kızlar yaa eger bugün abim gelip beni götürmezse yarın kızımı babaannesine bırakıp gider yaptırrım böyle çelişki daha kötü oluyor
cnm sen kızına doğum yaptıktan sonra adetlerin düzene girdi mi
önce 2,3 ay olmadıgımı bilirim ama bu son aylarda düzenli gibiydi arada ilaçta kullandım düzenli olsun diye baktım bir kaç aydır hayret kendiliginden olurdu bazen çok az olurdu dr sordum pkodan dolayı demişti
kızlar oruc tutsak bir zararı olurmu acaba
inşallah benimde doğumdan sonra adetlerim düzene girer bana çok sıkıntı veriyo adet olamammak
bak canım şöyle birşey duydum ben nekadar dogru tam bilmiyorum ama pkoluların normal dogum yapması pkolular için daha iyi gelirmş benimki normal olmadı rahim açılmadı çok sancı çektim olmadı ve gecenin 3 de dr aradı çagırdılar apar topar amaliyata girdim ama çok rahatım sezeryandanda sakın korkmayın başınıza gelirse
benim doktorumda doğumdan sonra rahim kendini yeniler az da olsa bi düzelme olabilir dedi
ewet canım oluyor ben kızımdan önceki kadar şikayetlerim yoktur öncekine göre iyi olacaksın inşallah..
turko canım valla ben de daha önce duymamıştım ama laborant çocuk öyle dedi. hatta ben sonuç belli olana kadar inanmadım ama hakkaten de pozitif çktı.
uyu uyu bu sıcakta yapılacak tek şey uyku zaten hele ki oruçsan dayanamassın
miis canım sen nasılsın dünküne göre iyisindir inşallahh tüp bebek tedavilerinde başarı oranı aşılamaya göre çok daha fazla abimlerinde aşılamaları tutmadı ikisindede sorun vardı ama ilk tüp denemelerinde tuttu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?