Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm sen kızına doğum yaptıktan sonra adetlerin düzene girdi mi

önce 2,3 ay olmadıgımı bilirim ama bu son aylarda düzenli gibiydi arada ilaçta kullandım düzenli olsun diye baktım bir kaç aydır hayret kendiliginden olurdu bazen çok az olurdu dr sordum pkodan dolayı demişti

önce 2,3 ay olmadıgımı bilirim ama bu son aylarda düzenli gibiydi arada ilaçta kullandım düzenli olsun diye baktım bir kaç aydır hayret kendiliginden olurdu bazen çok az olurdu dr sordum pkodan dolayı demişti

inşallah benimde doğumdan sonra adetlerim düzene girer bana çok sıkıntı veriyo adet olamammak

inşallah benimde doğumdan sonra adetlerim düzene girer bana çok sıkıntı veriyo adet olamammak

bak canım şöyle birşey duydum ben nekadar dogru tam bilmiyorum ama pkoluların normal dogum yapması pkolular için daha iyi gelirmş benimki normal olmadı rahim açılmadı çok sancı çektim olmadı ve gecenin 3 de dr aradı çagırdılar apar topar amaliyata girdim ama çok rahatım sezeryandanda sakın korkmayın başınıza gelirse

benim doktorumda doğumdan sonra rahim kendini yeniler az da olsa bi düzelme olabilir dedi

miis canım sen nasılsın dünküne göre iyisindir inşallahh tüp bebek tedavilerinde başarı oranı aşılamaya göre çok daha fazla abimlerinde aşılamaları tutmadı ikisindede sorun vardı ama ilk tüp denemelerinde tuttu canım

turko canım valla ben de daha önce duymamıştım ama laborant çocuk öyle dedi. hatta ben sonuç belli olana kadar inanmadım ama hakkaten de pozitif çktı.

kızlar bir testim daha yarın uyanıncada onumu denesem acaba gözüm görünce testi elim durmuyor bende böyle sabırsızım işte

uyu uyu bu sıcakta yapılacak tek şey uyku zaten hele ki oruçsan dayanamassın

canımsen hamile oldugunu adetine kaç gün varken ögrendin çatlatma ignesi falan yaptırdınmı benim bugün çatlatmayı yaptıralı 14. gün sen bebişini gördünmü ulturasonda

hala kötüyüm turko, canım çok sıkıldı sorma. artık tüp için şansımızı deneyeceğiz bakalım. canımı sıkan şeylerden biri de bunun için kilo vermem gerektiği. 20-25 kilo vermem lazım. nasıl oalcak bilmiyorum. kaç ayımı alır bu kiloları vermek bilemiyorum. rejim ve diyet yapmada sıkıntım yokda, spor yapmaktan nefret ederim.sen naptın kan tahlili işini, bence yaptır bi an önce, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…