Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy canım yaa ben cuma günü sizlerden güzel haberler beklerken ne bu yaa benimde bu ayki umudum kırılıyor sizleri okudukça yaa simgede olmasa yani sıfır olacaz

sorma canım metanetimi korumaya çalışsamda göz pınarlarıma söz geçiremiyorum şuan yazarken bile göz yaşlarımı tutamıyorum ne kadarda ümitlenmişim meger kendimide hazırlaya çalıştım halbuki demek böyle oluyomuş ne yapalım nasipten öteye geçilmiyor ALLAH tan eşim en büyük destekcim ALLAHım ondan bin kat razı olsun başımdan ayırmasın canım aşkım benim ...

Canım hiç üzülme boşver herşey olacağına varır hepimiz biliyoruz bu durumları insan çok üzülüyo ama ne yapabilirizki belki bundada vardır bi hayır bende umutlu değilim zaten her an adet olucak gibiyim ALLAH bizim için hayırlısı neyse onu versin..

sizleride üzmek istemiyorum özür dilerim ne diym sizlerden güzel haberler alırız inşlhh da biraz morelimiz düzelir ...

simge denıorum ama siteye kaydedemedım hanı hamıle kalanların yazdıklarının altında bebeği kaç haftalık oldgunu gösteren gelişimleri varya bi çizelge sende yap ondan.denedım ama yapamadım ben

canım ya ne desem ki bilmiyorum bak beni düşün bende kızım olmazdan önce ne kadar agır sözler duyardım ignelerin sonucunda ya kis ya negatif bin kat daha kötü olurdum çok agladıgım günlerim oldu sabır ettim çok dua ettim bak rabbim verdi şükür bende derdim ben ilk adet gördüğümden beri bir düzenim yok pkonun agırıydım düşün saçlarım falan dökülmeye başladı kızıma hamile oldugumu söylediginde dr çok şaşırdım demek istedigim rabbim dermansız dert vermez vericek inşallah bebişlerinizide sizleride sınavdan geçiriyor ama olmıcak diye birşey yoktur unutma ben umudumun bittigi zaman bebegim geldi bana gelecekbebişleriniz inşallah biraz sabır arkadaşım ..

MİMOZA1980 bence 3. aşılamanı da dene ondan sonra tüp bebek için düşün belki gerek kalmaz

smge kafam o kadar karışıkki bi kendime geliym toparlanıym bu arada bu kadar dagılcamıda düşünmemiştim halbuki bünyem saglamdır ama bu işler göründügü gibi degilmiş bakalım canım zaman bıraktım ..

canım tesellin için çok teşekkür edrim ALLAH razı olsun ...

cnm ben ilk aşılamam dan sonra senin gibi olmuştum. seni çok iyi anlıorum ama tıp gelişti o kadaar üzülme. seninde bebeğin olacak demekki biraz zaman var herşeyin hayırlısı unutma güzelim. bi kaç ay ara ver istersen kafanı toplarsın ben 3 ay ara vermiştim

canım tesellin için çok teşekkür ALLAH razı olsun ..

mimoza bir hafta veya10 önce falan agrıların varmıydı bizlerin bahsettigi bizlerde boşa ümit baglamış oluruz canım

kıslar eşim geliyor şimdi annemlere göt,recek beni skıldım evde ordadapc var ama masaüstü oturabilirsem girerim

acayi mimoza sen ben aynıyız sende adet olursan allah etmesinde ben hepten korkucam yaa moralimiz düştükçe düştü bugün yaa

ayy kızlar bi topikte bir arkadaş midesi falan bulanıypormuş test yapmış negatif sonucu görünce mide bulantım falan kalmadı yazmş gülmüş bende güldüm valla bizim agrılar bulantılar falandamı pkolojik diye düşünüyorum bazen..boshayallersmile

acayi mimoza sen ben aynıyız sende adet olursan allah etmesinde ben hepten korkucam yaa moralimiz düştükçe düştü bugün yaa

Canım bende korkmaya başladım artık her an olucam sanki devamlı kontrol ediyorum birde benden 2 gündür sarımsı akıntı geliyo adet önceside geliodu çok korkuyorum napıcam bilmiyorum..akannehir

Canım bende korkmaya başladım artık her an olucam sanki devamlı kontrol ediyorum birde benden 2 gündür sarımsı akıntı geliyo adet önceside geliodu çok korkuyorum napıcam bilmiyorum..akannehir

canım ya sakin ol benide tedirgin ettiniz valla sizleri okudukça kötü oldum hmile kalıncada geliyor osarı akıntı bende kızımda her geldiginde aha hasta oldum diyordum senin dedigin gibi devamlı yoklardım ama hep sarı beyaz kaldu kırmızıyı görmedi sende öyle olursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…