zaten çatladıktan sonra yumurta 24 saate kadar döllenmeyi beklermş bence dr onu hesaplamıştır
turko merak ettim tahlil sonucunu aldınmı canım umarım bebek yoldadır..
turko canım inşallah güzel haberlerini verirsin bize bende çok merak ettim.
kıslar bende doktordan geldim 4 tane sağda 4 tane solda 8 tane yumoşum olmuşş görünce cok heyecanlandımm:)))))noluosa bana bide bebeği görsem ağlıcam kesın demkki:) drumuz ıstersenız tüp bebeğe geçelim dedi sonuçta biz 2 aşılama yaptırmadığımız ve 3 yılımız dolmadığı ıcın tup bebek raporumuz olmayacak en azından suan 8 yumurtam var bızde tup bebeğe geçmeye karar verdik sizce azmı 8 yumurta tup bebek için
pashaaa hoşgeldinn nerelerdesin bacııım hele neler kaçırdın sen yaa
slm kızlar nasılsınız bakalım kaç gündür giremedim neler yaptınız bakalım geçmişi okumadım umarım herkesin keyfi yerindedir smge nasıllsın bebiş nasıl turkocum sen nasıldın yaptınmı tahlil :hulya:
bu sabah uyanır uyanmaz yaptım 2.çizgi çok azda olsa gördüm ve heyecana kapışdım bugün kan yaptıracaktım kısmet olmadı kızlar benden bir sonuç bekliyor saolsunlar merak ediyorlar bugün geçti yarın haberini veririm inşallah
hihoyyythihoyyyt ay inşallah hadi bakalım ay çok sevindim inşallah tutmuştur aman ikinci kez teyze oluyom galia:lepi:
ilk defa 2. çizgiyi azda olsa gördüm ya artılk negatig çıksada kan testim çizgi heyecanı yetti dicem :)))))))))))) rabbim hayırlısını versinn
ay sorma canım ya dişimle uğraştım valla çok ağrıyo hep yatıyom kafam bişey kaldırmıyo giremedimde ne zamandır yada girince siz olmuyodunuz neler oldu bacım hayırdırinşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?