merabalar ben geldim turko inşalh hamilesindir canım inşallh darısı bize canım sen aşılama olalı kaç gün oldueyvahedigeldismile
turkocum haklısın inşallah kan testi sonucun pozitif çıkar ve darısı da bizim başımıza olur bu arada bişi sorabilirmiyim kıslar vajinal yoldan aldığınız progestan larda sizde uyku yapıyor mu?
ben progestanı agızdan alıyordum bir ara uykudan aymazdım baygın gibi olurdum çok uyku verir o bana reçetede yazıyor zaten..
bu kullandığınız progestan ne işe yarıyor herkes kullanıyr sanırım ama bana doktor hiçbirşey vermedi aşılamadan sonra
bu kullandığınız progestan ne işe yarıyor herkes kullanıyr sanırım ama bana doktor hiçbirşey vermedi aşılamadan sonra
aşılamadan sonra kullanman için hiç bi laç veya vajinal jel filan vermedimi? ama gerek görmemiştir belki normalde biz pko luyuz bu yüzden endometrium kalınlığı için veriliyor
ben şöyle biliyorum bebek tutarsa düşmesini engelliyor bebek tutmamışsa ilaç bittikten sonra adet görmenizi saglıyor
KUZUNAZ senin aşılaman neden 42 saat sonra yapıldı. benim bildiğim 34-36 saat arasında yapılıo herkesin öyle oluo. benim 35. saatte yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?