canım ya sakin ol benide tedirgin ettiniz valla sizleri okudukça kötü oldum hmile kalıncada geliyor osarı akıntı bende kızımda her geldiginde aha hasta oldum diyordum senin dedigin gibi devamlı yoklardım ama hep sarı beyaz kaldu kırmızıyı görmedi sende öyle olursun inşallah..
mimoza bir hafta veya10 önce falan agrıların varmıydı bizlerin bahsettigi bizlerde boşa ümit baglamış oluruz canım
canım benim aşılama ertesi kasıklarımda agrı oluştu gögüslerimde 3-4 gün sonra acıma hissi belirdi ve son birkaçgündür sarımsı akıntım başladı ama canım sonuç negatif tabiki herksin böyle olacak diye bişey canım umarım sizler hamilesinizdir sizlere dua ediyorum iyi haberler verin inşlh ümidinizide yitirmeyin bence
slm kızlar birşey sormak istiyorum aşılamada gonal f ye nasıl başladınız bana günlük 75 olarak 4gün kullanıp kontrole gelmemi söylediler ama bazı yerlerde günde iki defa 75 lik yada bir kere 150lik falan yazıyor kafam karıştı inşallah ben yanlış anlamamışımdır. birde menegon bunlar bittikten sonramı kullanılacak bazıları birlikte kullandıklarını yazmışlar. kafam karıştı yaa
annemle babam küçüklüğümden beri ayrılar ben yaşadıklarımı kızıma yaşatmamak için nelere katlandım ne gözyaşları dökmüştüm zorluklarla mucadeleyle gözyaşlarıyla buldugum yavumdan ayrılmayayım diye herşeyyy oooff kızlar kusura bakmayın bu günlerde çok duygusal ve mutsuzum nedense başınızı agrıtmım konuyu saptırdım
merhaba arkadaşlar ben de 31 temmuzda ilk aşılamamı oldum. doktor değerlerimiz çok iyi olduğu için en fazla %15 dedi olasılık. neyse 14 gün nasıl zor geçti anlatamam. ve 12. günden itibaren karnım o kadar ağrıdı ki, dedim olmadı kesin hasta oluyorum. çünkü benim adet ağrılarım çok yoğun olur. 2 günü ağlayarak geçirdim ama hasta da olmadım. sonuç olarak, 14. gün 2oo çıktı sonucum:) 16. gün 400 ve bugün 1000 çıktı ve işin kötüsü hala karın ağrılarım var hatta gece uyku uyutmuyor diyebilirim. tabii bunda kabızlığın da bence etkisi var.
yani diyeceğim, tabii çok ümitlenmeyyin herkesin farklı olur ama benim karnım çok ağrıdı ama çok şükür şuan hamileyim. yazmak istedim buradakileri okuyunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?