Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah canım dediğin gibi olur.Adet olmadan cumayı getirsem pozitif çıksa başka bişey istemem herhalde çok mutlu olurum. Çok istiyorum bebeğimi kucağıma alsam herşeyi unutacağım ALLAHIM BANA VE SİZLERE YAŞATIR O GÜNLERİ İNŞALLAHL]

kızlar bugün 2 tane test aldım ya beni sıkıyor orda durması valla ben birini yarın çıkmasa bile aç karnına yapacam uyanınca birdahada yapacagım zaman alırım hasta olmazsam çünkü dayanamıyorum test orda durunca:)))))))))

benim şimdilik şöyle şikayetlerim var sabahları belim daha çok agrıyor ve biraz bulantı oluyor vede iştahım açıldı ama bunların pkolojik oldugunu ve deminki yazdıgım gibi negatifler görünce geçecegini zannediyorum

kızlar neler olmuş topikte ya çok üzüldüm miss ama hemen yeniden başla pes etmek yok canım,demek takdir böyleymiş herşeyde bi hayır var demek ten başla bi şey gelmşyor elimizden..

miss inşallah yazılanları okursun.. ilk gün insan yıkılıyo hiçbişeyi gözügörmüyo. hayatınla ilgili kararlar almak için acele etme. Allah yardımcın olsun.. eğer istersen bizler buralardayız derdine derman olamasakta paylaşırız..

mrb arkadaşlar ben esra 22yaşındayım 5yıllık evliyim 2kere başarısız aşılamalarım oldu eşimdede bendede hiçbir problem yok şimdide adetim geçeli 14gün oldu idrarda da baktırdım kandada birhafta önce gebelik çıkmadı ama adette olmuyorum ilkhafta olucakmışımgibi ağrılarım oldu birhaftadır hiçbir yerimde ağrımıyo aslında adetim benim çok düzenlıdır neyse allah hepimizie hayıtlı evlatlar nasıp etsin...

merhaba arkadaşlar burdan sürekli sizi okuyorum ben çok süreç geçirdim ilk aşılamam fazla yumurta üretmemden dolayı iptal oldu ve şuanda bütün herşey normal gidyo allaha şükür çok stres yapıyorum allahın iziniyle cumartesi 12de aşılamam olacak çok korkuyorum kızlar aşılama olanlar ban biraz yardımcı olabilirmi herkezin allah kucagını doldursun şu mübarek günde:))

mimoza bir hafta veya10 önce falan agrıların varmıydı bizlerin bahsettigi bizlerde boşa ümit baglamış oluruz canım

canım benim aşılama ertesi kasıklarımda agrı oluştu gögüslerimde 3-4 gün sonra acıma hissi belirdi ve son birkaçgündür sarımsı akıntım başladı ama canım sonuç negatif tabiki herksin böyle olacak diye bişey canım umarım sizler hamilesinizdir sizlere dua ediyorum iyi haberler verin inşlh ümidinizide yitirmeyin bence

benim gögüslerimde hiç agrı yok ara sıra hafif sızlıyor geçiyor okadar birde bazen belim agrıyor birazda bazen sabahları midem bulanır gibi oluyorum inanki ben pkolojik oldugunu düşünüyorum akıntım yok yaşlık var normalde ben çok kuruyumdur akıntı şeklinde degilde yaşlık oluyor ama pek kaptırmamaya çalışacam sizleride görünce iyce umutsuzlaştım canım inşallah gelecek ay güzel haber verirsin bize yeter ki rabimin gönlü olsun canınıda çok sıkma canım sabrımız ölçülüyor bence

kızlar kimse bilgilendirmek istemiyormu çok heyacnlıyım ilk aşılamanın başarı oranı nedir

slm kızlar birşey sormak istiyorum aşılamada gonal f ye nasıl başladınız bana günlük 75 olarak 4gün kullanıp kontrole gelmemi söylediler ama bazı yerlerde günde iki defa 75 lik yada bir kere 150lik falan yazıyor kafam karıştı inşallah ben yanlış anlamamışımdır. birde menegon bunlar bittikten sonramı kullanılacak bazıları birlikte kullandıklarını yazmışlar. kafam karıştı yaa

merhaba arkadaşlar ben de 31 temmuzda ilk aşılamamı oldum. doktor değerlerimiz çok iyi olduğu için en fazla %15 dedi olasılık. neyse 14 gün nasıl zor geçti anlatamam. ve 12. günden itibaren karnım o kadar ağrıdı ki, dedim olmadı kesin hasta oluyorum. çünkü benim adet ağrılarım çok yoğun olur. 2 günü ağlayarak geçirdim ama hasta da olmadım. sonuç olarak, 14. gün 2oo çıktı sonucum:) 16. gün 400 ve bugün 1000 çıktı ve işin kötüsü hala karın ağrılarım var hatta gece uyku uyutmuyor diyebilirim. tabii bunda kabızlığın da bence etkisi var.
yani diyeceğim, tabii çok ümitlenmeyyin herkesin farklı olur ama benim karnım çok ağrıdı ama çok şükür şuan hamileyim. yazmak istedim buradakileri okuyunca..

selam canım gonal f tamamen senin değerlerine göre yapılıyor. ben 10 gün boyunca 75 olmuştum. çünkü gün aşırı verdiğim kanda değerlerim normal seyrettiği için artırmadık hiç aşılamaya kadar. yani panik yapma doğru anlamışsındır.

allahım inşallah herkeze nasip eder siz aşılama olup sonuç bekliyorsunuz ben daha olamadım bile cumartesi bi olsaydı aşılamadan sonra dikkat edilmesi gerekenler varmı?

turko slm dün akşam yazdıklarını şimdi okudum ve çok etkilendim. Seninle anne baba konusunda kader arkadaşıyız. Bende küçüklüğümden bberi bu acılarla ve duygusallıklarla bbüyüdüm. Ve çok dduygusal yetiştim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Canını sıkma kendini üzme lütfen allah dileklerini gerçekleştirsin inşallah. Bizim gibi insanların geçmişi silip geleceğe bakması lazım. Biliyorum çok zor ama yazdıklarını okudukça anlıyorum ki sen güçlü bir insansın.

çok fazla kafaya takma derim, bence en önemli yapman gereken o. ben yarım saat yattım sadece doktor öyle söyledi çünkü. ertesi gün yola çıktım ve hatta 3 gün sonra tatile gittim:)) diyeceğim Allah verecekse veriyor hayırlısıyla. aşılamanın normal gebelikten farkı yok. aşılama yaptırmayanlar yatıyor mu sanki ilişkiden sonra 1 ay:)

canım senin adına çok senindim. İnşallah darısı başımıza artık. Benim bugün 6.günüm daha hiç ağrım sızım olmadı ara ara karnıma kramplar giriyo o kadar. Oda vucudumu fazla dinliyorum psikolojik olarak herhalde ondan diyorum

sonuçları adet olmadanmı ögreniyoruz aşılamada yoksa daha erkenmi ilk aşılamanın tutma oranı düşükmüş öle duymuştum ben ama hakkımızda hayırlsı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…