Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senağlama senağlama KIZLARRRR ADET OLDUMMMMM senağlama senağlama AŞILAMANIN 14. GÜNÜ OLCAK ŞEYMİ ŞİMDİ BU YA YARIN KAN TAHLİLİ YAPTIRACAKTIM.AMA NASİP DEĞİLMİŞ MORALİM ÇOK BOZUK ARKADAŞLARIM BEN ESKİ BEBEK HAYELLERİME RÜYALARIMA GERİ DÖNÜYORUM.. BUGÜNDE RÜYAMDA BEBEK GÖRMÜŞTÜM..BENİM AİLEMDE EŞİMİN AİLESİDE BİZDEN HABER BEKLİOLAR NASIL SÖYLİYCEM ŞİMDİ ONLARA NEYSE ARKADAŞLARIM BENİM OLMADI AMA ALLAHTAN DUA EDİCEM İNŞALLAH HEPİNİZİN AŞILAMASI TUTAR HAMİŞ KALIRSINIZ HEPİNİZİ ÖPTÜMsenağlamasenağlamasenağlama

yakınımda olsa hemen gidecemde ama bugün yaptıracam inşallah boş çıkmaz belli olurmu sizce yoksa erkenmi

canım eger gebelik testinde silik çizgi çıkımşsa kan tahlilinde bu daha net belli olur diye düşünüyorum sen bence bu şekilde merakta kalcana kan tahlilini bi ver istersen canım kafan rahatlamış olur :CüvCüv:

hapların bittimi artık içmiyormusun? banada doktor 11 gun jel verdı 11 gün kullanınca hemen test yapsam çıkarmı acaba? hap yada jellerı kullanırken test yaparsak kullandıklarımızdan dolayı pozıtıf cıkıyormus o yuzden soruyorum eger sorun olmuyorsa benımde catlama olalı pazar gunu 14 gun olacak ama asılama olalı 11 gun olacak

canım çok üzüldümm yaa, ama birilerine kötü haber vericem diye üzülme sadece kendini düşün sen ve ne olur kendini üzmemeye çalışopuyorumnanaktan

inanmıyorum ya aynı şey seninde başına gelmiş çok üzüldüm canım be dün miss ve ben bugün sen döküldük valla hayırlıs canım hakkımızda ama moralim düştü şimdi ne güzel haberler almıştık sabah sabah canım agla içine atma rahatla ben dün öyle yaptım bugün rahatım biraz ..

10 günlük dupastonum vardı dün bitti dr 14 ne çıkardı ama 2 gün önce yine test yapmıştım hiçbişey çıkmamıştı bilmiyorum ki belkide boşa umutladım ama adet belirtim falan yok acayiyle aynıydık sayılır adet olmuş çok üzüldüm arkadaşım inşallah gelecek ay ogüzel haberi alır

vallahı daha bende acayi sende bugün test yap diye yazmıştım geri sildim moralim düştü sabah çok daha heyecanlıydım

canım benim, inan seni çok iyi anlıyorum. dün benim de test günümdü. 14. gündü, negatif çıktı, akşamüstü de adet oldum. gözlerim ağlamaktan patladı artık. 14:30 da öğrendim sonucu. eve gittim akşama kadar ağladım. aileler haber bekliyodu seninki gibi. mesaj çektim kızkerdeşime ve görümceme. sonra da telefonumu kapadım yattım. akşam eşim geldi. o biraz teselli vermeye çalıştı ama o kadar kötüydüm ki. yatak odasına kendimi kilitledim ve sabaha kadar çıkmadım. inanırmısın dün hiç bişey yemedim. oruç da değildim. bi ara öğlen 1 bardak süt içmiştim. akşam da yemedim bişey. sabah kalktığım anda gözlerimi görecektin. ve işe gelmek zorundaydım. şu an işteyim, canım çok sıkkın. birazdan yine araziye çıkacağım.
bunları neden yazdım dersen, yalnız değilsin inan. herkes negatif görüyo burda. inşallah yine deneyebilirsin. benim artık o hakkım da kalmadı. 3 aydır hormon alıyorum ve vücudum, direncim mahvoldu inan.ve artık aşılama tedavim de sonlandı. doktor 3-4 ay ara verelim dedi. ben yılbaşına kadar umutsuz bekleyeceğim anlayacağın.

