Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

miss canım bi diyetisyene gidip diyetisyen deseteği ile güsel kilolar verebilirsin aslında bide benim eltim biber hapı ile güsel kilolar verdi ama sağlık açısındna bişi diyemem bu tür haplar için ben cesaret edip içmem mesela çünki kan şekerim düşer filan diye korkarım allah yardımcın olsun rabbim sebep versin ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah

canımsen hamile oldugunu adetine kaç gün varken ögrendin çatlatma ignesi falan yaptırdınmı benim bugün çatlatmayı yaptıralı 14. gün sen bebişini gördünmü ulturasonda
canım benim adetim normalde bugün 31 günde oluyordum ben ama doktorum aşılamadan 14. gün sonra yapptır test dedi ve ben ona göre yaptırdım poztif çıktı.
aşılamadan da 2 gün önce çatlatma iğnemi oldum yani iğneden 16.gün yaptırdım tahlil ama 15. güne denk gelen gün de çıkıyormuş. ben garanti olsun diye 1 gün daha bekledim.

valla kızlar daha oturuyorum bize uzak test yaptıracagım yer abim götürecekti beni arabasıyla daha gelecek daha gelecek gelmezse ben sabah erken gider yaptırrım

benimkide yarın çatlatma vurunalı 15.gün olacak bugün gitmek kısmet olmazsa sabah gidecem 15. gündede zaten tutmuşsa belirti verir demi

turkoum canımmm sen evde idrar testimi yaptınnnn?

ewet canım 2 gün önce yaptım tek çizgiydi bugün sabah uyanır uyanmaz yaptım çok azda olsa 2. çizgiyi gördüm çok heyecana kapıldım dr aradım kantesti yaptırayımmı diye çıkma ihtimali var yaptırmak istiyorsan yaptır dedi ama günün geçince gel demişti bana günümün geçmesini nerde belicem yaa yaptım işte öyle oldu kafam karıştı bacımmm

evet canım yarın hayırlısıyla belli olur inşallah..

arkadaşım bu arada seni tebrik ederim rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle bereketiyle göndersin inşallah darısı bizlerin başına inşallah bende salı günü satt 1 gibi aşılama oldum.. bi kaç şey sorabilirmiyim sana acaba? ben çatlama iğnemi pazar akşamı saat 6 da vuruldum 30 saat sonra ağrılarım başladı ve çatlama iğnesinden 42 saat sonra filan aşılamam oldu ama benim aşılamadan sonra ve dün ağrılarım devam etti çok ağrım oldu bugün yok çok şükür ... sende böle bi durum oldu mu? birde dr yumurtalarıma bakmadı çatlamışmı diye ben sordum bakmayacakmısınız diye ... o iğneye hiç bir yumurta dayanamaz çatlar dedi 36 saat sonra... kafam bu yüzden biraz karışık hep tereddütüm ya yumurta o zaman çatlamadıysa benim aşılama olduğum ve ertesi günü ağrılrım olduğuna göre yumurtalarım sonradanmı çatlamıştır acaba ?

aaaa 2 gün önce tek çizgi ise sonradan silikte olsa ikinci çizgi oluştuysaa SEN HAMİLESİN DEMEKTİRR!!! yupppi :lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:

ooo cnm valla sen silikte olsa gördüysen hamilesindir bence hadi bakalım inşallah canım senden ümitliydi herkes çok fazla zaten inşallah yanılmaz testler ama var bence inşallah kan testindede sonuçlar güsel çıkar alalh yardımcın olsun

tşkr ederim canımda daha hamilemiyim belli degil belkide test yanıttı beni... ben normal denedigim için dr bana 4saat sonra ilişkiye girin dedi ve gece 3 denk geldi saatte kaltım ki göbegime kadar vuran bir agrı var zorla yaptık görev gibi ve 3 gün boyunca ilişki dedi dr 3 gün devam ettik birde bende çatlatmadan 36 40 saatlerindan sonrada agrı oldu adım atamadım ogünleri boş geçirmedim valla dr banada bakmadı çatladımı diye yanlızca ilişki günlerini söyledi ve çatlatma ignemden 5 gün sonra çagırdı ve baktı yüzü gldü çatlamış yumurtanda istedigimiz gibiydi dedi ve folik asit verdi hemen başla dedi dupastonu 10günken 14 güne çıkardı konuşmaları çok ümt veriiydi bana yani çatlatma ignesinden 5 gün sonra gitigimde çatlamış çok güzel demişti daha öncesinden bakmadı çatlamışmı diye

canım teşekkür ederim inşallah hepimizinki hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelirler..benim de aşılamam 4o saat sonra falan oldu. iğneden sonra batmam vardı o da iğnenin içindeki havadan kaynaklanıyor.
benim doktorm da yumurtalara bakmadan aşılamamı yaptı ama aşılama sırasında karından ultrason tuttukları için görüyorlar zaten yani doktorunun dediği gibi bence bi sıkıntı yoktur. bir de benim de aşılamada sonra sancılarım ve özellikle karnımda batmalarım çok oldu. hatta şuanda bile hala karın ağrım var. tahlil öncesi de çok ağladım tutmadı hasta oluyorm diye ama şükür bişey olmadı. sıkıntı yapmamaya çalış bence ve rahat ol.tutmuştur inşallah

inşallah canım bugünkü heyecanımı paylaştıgınız için hepinize tşkr ederim rabbim hepinizin kalbindekini versinn inşallahh..

aaaa 2 gün önce tek çizgi ise sonradan silikte olsa ikinci çizgi oluştuysaa SEN HAMİLESİN DEMEKTİRR!!! yupppi :lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:

aay canım durun bak benide umutlandırdınız şimdi ya kanda yok çıkarsa yuppilerimiz boşa çıkarsa canım yaa

çok şükür rabbime seni üzmemiş vermiş bebişini benim ağrılarım dün vardı işte bugün yok çok şükür ama karnım aşırı şişti dün ve afedersin gazımda vardı ya rabbim nasip ederse olur sonuçta çatlama iğnesinden sonra bu ağrıları çektiğime göre yumurtalarım çatlamıştır dua ediyorum inşallah olur

inşallah canım bugünkü heyecanımı paylaştıgınız için hepinize tşkr ederim rabbim hepinizin kalbindekini versinn inşallahh..

canım oğluşun geliyor inşallah hiç düşünme ayrıca bişi daha var çatlama iğnesi olanların genelde oğlu oluyormuş hani yumurta çatladığı an spermle karşılaşıyor ya hemen o yüzden tabi ben bunları duydum ne derece doğru bilemiyorum rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

aay canım durun bak benide umutlandırdınız şimdi ya kanda yok çıkarsa yuppilerimiz boşa çıkarsa canım yaa

merabalar ben geldim turko inşalh hamilesindir canım inşallh darısı bize canım sen aşılama olalı kaç gün oldueyvahedigeldismile

canım benim bir arkadaşımda çatlatma ignesi vurdurdu ilişkiye girdiler tek yumurtası vardı hamile kaldı vee tek yumurta ikizi olmuş 2 tane oglu var ama ben kızımdada çatlatma ignesi yaptırdım hemde şimdiki gibi 2 tane yyaa kısmet bence saglıklı olsun da fark etmez ama bir kızım var birde oglum olsun isterim gönlümce ama rabbim hayırlısını nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…