Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar nerdesniz yaa sanki ilk çocugum olacak gibi bir heyecan sardı beni acaba yanılıyormuyum okadar az bir belirti varki ayy ya kızlar uyanınca bana yazın ya

rüyamdada bugün elimde bebek patigi gördüm ya ben kafayı yedim ha
turko çok sevindim yaa umarım o 2. çizgiyi boşuna görmemişsindir olmayan bişeyi göremezsin zaten valla bende heyecanlandım senin haberini okuyunca nasıl durabiliyosun ben olsam hemen gider kan verirdim :) benim bugün 7 . günüm daha 1 haftam var beklemek çok zor ya ilk 2-3 gün çok ağrım ve gazım oldu şimdi daha iyiyim umarım tutar benim ilk aşılamaydı senin doğal aşılamaydı yanılmıyosam inş oğluşunun haberini paylaşırsın burada bizlerle :)

turko canım tebrik ederim çok sevindim...14.günde çıkar herhalde ama yine de kan tahlili yaptırsan daha iyi olur ... ayyy çok sevindim kaç hamişimiz oldu şimdi hihoyyyt

turko canım tebrik ederim çok sevindim...14.günde çıkar herhalde ama yine de kan tahlili yaptırsan daha iyi olur ... Ayyy çok sevindim kaç hamişimiz oldu şimdi hihoyyyt
ya kızlar ben 15 yıllık sigara tiryakisiydim ve sırf bebeğime kavuşmamda engel olabilir diye aşılamadan 3 hafta önce büyük bir mücadeleyle sigarayı bıraktım ki hayatta bırakabileceğime inanmazdım.şimdi eşim hala kullanıyor ve bana geçen gün senin hamile olduğun haberini aldığım gün sigarayıda bırakırım bir daha ağzıma alkolde sürmem dedi yani bu aşılamanın tutması benim için çok önemli dua edinde tutsun ve burda sizinle paylaşayım nomadic şu anda bildiğim kadarıyla 2 hamilemiz var

canım benim çok üzüldüm gerçekten dün kendime ve misse bugün sana ne yapalım be arkdşım kaderde varsa anne olamamk derim bundada bi hayır var hakkımızda hayırlısı olsun

inşallah aşılaman tutar canım da babası da sigarayı bırakır bu vesileyle mübarek ramazan ayı hürmetine Allah ım çiftçizgiyi görmek nasip etsin sana ve hepimize..

kızlar durun tebrik için erken korkuyorum yaa bugün kan tahlili yaptıracam duramıyorum meraktan bizim gelini aradım bendede öyle olmuştu git gide koyulaştı kan yaptıralım dedi bana ya boşa çıkarsa boşuna heyecanlanmış olurum ozaman ewet canım ignelerimi yaptırdım sizlerden tek farkım dogal yoldan denemekti kızlar heyecanımdan bir tuhaf oldum ya ama bugün kan tahlili yapacam saolun canlarım ya heyecanımı paylaştıgınız için

ewet dogal inşallah canım hepimizinde emekleri boşa çıkmaz inşallah hemen yakında kan verecegim bir yer yok ama bugün yapmayı düşünüyorum yoksa meraktan çatlarım çıkarmı kanda acaba daha adetime 10 var ama çatlatma ignemi yaptıralımda işte 14. gün bugün

tebrik ediyorum canım seni inan kendim olmuş gibi çok sevindim heycan sardı heryerimi bence biran önce kan testi yaptır da seninde bizimde içimiz rahatlasın meraktan çatlarız arkdşım..

selam monalisa benimde bugun 8. günüm peşpeşe yaptırmışız seninle inş peşpeşede dogururuz:) sende yokmu hiç agrı felan bende dun bıraz oldu bugun hersey normal, ne gün test yapacaksın?

turko canım tebrik ederim çok sevindim...14.günde çıkar herhalde ama yine de kan tahlili yaptırsan daha iyi olur ... ayyy çok sevindim kaç hamişimiz oldu şimdi hihoyyyt

ay canım daha belli degil hamile olup olmadıgım belli degil canım hemen beni umutlandırmayın yok çıkarsa üzülürüm yaa

tebrik ediyorum canım seni inan kendim olmuş gibi çok sevindim heycan sardı heryerimi bence biran önce kan testi yaptır da seninde bizimde içimiz rahatlasın meraktan çatlarız arkdşım..

yakınımda olsa hemen gidecemde ama bugün yaptıracam inşallah boş çıkmaz belli olurmu sizce yoksa erkenmi

inşallah tutar bebişin canım şu an 1 bebişimiz var smgenin...benimki daha tam belli degil günlerdir gün sayıyorum geçsin diye

selam kızlarr, turko bence hiç durma hemen kan testi yaptır insss hamilesindirrr darısı bize artık:)

inşallah canım bizim gelinde beni rüyasında görmüş bugün kucagıma bebek veriyorlarmış al bu senin olsun diyorlarmış bi kız cocuguymuş hayırlısı olsun heyecanlıyım bugün kızlar inşallah boşa gitmez

turko sen jel kullanmıyormuydun doktorun sana hapmı vermıstı? ne kullanıyordun

ben hiç jel kullanmadım canım dupaston kullanıyordum dr çatlamaya baktıgında çatlamış dedi hemen dupastonu 14 güne çıkarıyoruz dedi normalde bilirsin 10 bir hap birde foli asit içmeye başla dedi folbiol..

fovfov tebrikler canım valla dün bi ara girdim ama okumadım yazılanları bugün bakıym dedim neler neler olmuş ne güzel haberlerler bunlar ALLAHım kucagınızada almayı nasip eder inşlhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…