Canlarım benim teselliniz için çok teşşkr ederim saolun sadece sizlere derdimizi dökebiliyoruz..Başka kimseye söyleyemiyoruz. Rahatlıo insan iyiki varsınız takip edicem sizleri güzel haberler duymayı çok istiyorum. benim içinde üzülmeyin ben alıştım bu durumlara turko canım inşallah test doğrudur bende çok merak ettim güzel haberlerini bekliyorum. sen bizler gibi olmazsın inşallah bir umudumuz sen kaldın bu günlerde hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
bende umudumu kaybedıyorum böyle olumsuz sonuçları duyunca inş bir an önce güzel bi haber alırızz
kızlar dr aradım yaptır bakalım bi bugün çıkma ihtimali var dedi dur bakalım kızlar bana dua edin inşallah eli boş dönmem kan testinden
senağlama senağlama KIZLARRRR ADET OLDUMMMMM senağlama senağlama AŞILAMANIN 14. GÜNÜ OLCAK ŞEYMİ ŞİMDİ BU YA YARIN KAN TAHLİLİ YAPTIRACAKTIM.AMA NASİP DEĞİLMİŞ MORALİM ÇOK BOZUK ARKADAŞLARIM BEN ESKİ BEBEK HAYELLERİME RÜYALARIMA GERİ DÖNÜYORUM.. BUGÜNDE RÜYAMDA BEBEK GÖRMÜŞTÜM..BENİM AİLEMDE EŞİMİN AİLESİDE BİZDEN HABER BEKLİOLAR NASIL SÖYLİYCEM ŞİMDİ ONLARA NEYSE ARKADAŞLARIM BENİM OLMADI AMA ALLAHTAN DUA EDİCEM İNŞALLAH HEPİNİZİN AŞILAMASI TUTAR HAMİŞ KALIRSINIZ HEPİNİZİ ÖPTÜMsenağlamasenağlamasenağlama
bende bugünlerde okadar duygusalım ki hep aglıyorum hormonlarım alt üst
Sanıyorum iğnenin etkisinden bende herşeye ağlıyordum, halada ağlıyorum ama yavaş yavaş geçiyor turkocum. kendime şaşıyordum valla hiç böyle değildim.
tamam duygusallık var balık burcuyum ama bu aşırı fazla geldi bana.
eşinin durumunu anlamadım aranızda belki özel sorunlar olabilir niye böyle davrandı acaba..
belki oda stresten öyle davranmıştırr. moralini bozma sakın, inşallah bebişin gelecek oda bu durumdan etkilenmesin üzme onuda hakkında hayırlısı olsun.
TURKO bacım hayırlı olsun inşallah pozitif çıkar.
ACAYİ çok üzüldüm ya hayırlısı böyleymiş çok üzülme bi dahakine olur inşallah
saol canım...eşimde lazer göz amaliyatı oldu kaç gündür evdeydi 2 gündür dışarı çıkabiliyor işe gidemedi tüm stresini bana fazlasıyla yansıttı ben zaten anormal bir durumum var hiç gülmüyorum aglıyorum bende ondan daha çok stres var ama anlayan yok bakalım bugün sonuç ne olacak dr çıkma ihtimali var dedi üff hala asık suratlıyım ve aglamak geliyor içimden hep nedense ben kızıma hamileykende hep aglardım çok aglardım elimde olmadan aglardım bir türlü tutamazdım gözyaşlarımı beni anlayan yoktu ondada
FOVFOV ben yarın gircem ulturasona keseyi görcez. sende bi kaç güne kadar girersin heralde
inşallah canım daha vermedim kardeşimi bekliyorum arabayla gidecem biraz uzak buraya ama nedense sabahki hevesim kalmadı smge yaa
inşallah göreceksin canım birde kalp atışını duyda gör asıl heyecanı ozaman inşallah burdaki kardeşlerimiz ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamana nasip eder allahım..
sorma canım dün merak ettim gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı zaten kaç gündür belliydi önden sarı kart şimdide kırmıız kartı gördüm kader ne yapalım nasip degilmiş bu ay ara verip ondan sonraki ay 2. aşılamayıda denicem 3. yaptırmayı düşünmüyorum tüp bebge geçmek istiyorum yeterince vakit kaybettim 10 yıl az bi zaman degil demir tavında dövülür hakkımızda hayırlısı olsun...
mrb simge hamileliğin hayırlı olsun canım ben bugün kendimi tanıttım ama kimse cvp yazmayınca bende bundan sonra yazmıyayım diyodum....öyle yazdıklarınızı okuyodum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?