turko çok sevindim yaa umarım o 2. çizgiyi boşuna görmemişsindir olmayan bişeyi göremezsin zaten valla bende heyecanlandım senin haberini okuyunca nasıl durabiliyosun ben olsam hemen gider kan verirdim :) benim bugün 7 . günüm daha 1 haftam var beklemek çok zor ya ilk 2-3 gün çok ağrım ve gazım oldu şimdi daha iyiyim umarım tutar benim ilk aşılamaydı senin doğal aşılamaydı yanılmıyosam inş oğluşunun haberini paylaşırsın burada bizlerle :)rüyamdada bugün elimde bebek patigi gördüm ya ben kafayı yedim ha
kızlar hepinize günaydın birden heyecanlandım kalkar kalkmaz test yaptım sonradan çok çok hafif bir 2. cizgi belirdi gibi oldu iyce dikkatle bakılırsa biraz fark ediliyor bugün çatlatma ignemin yapılalı 14. gün sabah sabah yüregim kalktı yoksa görmek istedigimi görüyorum şimdiden belli olurmu ki 2 günsanra yine yapacam öyle çıkarsa kan tahlili veririrm
ya kızlar ben 15 yıllık sigara tiryakisiydim ve sırf bebeğime kavuşmamda engel olabilir diye aşılamadan 3 hafta önce büyük bir mücadeleyle sigarayı bıraktım ki hayatta bırakabileceğime inanmazdım.şimdi eşim hala kullanıyor ve bana geçen gün senin hamile olduğun haberini aldığım gün sigarayıda bırakırım bir daha ağzıma alkolde sürmem dedi yani bu aşılamanın tutması benim için çok önemli dua edinde tutsun ve burda sizinle paylaşayım nomadic şu anda bildiğim kadarıyla 2 hamilemiz varturko canım tebrik ederim çok sevindim...14.günde çıkar herhalde ama yine de kan tahlili yaptırsan daha iyi olur ... Ayyy çok sevindim kaç hamişimiz oldu şimdi hihoyyyt
Merhaba bayanlar.
dün adetim başlamıştı pembe leke şeklinde. ama geliş o gelişti. akşama kadar midem bulandı başım döndü. hiç lekelenmede olmadı saat 18,00 e kadar. eşim gelince hadi gidiyoruz kan vermeye dedim. tamam dedi. tam o anda bişey hissettim ve tuvalete gidince acı gerçekle karşılaştım ama bu sefer güldüm :)
bu gün dünden daha iyiydim.
aşılamada bel ağrısını soran arkadaşlar ilk aşılamamda yaklaşık 1 hafta boyunca bel ağrısı çektim, fakat sonuç negatif. tüp bebekte hiç bir belirtim olmadı zaten oda tutmadı, bu aşılamada ise kasıklarda batma ve hiç hissetmediğim şekilde mide bulantısı var ve hala sürüyor, ama bu arada adetim çok yoğun.
yoğun olmasa üstüne adet gördüm diye şüphem vardı ama oda değil.
miss33, mimoza çok üzüldüm inanın kendim kadar üzüldüm. fovfov hayırlı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla bizlerde o sevinci yaşarız inşallah..
