Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlarr..
adet olan testı negatıf olan arkadaslarım uzulmesınler herseyde vardır bır hayır.zamanı gelınce olacaksa hersey olur.
TURKOCUM hadı sendende hayırlı haberler beklıyoruz ınsallah kan testınde pozıtıf cıkar.

merak ediyorum tuttumu diye göğüslerim ağrıyo zaten aşılama yaptırdığım günde hassaslaşmıştı bakalım 5 yıldır her ay olunca yine olacakmışım gibi geliyor

merhaba elif bende 12 agustosda oldum aynı gun olmusuz senınle ,nasılsın bugunlerde sancın felan varmı normalmı hersey

13, gün belli olurmuş bende salı günü inşallah test yaparım hayırlısı inşallah kızlar kocam cok istiyoooooo bebek

gülnihalcim sanki akıntımda fazlallaştı dedimya 5 yıldır aynı şeyler hep hüsran olunca ne bileyim işte garip bir duygu adet öncesi belirtilerimde var ama

yapıyorlar ama 1 gün sonra çıkıyor

daha dün gittim saglık ocagına kızımı götürdüm aklımdan bile test geçmemişti bugünkü oçizgi şaşırttı beni bilsem dün sorardım klinik uzak biraz kardeşimin arabasıyla gidecem oda gelmez oldu saglık ocagı biraz yakın işte

eğer sabredebilirsen 2 gün sonra idrar testini tekrarla eğer çizgi birazcık daha koyulaşmış ise hamilesinnnn

kızlar ikinci çizgi silikte cıksa hafif yeri belli olsa bile hamilesiniz benim arkadaşlarım öle oldu 2-3 gün sonra tekrar yaptılar koyulaşmıştı çizgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…