların olmuş sorun derken ne bilim evlilikten veya eşin ailesinden çekilen ler gibi ama inşallah bundan sonra yüzün evlatlarınla güler hepp
inşallahh canım inşalllah rabbim bundan sonra güldürsün yüzümüzü..
Canım senin cuma günü değilmi test idrarla belli olmaz erken canını sıkma zamanını bekle.
canım beklenen adet tarihini değil son adet olduğun tarihi soruyor sanırım
canım öylede galiba adet olacam idrarla birlikte hafif kan pırtılarıda geldi beni endişelendirende bu sanırsam tutmadı hüngür hüngür agladınm canım çok sıkkın yinede herşeyde bi hayır oldunu düşünüyorum misse de çok üzüldüm herşey olacagına varır kendime gelince mantıklı düşünmeye çalıştım bizm içinde hayırlısı buymuş ne deyim bende ikinci aşılamadan sonra vakit kaybetmicem üçüncü aşılamaya gerek yok vakit kaybı diye düşünüyorum tüp bebk denicem galiba nebiliym kafam çok karışık cümlemize ALLAH hayırlı evlatlar versin canlarım ...
son adet tarihimde 28 temmuzdu canım
ayy canım yaa ben cuma günü sizlerden güzel haberler beklerken ne bu yaa benimde bu ayki umudum kırılıyor sizleri okudukça yaa simgede olmasa yani sıfır olacaz
turko sen ayın 23 ünde vya 24 ünde kan testi yaptır belli olur. sat a görede rahim içine ekilme günün bugün[/QUOTodedigin yere girdimde şöyle birşey var ben 32 günde bir adet oluyordum ve buay beklenende önce yumurta büyüdü ve çatlatıldı dr yumurta erken büyüdügü için erken çatlattık dedi o girdigin yer normal yumurtlama gününe göre hesaplama yapıyor benimki bu ay anormal olmadımı canım saolasın ama bence geçti ekilme falan oda ekildiyese :)))))))))))))kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?