Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
turkocum haklısın inşallah kan testi sonucun pozitif çıkar ve darısı da bizim başımıza olur bu arada bişi sorabilirmiyim kıslar vajinal yoldan aldığınız progestan larda sizde uyku yapıyor mu?

merabalar ben geldim turko inşalh hamilesindir canım inşallh darısı bize canım sen aşılama olalı kaç gün oldueyvahedigeldismile

inşallah hayırlısıyla tumuştur kardeşim bilmiyorum....benimki aşılama degil aşılamalardaki tedavi ve igneler uygulandı ama normal tercih ettim çatlatma ignesi yapalım 14. bugün

hımmm anladım cvp biraz geç geldi ondan tekrar yazdırdım bende haftaya tes günüm inşalh tutmuştur

turkocum haklısın inşallah kan testi sonucun pozitif çıkar ve darısı da bizim başımıza olur bu arada bişi sorabilirmiyim kıslar vajinal yoldan aldığınız progestan larda sizde uyku yapıyor mu?

ben progestanı agızdan alıyordum bir ara uykudan aymazdım baygın gibi olurdum çok uyku verir o bana reçetede yazıyor zaten..

benimde uykum var turkocum zaten geç kalkmıştım evdeyken zaman çabuk geçiyor ama sıkıcı pazartesi iş başı yapacağım iş başından 10 gün sonrada test günüm geliyor dr ban a31 inde test yap dedi ama ben eşime 1 inde dedim çünki 31 inde kendim yaptırıcam testi ve inşallah eşime güsel haberler veririm

ben progestanı agızdan alıyordum bir ara uykudan aymazdım baygın gibi olurdum çok uyku verir o bana reçetede yazıyor zaten..

ağızdan alınanın 200 mg ını verdi banada dr daha doğrusu dr aşılamayı yaptı beni bıraktı gitti herşeyi hemşire anlattı da neyse vajinadan 2 tane koyuyorum ben geceleri bide bana herhangi bi enfeksiyon riskine karşı sadece 2 kapsüllük bi ilaç verdi aşılama olduğum günün akşamı içtim o 2 kapsülü acaba diğer arkadaşlara verildimi böle bişi aşılama olan arkadaşlara

inşallah kızlar güzel haberler alırız hepimizde eger benim kan tahlilim pozitif çıkarsa size söz tüm sorularınıza fazlasıyla cevaplarım şuan mesela karın agrım yok ilk 1 haftadan sonra azaldı adım atamazdım geçti biraz belim agrıyor ara arada midem karışıyor okadar ..akıntımda yok sadece yaşlık var ben normalde kuruyumdur yumurtlama yapamadıgım için ama bu aya yaşlık var inşallah tutmuştur dur bakalım agrılarım dinince ümitsiz olmuştum taki sabakki çizgiyi çok azda görene kadar

bu kullandığınız progestan ne işe yarıyor herkes kullanıyr sanırım ama bana doktor hiçbirşey vermedi aşılamadan sonra

bu kullandığınız progestan ne işe yarıyor herkes kullanıyr sanırım ama bana doktor hiçbirşey vermedi aşılamadan sonra

aşılamadan sonra kullanman için hiç bi laç veya vajinal jel filan vermedimi? ama gerek görmemiştir belki normalde biz pko luyuz bu yüzden endometrium kalınlığı için veriliyor

inşallah canım bol bol dua edelim uykum geri kaçtı biraz facebokta ilahi dinledim uykum gitti simdi hatimimi okuyacam hergün okuyup dua ediyorum pc den hoca açıyorum okuyor bende sürüyorum hepimizede dua ediyorum inanın

benim rahmimde, tüplerde, yumurtlamamda ve çatlamamda hiçbir problem yoktu. bizim ısrarımızla aşılama yapıldı o zaman dediğin gibi belki de o yüzden ilaç vermemiştir. tedirgin olmayım boşa

ben şöyle biliyorum bebek tutarsa düşmesini engelliyor bebek tutmamışsa ilaç bittikten sonra adet görmenizi saglıyor

progestanı kullandım bende aşılamadan sonra ama 1 hafat geçti daha adet olmadım,
yarın tekrar test yapıcam, doktora gidicem sonrada
hiç adet olacakmışım gibide değilim ayrıca
başka bir hastalık çıkacak diye korkuyorum kızlar, aşılamadan sonra nekadar gecikti adetiniz
benim durumumda bir anormallik var ama ne????

KUZUNAZ senin aşılaman neden 42 saat sonra yapıldı. benim bildiğim 34-36 saat arasında yapılıo herkesin öyle oluo. benim 35. saatte yapıldı.

KUZUNAZ senin aşılaman neden 42 saat sonra yapıldı. benim bildiğim 34-36 saat arasında yapılıo herkesin öyle oluo. benim 35. saatte yapıldı.

zaten çatladıktan sonra yumurta 24 saate kadar döllenmeyi beklermş bence dr onu hesaplamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…