Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar az önce merakıma yenilip bi test aldım yaptım tek çizgi çıktı sanırsam aşılamam tutmadı sanki kırmzılarda gelicek gibi çok üzüldüm ilk aşılama ama benim miss ne yaptı acaba merak ediyorum

Canım senin cuma günü değilmi test idrarla belli olmaz erken canını sıkma zamanını bekle.

Canım senin cuma günü değilmi test idrarla belli olmaz erken canını sıkma zamanını bekle.

canım daha erken hemen çıkıyor ki bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama yanıltır birde canım sizin test cuma günüya bişey sorucam aşılama yapılalı degil çatlatma ignesini vurunalı kaç gün oldu size acayisende söylermisin canım

daha erken hemen karalar baglama hamile oluncada adet af-grıları oluyormuş canım yaa

Gülnihal canın iyiyim cumayı bekliyorum sabırsızlıkla testtim olucak senden naber canım..

ay sinir oldum laptop tıkandı kapatım tekrar acdım bı suru zaman gectı ,bende iyiyim canım bildigim malum beklemedeyiz benım hıc sancım agrım yok agrı beklıyorum:) senın nasıl agrıların felan olmusmuydu,ay ne guzel cumaya 1 gün kalmış inş guzel haber verırsın..

mimoza erken yapmıssın dicem ama bende olsam yaparım cuma tekrar dene kesin sonucu alırsın canımopuyorumnanaktan

turko senın catlatma yapılalı 13 olduysa cıkar aslında yap ıstersen merakında geçsin:)çünki çatlatmadan ıkı gun sonra asılama oldugu ıcın senın 15. gün gibi oluyor bi yap hadii:))

işte canım çatlatma ignesinde 2 günsanra yapıyorlar aşılamayı aşılama gününün kaçıncı gününde test yapın diyor dr lar benimki aşılama degil ki canım normal yoldan denedik kızımıda normal yoldan tutturmuştuk onda hiç test yapmadım bunda sanki daha sabırsızım yaa sen nasılsın senin kaçıncı günün tatlım

misss in tahlili daha çıkmadı bence bize yazacak alınca çok merak ediyorum inşallah pozitif olur yaa

benım doktor asılamadan sonra kontrole gıttıgımde jel verdı kullanmam ıcın 11 gun kullan 2 gun kullanma adet olmazsan gel dedı seninki çıkar gibi geliyor ama adet belirtin yoksa bekle 1 gün daha tabi bekleyebilirsen:),2 gundur hıc bı agrım sızım yok ama bugun alt karında uzanırken yatarken felan bı acı hissediyorum dokunup bastırdıgımdada acıyor zemuszemus

aşılamadan 14 gün sonraya geliyor sizin testler ama çatlatma ignesini 36 saat önce yaptırıyorsunuz degilmi işte daha benimki çatlatma yaptıralı 13. gün 2 gün sonrada tutmuş olsa daha erken gibi geliyor 2 gün önce test yaptın tek çizgi çıktı daha çok erken dedim kafaya takmadım bir an meraktı işte şimdide evde 2 tane test var yanıltır diye yapmıyorum halbuki nasılda yapasım var sabırsızlık işte :))))))

Turko canım merhba çatlatma iğnesi bugün benim 14. günüm 1 gün sonrada aşılama oldu.

merhaba kızlar. Aralıkta hamile kalmıştım. adetim 4 gün gecikince test yaptırdım sağlık ocağında silik ikinci çizgi çıkmıştı. O ay zaten adet ağrılarından farklı kasıklarımda kasılmalarım olmuştu. Ama hamile olduğumu öğrendikten bir hafta sonra adet oldum. bebeğim yerleşemedi maalesef. belki de yarım rahimli olduğumdandır. Kimyasal gebelik diyorlarmış ilk defa o zaman duydum. Sonra bir daha hamile kalamadım zaten. inşallah eylüldeki aşılmamamda olur artık.

ay kızlar sessiz sedasız bekliyom napayım.14.30 gibi belli olur dedi hastane. telefonla öğrencez sonucu. ay ölücem heyecandan ya. dakikalar geçmek bilmiyor...

Turko canım merhba çatlatma iğnesi bugün benim 14. günüm 1 gün sonrada aşılama oldu.

hııh işte testinizde yarın mimozayla senin ddegilmi benimki bugün 13. gün ozaman bende pazar günü bir yapım bakalım sizden güzel haber alalımda heveslenip yapayım yoksa pek cesaretim yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…