- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
selam kızlarr..
adet olan testı negatıf olan arkadaslarım uzulmesınler herseyde vardır bır hayır.zamanı gelınce olacaksa hersey olur.
TURKOCUM hadı sendende hayırlı haberler beklıyoruz ınsallah kan testınde pozıtıf cıkar.
kızlar ben 12 ağustosta yaptırdım ilk aşılamamı biraz sancılı oldu ve sonrasında cok sancım ve kanamam oldu ikinci gün iyiydim aşılama yapıldığından beri kasıklarımda hafif sancı var 5 yıldır bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah allahım nasip eder bizlere ve isteyen herkese sizlere ayın 26-27-28 belli olur o zamana kadar adet olmassam tabiii
merhaba elif bende 12 agustosda oldum aynı gun olmusuz senınle ,nasılsın bugunlerde sancın felan varmı normalmı hersey
yapıyorlar ama 1 gün sonra çıkıyor
daha dün gittim saglık ocagına kızımı götürdüm aklımdan bile test geçmemişti bugünkü oçizgi şaşırttı beni bilsem dün sorardım klinik uzak biraz kardeşimin arabasıyla gidecem oda gelmez oldu saglık ocagı biraz yakın işte
eğer sabredebilirsen 2 gün sonra idrar testini tekrarla eğer çizgi birazcık daha koyulaşmış ise hamilesinnnn
merhaba elif bende 12 agustosda oldum aynı gun olmusuz senınle ,nasılsın bugunlerde sancın felan varmı normalmı hersey
haklısın bakalım bugün gitmek kısmet olmazsa dedigin gibi yaparım belkide
gülnihalcim sanki akıntımda fazlallaştı dedimya 5 yıldır aynı şeyler hep hüsran olunca ne bileyim işte garip bir duygu adet öncesi belirtilerimde var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?