ya kızlar ben 15 yıllık sigara tiryakisiydim ve sırf bebeğime kavuşmamda engel olabilir diye aşılamadan 3 hafta önce büyük bir mücadeleyle sigarayı bıraktım ki hayatta bırakabileceğime inanmazdım.şimdi eşim hala kullanıyor ve bana geçen gün senin hamile olduğun haberini aldığım gün sigarayıda bırakırım bir daha ağzıma alkolde sürmem dedi yani bu aşılamanın tutması benim için çok önemli dua edinde tutsun ve burda sizinle paylaşayım nomadic şu anda bildiğim kadarıyla 2 hamilemiz var
turko çok sevindim yaa umarım o 2. çizgiyi boşuna görmemişsindir olmayan bişeyi göremezsin zaten valla bende heyecanlandım senin haberini okuyunca nasıl durabiliyosun ben olsam hemen gider kan verirdim :) benim bugün 7 . günüm daha 1 haftam var beklemek çok zor ya ilk 2-3 gün çok ağrım ve gazım oldu şimdi daha iyiyim umarım tutar benim ilk aşılamaydı senin doğal aşılamaydı yanılmıyosam inş oğluşunun haberini paylaşırsın burada bizlerle :)
kızlar hepinize günaydın birden heyecanlandım kalkar kalkmaz test yaptım sonradan çok çok hafif bir 2. cizgi belirdi gibi oldu iyce dikkatle bakılırsa biraz fark ediliyor bugün çatlatma ignemin yapılalı 14. gün sabah sabah yüregim kalktı yoksa görmek istedigimi görüyorum şimdiden belli olurmu ki 2 günsanra yine yapacam öyle çıkarsa kan tahlili veririrm
turko çok sevindim yaa umarım o 2. çizgiyi boşuna görmemişsindir olmayan bişeyi göremezsin zaten valla bende heyecanlandım senin haberini okuyunca nasıl durabiliyosun ben olsam hemen gider kan verirdim :) benim bugün 7 . günüm daha 1 haftam var beklemek çok zor ya ilk 2-3 gün çok ağrım ve gazım oldu şimdi daha iyiyim umarım tutar benim ilk aşılamaydı senin doğal aşılamaydı yanılmıyosam inş oğluşunun haberini paylaşırsın burada bizlerle :)
turko canım tebrik ederim çok sevindim...14.günde çıkar herhalde ama yine de kan tahlili yaptırsan daha iyi olur ... ayyy çok sevindim kaç hamişimiz oldu şimdi hihoyyyt
tebrik ediyorum canım seni inan kendim olmuş gibi çok sevindim heycan sardı heryerimi bence biran önce kan testi yaptır da seninde bizimde içimiz rahatlasın meraktan çatlarız arkdşım..
ya kızlar ben 15 yıllık sigara tiryakisiydim ve sırf bebeğime kavuşmamda engel olabilir diye aşılamadan 3 hafta önce büyük bir mücadeleyle sigarayı bıraktım ki hayatta bırakabileceğime inanmazdım.şimdi eşim hala kullanıyor ve bana geçen gün senin hamile olduğun haberini aldığım gün sigarayıda bırakırım bir daha ağzıma alkolde sürmem dedi yani bu aşılamanın tutması benim için çok önemli dua edinde tutsun ve burda sizinle paylaşayım nomadic şu anda bildiğim kadarıyla 2 hamilemiz var
selam kızlarr, turko bence hiç durma hemen kan testi yaptır insss hamilesindirrr darısı bize artık:)
turko sen jel kullanmıyormuydun doktorun sana hapmı vermıstı? ne kullanıyordun
merhaba arkadaşlar ben de 31 temmuzda ilk aşılamamı oldum. doktor değerlerimiz çok iyi olduğu için en fazla %15 dedi olasılık. neyse 14 gün nasıl zor geçti anlatamam. ve 12. günden itibaren karnım o kadar ağrıdı ki, dedim olmadı kesin hasta oluyorum. çünkü benim adet ağrılarım çok yoğun olur. 2 günü ağlayarak geçirdim ama hasta da olmadım. sonuç olarak, 14. gün 2oo çıktı sonucum:) 16. gün 400 ve bugün 1000 çıktı ve işin kötüsü hala karın ağrılarım var hatta gece uyku uyutmuyor diyebilirim. tabii bunda kabızlığın da bence etkisi var.
yani diyeceğim, tabii çok ümitlenmeyyin herkesin farklı olur ama benim karnım çok ağrıdı ama çok şükür şuan hamileyim. yazmak istedim buradakileri okuyunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?