iyidir acayi sen nasılsın nasıl gidiyor?
kızlar az önce merakıma yenilip bi test aldım yaptım tek çizgi çıktı sanırsam aşılamam tutmadı sanki kırmzılarda gelicek gibi çok üzüldüm ilk aşılama ama benim miss ne yaptı acaba merak ediyorum
Canım senin cuma günü değilmi test idrarla belli olmaz erken canını sıkma zamanını bekle.
kızlar az önce merakıma yenilip bi test aldım yaptım tek çizgi çıktı sanırsam aşılamam tutmadı sanki kırmzılarda gelicek gibi çok üzüldüm ilk aşılama ama benim miss ne yaptı acaba merak ediyorum
Gülnihal canın iyiyim cumayı bekliyorum sabırsızlıkla testtim olucak senden naber canım..
benim çatlatmayı yaptıralı bugün 13. günü sizinki aşılama yapılalımı 13. günü
turko senın catlatma yapılalı 13 olduysa cıkar aslında yap ıstersen merakında geçsin:)çünki çatlatmadan ıkı gun sonra asılama oldugu ıcın senın 15. gün gibi oluyor bi yap hadii:))
işte canım çatlatma ignesinde 2 günsanra yapıyorlar aşılamayı aşılama gününün kaçıncı gününde test yapın diyor dr lar benimki aşılama degil ki canım normal yoldan denedik kızımıda normal yoldan tutturmuştuk onda hiç test yapmadım bunda sanki daha sabırsızım yaa sen nasılsın senin kaçıncı günün tatlım
benım doktor asılamadan sonra kontrole gıttıgımde jel verdı kullanmam ıcın 11 gun kullan 2 gun kullanma adet olmazsan gel dedı seninki çıkar gibi geliyor ama adet belirtin yoksa bekle 1 gün daha tabi bekleyebilirsen:),2 gundur hıc bı agrım sızım yok ama bugun alt karında uzanırken yatarken felan bı acı hissediyorum dokunup bastırdıgımdada acıyor zemuszemus
canım daha erken hemen çıkıyor ki bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama yanıltır birde canım sizin test cuma günüya bişey sorucam aşılama yapılalı degil çatlatma ignesini vurunalı kaç gün oldu size acayisende söylermisin canım
Turko canım merhba çatlatma iğnesi bugün benim 14. günüm 1 gün sonrada aşılama oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?