ewet canım hamile oldugumu ögrenmemiştimdaha kızımda günüm geçiyordu ve çok belim agrıyordu şimdide biraz bel agrılarım var inşallah tutturmuşuzdur demi canım :)))))))
merhaba arkadaşlar ben de 31 temmuzda ilk aşılamamı oldum. doktor değerlerimiz çok iyi olduğu için en fazla %15 dedi olasılık. neyse 14 gün nasıl zor geçti anlatamam. ve 12. günden itibaren karnım o kadar ağrıdı ki, dedim olmadı kesin hasta oluyorum. çünkü benim adet ağrılarım çok yoğun olur. 2 günü ağlayarak geçirdim ama hasta da olmadım. sonuç olarak, 14. gün 2oo çıktı sonucum:) 16. gün 400 ve bugün 1000 çıktı ve işin kötüsü hala karın ağrılarım var hatta gece uyku uyutmuyor diyebilirim. tabii bunda kabızlığın da bence etkisi var.
yani diyeceğim, tabii çok ümitlenmeyyin herkesin farklı olur ama benim karnım çok ağrıdı ama çok şükür şuan hamileyim. yazmak istedim buradakileri okuyunca..
turko slm dün akşam yazdıklarını şimdi okudum ve çok etkilendim. Seninle anne baba konusunda kader arkadaşıyız. Bende küçüklüğümden bberi bu acılarla ve duygusallıklarla bbüyüdüm. Ve çok dduygusal yetiştim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Canını sıkma kendini üzme lütfen allah dileklerini gerçekleştirsin inşallah. Bizim gibi insanların geçmişi silip geleceğe bakması lazım. Biliyorum çok zor ama yazdıklarını okudukça anlıyorum ki sen güçlü bir insansın.
bel ağrısı oluyor mu çok aşılamamın 5.günü bugün bi de çok hafif kasıkta agrım var sanki adet olcak mışım gibi adet olduktan sonraki 17.günüm bugun
ben kızıma hamile kaldıgımı ögrenmedigim zaman bile bel agrım çoktu ve öyle devam etti ama bünye meselesi birde canım inşallah tutar bebeşin
bugüb belim agrıdı baya şimdi de ince bi sızı şeklinde yumurtalığım ağrıyo
allah kalbine göre versin canım inşallah tutmuştur..
merhaba arkadaşlar ben de 31 temmuzda ilk aşılamamı oldum. doktor değerlerimiz çok iyi olduğu için en fazla %15 dedi olasılık. neyse 14 gün nasıl zor geçti anlatamam. ve 12. günden itibaren karnım o kadar ağrıdı ki, dedim olmadı kesin hasta oluyorum. çünkü benim adet ağrılarım çok yoğun olur. 2 günü ağlayarak geçirdim ama hasta da olmadım. sonuç olarak, 14. gün 2oo çıktı sonucum:) 16. gün 400 ve bugün 1000 çıktı ve işin kötüsü hala karın ağrılarım var hatta gece uyku uyutmuyor diyebilirim. tabii bunda kabızlığın da bence etkisi var.
yani diyeceğim, tabii çok ümitlenmeyyin herkesin farklı olur ama benim karnım çok ağrıdı ama çok şükür şuan hamileyim. yazmak istedim buradakileri okuyunca..
Simge canım ben burdayım tebrik ederim seni çok sevindim hayırlısıyla ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah...
cnm hoşgeldin aramıza benim de ikinci aşılamam tuttu. 27 temmuzda yapılmıştı. hemen hemen günlerimiz yakın. sen ulturasyona girdin mi? keseyi gördünüz mü? ya benimde karın ağrılarım çok fazla. doktor rahim genişlediği için olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?