- 13 Mayıs 2010
- 767
- 316
- 628
bende hıc bı belırtı yok ya(((
teşekkür ederim simge inşallah tüm bebek isteyen arkadaşlar hamile kalırlar en kısa zamanda
gülnihal sen nasılsın farklı bir durum varmı sendede kac yıllık evlisin canım
canım bendede pek bısey yok belım agrıyodu ama da gectı belkı usutmustum ondan agrımıstır dedım.
goguslerımdede fazla bı degıısklık yok akıntımdada bende de umıtler bıtıyo anlayacagın.
cnm bende de 10. günüme kadar hiç bi değişiklik yoktu 10. günden sonra başladı ağrılarım
canım bendede pek bısey yok belım agrıyodu ama da gectı belkı usutmustum ondan agrımıstır dedım.
goguslerımdede fazla bı degıısklık yok akıntımdada bende de umıtler bıtıyo anlayacagın.
turko önce internetten sağlık ocağının telini alıp ara istersen ben aradm yapmıyoruz dediler boşa gitmede direk başka hastaneye gittim. bidaha git gel yapmamış olursun bence canım. bir de ben ilk kan verdiğimde şansıma makine bozuldu bekleyeceksiniz dediler tam hastaneden çıkarken laborant çocuk geldi peşimden ve pozitif dedi değerler makinede çıkacak ama kanda gözle görebiliyorlarmış hamilesiniz demişti.onu da sor istersen kolay olur.bizm gibi sabırsızlar için:))
simge canım hadi bakalım inşallah belli olur ben de biraz bekleyelim dedim ama zaman geçmiyor hayırlısı inşalah
turko önce internetten sağlık ocağının telini alıp ara istersen ben aradm yapmıyoruz dediler boşa gitmede direk başka hastaneye gittim. bidaha git gel yapmamış olursun bence canım. bir de ben ilk kan verdiğimde şansıma makine bozuldu bekleyeceksiniz dediler tam hastaneden çıkarken laborant çocuk geldi peşimden ve pozitif dedi değerler makinede çıkacak ama kanda gözle görebiliyorlarmış hamilesiniz demişti.onu da sor istersen kolay olur.bizm gibi sabırsızlar için:))
nasıl gözle görebiliyorlarmış yeni duydum canım bunu yaa
kızlar sorun eşlerinizdemi bende eşimde iler doğru harekertli yüzde kırk
cnm bende pko var eşiminde spermi biraz azmış sınırdaymış yani
bende pkoluyum ama önceki kadar ileri safada degil hormon tahlililerim öncekine göre iyiydi tedaviye başlarken eşimdede sorun yoktu 3 sene önce:))) yani birdaha test yapmadık eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?