mimoza senin de mi negatif, inanmıyorummmmmmmmmmm

canım üzülme demek boşa illa ki üzülceksin ama şöyle düşün bugün değilmiş bebeğinin geliş zamanı illa ki bigün gelicek bu belki 1 ay sonra belki 3 ay sonra hepimiz aynı durumdayız mücadeleye devam yılmak yok nasılsa doğduklarında bu üzüntülerin acısını popolarına vura vura çıkartırız :):)
benim de eşimin ailesi de torun sahibi değil ve o kadar çok istiyolar ki ama haberleri yok şu an benim aşılama yaptırdığımdan söylemedim olursa hepsine süpriz olsun istedim aileleri düşünme sonuçta kimse senin kadar üzülemez bir dahaki sefere inş olucak

turko inşallah sonuç pozitiftir gerçekten. ben aşılamamın 13.günü kan verdim 200 çıktı. dayanamadım bi de idrar testi yaptm onda da 2. çizgi pembems çıktı. adet günün gelmeden idrar biraz belirsiz oluyor ama kan kesin sonuç yarın yaptır bence inşallah sonç çok iyi olur

selam monalisa benimde bugun 8. günüm peşpeşe yaptırmışız seninle inş peşpeşede dogururuz:) sende yokmu hiç agrı felan bende dun bıraz oldu bugun hersey normal, ne gün test yapacaksın?
slm gülnihal evet peşpeşe yaptırmışız aşılamayı ben 26 ağustosta yapıcam testi inş peşpeşe doğururuz :):) daha 1 hafta var ilk 2 gün çok ağrım oldu benim kramp gibi bazen bazende regl olucakmış gibi bir de çok gazım oldu ama bikaç gündür pek ağrım yok 2 gün önce gece de bayaa ağrım oldu hatta uyuyamadım ama sanıyorum progestanın etkileri bunlar çok umutlanmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı

ay canım yaa bugün çok azda olsa ilk defa 2.cizgiyi görür gibi oldum çok heyecanlandım bende bugün yaptırmak istiyorum ama korkuyorumda ikinci cizgi okadar az ki ama görüyorum çok azda olsa abimin eşi benimkide öyle oldu sanraları hep koyu çıktı dedi oda ikizlere hamileymi onda

ben 26 agustosda son jeli kullanacagım jel bitmeden 25 agustosda yapsam çıkarmı sence? gaz bendede oldu gaz ve şişkinlik şimdide var gaz ama o kadar çok degil dünde acayip bi sancı oldu iki defa sankı aşagıdan göbegime dogru bişey çekiliyor gibi ayy diye bagırdım anlık bı sancı ama acı verdı bugun hersey normal,heyecanla senınde haberlerını beklıyorum.

Canlarım benim teselliniz için çok teşşkr ederim saolun sadece sizlere derdimizi dökebiliyoruz..Başka kimseye söyleyemiyoruz. Rahatlıo insan iyiki varsınız takip edicem sizleri güzel haberler duymayı çok istiyorum. benim içinde üzülmeyin ben alıştım bu durumlara turko canım inşallah test doğrudur bende çok merak ettim güzel haberlerini bekliyorum. sen bizler gibi olmazsın inşallah bir umudumuz sen kaldın bu günlerde hepinizin güzel haberlerini bekliyorum

canm inşallah hamilesindir ama biran önce kan testi yaptirmanı şiddetle tavsiye ederim çünkü benim 2 aşilamamda da adet günüm geldiğinde yaptığım idrar testleri 2. çizgi silik te olsa çıktı ve her seferinde aynı gün yaptırdığım kan testi sıfır çıktı. çatlatma iğnesinde bulunan hormon benm idrarımdan çok geç çıkıyor sanırım. bunu kesinlikle umudunu yitirmen için söylemiyorum hatta yüksek ihtimal hamilesindir geçior içimden ama yine paylaşmak istedim

belkide öyledir şansıma pek güvenemiyorum

mimoza senin de mi negatif, inanmıyorummmmmmmmmmm

sorma canım dün merak ettim gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı zaten kaç gündür belliydi önden sarı kart şimdide kırmıız kartı gördüm kader ne yapalım nasip degilmiş bu ay ara verip ondan sonraki ay 2. aşılamayıda denicem 3. yaptırmayı düşünmüyorum tüp bebge geçmek istiyorum yeterince vakit kaybettim 10 yıl az bi zaman degil demir tavında dövülür hakkımızda hayırlısı olsun...

HAYIRLISI OLSUN BENDE 2.YAPTIRICAM BU aralar iğnelerimi yapıorum ama 3.aşılamayı bende istemıorum eğer olmazsa 6 ay ara v erıp tüp bebek istıcem hayırlısı olsun hepimizn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…