ayy canım yaa ben cuma günü sizlerden güzel haberler beklerken ne bu yaa benimde bu ayki umudum kırılıyor sizleri okudukça yaa simgede olmasa yani sıfır olacaz
smge yaa bugün 13. gün bence eekilme geçti ya
canım öylede galiba adet olacam idrarla birlikte hafif kan pırtılarıda geldi beni endişelendirende bu sanırsam tutmadı hüngür hüngür agladınm canım çok sıkkın yinede herşeyde bi hayır oldunu düşünüyorum misse de çok üzüldüm herşey olacagına varır kendime gelince mantıklı düşünmeye çalıştım bizm içinde hayırlısı buymuş ne deyim bende ikinci aşılamadan sonra vakit kaybetmicem üçüncü aşılamaya gerek yok vakit kaybı diye düşünüyorum tüp bebk denicem galiba nebiliym kafam çok karışık cümlemize ALLAH hayırlı evlatlar versin canlarım ...
sorma canım metanetimi korumaya çalışsamda göz pınarlarıma söz geçiremiyorum şuan yazarken bile göz yaşlarımı tutamıyorum ne kadarda ümitlenmişim meger kendimide hazırlaya çalıştım halbuki demek böyle oluyomuş ne yapalım nasipten öteye geçilmiyor ALLAH tan eşim en büyük destekcim ALLAHım ondan bin kat razı olsun başımdan ayırmasın canım aşkım benim ...
MİMOZA1980 bence 3. aşılamanı da dene ondan sonra tüp bebek için düşün belki gerek kalmaz
canım ya ne desem ki bilmiyorum bak beni düşün bende kızım olmazdan önce ne kadar agır sözler duyardım ignelerin sonucunda ya kis ya negatif bin kat daha kötü olurdum çok agladıgım günlerim oldu sabır ettim çok dua ettim bak rabbim verdi şükür bende derdim ben ilk adet gördüğümden beri bir düzenim yok pkonun agırıydım düşün saçlarım falan dökülmeye başladı kızıma hamile oldugumu söylediginde dr çok şaşırdım demek istedigim rabbim dermansız dert vermez vericek inşallah bebişlerinizide sizleride sınavdan geçiriyor ama olmıcak diye birşey yoktur unutma ben umudumun bittigi zaman bebegim geldi bana gelecekbebişleriniz inşallah biraz sabır arkadaşım ..
smge kafam o kadar karışıkki bi kendime geliym toparlanıym bu arada bu kadar dagılcamıda düşünmemiştim halbuki bünyem saglamdır ama bu işler göründügü gibi degilmiş bakalım canım zaman bıraktım ..
canım ya ne desem ki bilmiyorum bak beni düşün bende kızım olmazdan önce ne kadar agır sözler duyardım ignelerin sonucunda ya kis ya negatif bin kat daha kötü olurdum çok agladıgım günlerim oldu sabır ettim çok dua ettim bak rabbim verdi şükür bende derdim ben ilk adet gördüğümden beri bir düzenim yok pkonun agırıydım düşün saçlarım falan dökülmeye başladı kızıma hamile oldugumu söylediginde dr çok şaşırdım demek istedigim rabbim dermansız dert vermez vericek inşallah bebişlerinizide sizleride sınavdan geçiriyor ama olmıcak diye birşey yoktur unutma ben umudumun bittigi zaman bebegim geldi bana gelecekbebişleriniz inşallah biraz sabır arkadaşım ..
acayi mimoza sen ben aynıyız sende adet olursan allah etmesinde ben hepten korkucam yaa moralimiz düştükçe düştü bugün yaa
Canım bende korkmaya başladım artık her an olucam sanki devamlı kontrol ediyorum birde benden 2 gündür sarımsı akıntı geliyo adet önceside geliodu çok korkuyorum napıcam bilmiyorum..akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?