Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim simge inşallah tüm bebek isteyen arkadaşlar hamile kalırlar en kısa zamanda

bazıları adet öncesi gibi aynı belirtileri hatta daha fazlasını yaşar bazılarıda hiç belirti yaşamazlar idrar koyulaşırmış ve akıntı artarmış işte

Slm kızlar, aranıza geldim sizden haberler almak için. hala kötüyüm ve şoktayım inanın. artık aşılamayla işim kalmadı (
tüp bebek tedavisi olcak artık benimki, yılbaşına kadar bekleyip epey bir kilo vermem gerekiyormuş.20-25 kg. çok zor olacak benim için.yakında artık bi de zayıflama topiği açarım

canım bendede pek bısey yok belım agrıyodu ama da gectı belkı usutmustum ondan agrımıstır dedım.
goguslerımdede fazla bı degıısklık yok akıntımdada bende de umıtler bıtıyo anlayacagın.

cnm bende de 10. günüme kadar hiç bi değişiklik yoktu 10. günden sonra başladı ağrılarım

kızalr beni tek umutladıran ne oldu biliyormusunuz yazmuştım ya uyanınca ve ara ara midem bulanıyor birde belimde agrı var gögüsüm inceden sızlıyor bazen ama agrımıyor karnımdada öyle çok agrılar kalmadırahatça yürüyorum agrıdıgı zaman dogrulamıyordum küçük adıömlar atıyordum geçtiişte böyle

benim teyze kızım hollandada haziranda aşılama yaptıracaktı iğneleri kullandı 5 yumurta oluşunca doktor iptal etti üstelik korunun dedi doktor ama onlar korunmadılar ve hamile kaldı kendiliğinden cok şükür hemde darısı bizlere inşallah

canım bendede pek bısey yok belım agrıyodu ama da gectı belkı usutmustum ondan agrımıstır dedım.
goguslerımdede fazla bı degıısklık yok akıntımdada bende de umıtler bıtıyo anlayacagın.

bende umutlu degılım o kadar sadece belkı umutlanmadıgım ıcın belkı tam tersi olur diyorum buda bi umut:))

turko önce internetten sağlık ocağının telini alıp ara istersen ben aradm yapmıyoruz dediler boşa gitmede direk başka hastaneye gittim. bidaha git gel yapmamış olursun bence canım. bir de ben ilk kan verdiğimde şansıma makine bozuldu bekleyeceksiniz dediler tam hastaneden çıkarken laborant çocuk geldi peşimden ve pozitif dedi değerler makinede çıkacak ama kanda gözle görebiliyorlarmış hamilesiniz demişti.onu da sor istersen kolay olur.bizm gibi sabırsızlar için:))

simge canım hadi bakalım inşallah belli olur ben de biraz bekleyelim dedim ama zaman geçmiyor hayırlısı inşalah

evet cnm zaman geçmio ya yarın bi gelseydide görseydim içim tamamen rahatlıyacaktı.sende doktorunla konuş bikaç güne kadar sennkide görünmeye başlar bir an önce baktır keseye

kızlar yaa eger bugün abim gelip beni götürmezse yarın kızımı babaannesine bırakıp gider yaptırrım böyle çelişki daha kötü oluyor

cnm bende pko var eşiminde spermi biraz azmış sınırdaymış yani

bende pkoluyum ama önceki kadar ileri safada degil hormon tahlililerim öncekine göre iyiydi tedaviye başlarken eşimdede sorun yoktu 3 sene önce:))) yani birdaha test yapmadık eşime

bende pkoluyum ama önceki kadar ileri safada degil hormon tahlililerim öncekine göre iyiydi tedaviye başlarken eşimdede sorun yoktu 3 sene önce:))) yani birdaha test yapmadık eşime

cnm sen kızına doğum yaptıktan sonra adetlerin düzene girdi mi

hahah kızlar eger hamileysem diyecembu avatar bana ugurlu geldi avatarımdaki bebek göz açıp bana bakmış gibi olunca bir kanım kaynıyor ki sanki gerçek bebek bakıyor gibi şirin geliyor bana :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…