Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ewet canım hamile oldugumu ögrenmemiştimdaha kızımda günüm geçiyordu ve çok belim agrıyordu şimdide biraz bel agrılarım var inşallah tutturmuşuzdur demi canım :)))))))

bel ağrısı oluyor mu çok aşılamamın 5.günü bugün bi de çok hafif kasıkta agrım var sanki adet olcak mışım gibi adet olduktan sonraki 17.günüm bugun

canım ya günün en güzel msjıydı moral oldu allah kucagına almayı nasip etsin. bebegini..

canım ne yapalım kaderimizde varmış ama ben bazı şeyleri silmeyi başaramadım biraz bu çocuk meselelerinde kendi derdime düşünce unutur gibi oluyorum beni anladıgın için tşkler sana canım

bel ağrısı oluyor mu çok aşılamamın 5.günü bugün bi de çok hafif kasıkta agrım var sanki adet olcak mışım gibi adet olduktan sonraki 17.günüm bugun

ben kızıma hamile kaldıgımı ögrenmedigim zaman bile bel agrım çoktu ve öyle devam etti ama bünye meselesi birde canım inşallah tutar bebeşin

benim pek bi agrım kalmadı agrılarım oldugu günler çok seviniyordum ama yaa pazartesi belki kan testi yaptrrım ama cesaret edersem tabi..

MISS 33 VE MIMOZA cok cok uzuldum ikiniz icinde ama dunyanin sonu degil biliyrosunuz hepimiz ayni duygulari yasiyoruz lutfen sakinliginizi korumaya calisin..
fovfov tebrikler ne guzel darisi basimiza....

cnm hoşgeldin aramıza benim de ikinci aşılamam tuttu. 27 temmuzda yapılmıştı. hemen hemen günlerimiz yakın. sen ulturasyona girdin mi? keseyi gördünüz mü? ya benimde karın ağrılarım çok fazla. doktor rahim genişlediği için olur dedi

SMGE,acayi,esra1616,nurceren, turko 5 kişi var ve kimseden tık yok. noldu kızlar oruç mu çarptı

mrb simge hamileliğin hayırlı olsun canım ben bugün kendimi tanıttım ama kimse cvp yazmayınca bende bundan sonra yazmıyayım diyodum....öyle yazdıklarınızı okuyodum..

selam canım evet yakınmış. yok hayır ultrasona girmedim daha erken dye sen girdin mi görünür mü??
inşalah normaldir karın ağrıları razıyım eğer normalse

Merhaba bayanlar.
dün adetim başlamıştı pembe leke şeklinde. ama geliş o gelişti. akşama kadar midem bulandı başım döndü. hiç lekelenmede olmadı saat 18,00 e kadar. eşim gelince hadi gidiyoruz kan vermeye dedim. tamam dedi. tam o anda bişey hissettim ve tuvalete gidince acı gerçekle karşılaştım ama bu sefer güldüm :)
bu gün dünden daha iyiydim.

aşılamada bel ağrısını soran arkadaşlar ilk aşılamamda yaklaşık 1 hafta boyunca bel ağrısı çektim, fakat sonuç negatif. tüp bebekte hiç bir belirtim olmadı zaten oda tutmadı, bu aşılamada ise kasıklarda batma ve hiç hissetmediğim şekilde mide bulantısı var ve hala sürüyor, ama bu arada adetim çok yoğun.
yoğun olmasa üstüne adet gördüm diye şüphem vardı ama oda değil.

miss33, mimoza çok üzüldüm inanın kendim kadar üzüldüm. fovfov hayırlı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla bizlerde o sevinci yaşarız inşallah..

kızlar hepinize günaydın birden heyecanlandım kalkar kalkmaz test yaptım sonradan çok çok hafif bir 2. cizgi belirdi gibi oldu iyce dikkatle bakılırsa biraz fark ediliyor bugün çatlatma ignemin yapılalı 14. gün sabah sabah yüregim kalktı yoksa görmek istedigimi görüyorum şimdiden belli olurmu ki 2 günsanra yine yapacam öyle çıkarsa kan tahlili veririrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…