Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

acayi hayırlısı olsun napalım bu ay döküldük hepimiz.inşallah tez zamanda seviniriz

bende umudumu kaybedıyorum böyle olumsuz sonuçları duyunca inş bir an önce güzel bi haber alırızz

gülnihal umut fakirin ekmegidir der annem çok sevrim bu sözüde bizde çocuktan yana fakiriz biliyosun ama elimizde sadece o var ne yapaılım elbet bizlerde birgün annelik denen o kutsal mertebeye ulaşıcaz ben yitirmiyorum umudumu sende yitirme canım

kızlar dr aradım yaptır bakalım bi bugün çıkma ihtimali var dedi dur bakalım kızlar bana dua edin inşallah eli boş dönmem kan testinden

eger kan tahlilinde yok çıkarsa kendime söz verdim fazla üzülmicem eşimle iki gündür aramız biraz limoni bugünde çok sevinmiş gibi durmadı tatım kaçtı isterse çıkmasın sonra tekrar para döksün çokta çocuk isterse bana şimdi moral vermedi pek canımı sıktı

canım yaa ( napalım kısmet değilmiş diyeceğiz.
Ama yılmak yok dimi bizi kimse durdurumaz anne olma hakkımız engellenemez..
bende eşimde rüyalarımızda hep bebek görüyorduk. eşim uyanır uyanmaz bu sefer tuttu heralde bebek gördüm rüyamda diyordu. hatta en son gün bende uyanıkken bir saniyeliğine gözümü kapadım ve o kadar tatlı bir erkek çocuğu gördümki maviler giymişti bana masum masum bakıyordu.
o görüntü hala gözümün önünde. aklıma geldikçe ağlıyorum (
ben bu sefer eşimin ailesine söyememiştim onlarıda artık heyecanlandırmamak için, olsaydı müjdeli haberi vermek için arayacaktım ama malesef.
canım hakkımızda hayırlısı olsun bizi ancak bizler anlarız..

bende bugünlerde okadar duygusalım ki hep aglıyorum hormonlarım alt üst

Sanıyorum iğnenin etkisinden bende herşeye ağlıyordum, halada ağlıyorum ama yavaş yavaş geçiyor turkocum. kendime şaşıyordum valla hiç böyle değildim.
tamam duygusallık var balık burcuyum ama bu aşırı fazla geldi bana.
eşinin durumunu anlamadım aranızda belki özel sorunlar olabilir niye böyle davrandı acaba..
belki oda stresten öyle davranmıştırr. moralini bozma sakın, inşallah bebişin gelecek oda bu durumdan etkilenmesin üzme onuda hakkında hayırlısı olsun.

TURKO bacım hayırlı olsun inşallah pozitif çıkar.
ACAYİ çok üzüldüm ya hayırlısı böyleymiş çok üzülme bi dahakine olur inşallah

saol canım...eşimde lazer göz amaliyatı oldu kaç gündür evdeydi 2 gündür dışarı çıkabiliyor işe gidemedi tüm stresini bana fazlasıyla yansıttı ben zaten anormal bir durumum var hiç gülmüyorum aglıyorum bende ondan daha çok stres var ama anlayan yok bakalım bugün sonuç ne olacak dr çıkma ihtimali var dedi üff hala asık suratlıyım ve aglamak geliyor içimden hep nedense ben kızıma hamileykende hep aglardım çok aglardım elimde olmadan aglardım bir türlü tutamazdım gözyaşlarımı beni anlayan yoktu ondada

FOVFOV ben yarın gircem ulturasona keseyi görcez. sende bi kaç güne kadar girersin heralde

TURKO bacım hayırlı olsun inşallah pozitif çıkar.
ACAYİ çok üzüldüm ya hayırlısı böyleymiş çok üzülme bi dahakine olur inşallah

inşallah canım daha vermedim kardeşimi bekliyorum arabayla gidecem biraz uzak buraya ama nedense sabahki hevesim kalmadı smge yaa

cnm benim geçer bu günler fazla üzülme bak senin bi kızın var allah ikinciyide nasip edecek inşallah

FOVFOV ben yarın gircem ulturasona keseyi görcez. sende bi kaç güne kadar girersin heralde

inşallah göreceksin canım birde kalp atışını duyda gör asıl heyecanı ozaman inşallah burdaki kardeşlerimiz ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamana nasip eder allahım..

inşallah canım daha vermedim kardeşimi bekliyorum arabayla gidecem biraz uzak buraya ama nedense sabahki hevesim kalmadı smge yaa

cnm ya çok strese girme inşallah pozitif çıkar çıkmazsada fazla üzülme bi kızın va allah bağışlasın.

inşallah göreceksin canım birde kalp atışını duyda gör asıl heyecanı ozaman inşallah burdaki kardeşlerimiz ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamana nasip eder allahım..

amin cnm allah herkese nasip etsin. kalp atışlarını duyar mıyız daha bilmiorum

cnm benim çok üzüldüm. ama ikinci aşılaman tutar belki. bak benimde ilk aşılamam tutmamıştı.inşallah ikincisi tutar em tıp gelişti o kadar üzülme kafan rahat olsun ki şansını artır bu aşılamada

mrb simge hamileliğin hayırlı olsun canım ben bugün kendimi tanıttım ama kimse cvp yazmayınca bende bundan sonra yazmıyayım diyodum....öyle yazdıklarınızı okuyodum..

cnm ben çıkmışım ondan sonra sen yazmışsın ksr bakma şimdi gördüm. allah sana da nasip eder inşallah. aramıza hoşgeldin sen bize yaz gene de beklioruz yazmanı bizimle paylaş sende yaşadıklarını

kızlar ben 12 ağustosta yaptırdım ilk aşılamamı biraz sancılı oldu ve sonrasında cok sancım ve kanamam oldu ikinci gün iyiydim aşılama yapıldığından beri kasıklarımda hafif sancı var 5 yıldır bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah allahım nasip eder bizlere ve isteyen herkese sizlere ayın 26-27-28 belli olur o zamana kadar adet olmassam tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…