Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama çatlatma iğnesinden sonra 36 saat sonra yapılıyor değilmi. geçen ay benim doktorum sabah 9 da iğneyi vurdurdu ertesi sabahda aşılamayı yaptı hiç ultrasonda falanda bakmadı resmen para için yaptı önemsemeden hala sinir oluyorum adama sonrasında hiç aramadılar bile. bende bir problem yok eşimde problem biz bunun için gittik zaten. aşılama için yıkama işleminden sonra test sonucunu getirdi hemşire ona bakıp birde eşinde biraz problem varmış dedi dalga geçiyo sandım biz zaten o sebeple geldik dedim. adam geçmiş olsun dedi çıktı ya. bak yine sinr oldum

kıslar bende doktordan geldim 4 tane sağda 4 tane solda 8 tane yumoşum olmuşş görünce cok heyecanlandımm:)))))noluosa bana bide bebeği görsem ağlıcam kesın demkki:) drumuz ıstersenız tüp bebeğe geçelim dedi sonuçta biz 2 aşılama yaptırmadığımız ve 3 yılımız dolmadığı ıcın tup bebek raporumuz olmayacak en azından suan 8 yumurtam var bızde tup bebeğe geçmeye karar verdik sizce azmı 8 yumurta tup bebek için

turko canım inşallah güzel haberlerini verirsin bize bende çok merak ettim.

saol canım inşallah ama bugündaha baktırmak kısmet olmadı yarın inşallah innşallah hepimizin emekleri boşa gitmez ne diyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler hayırlısı olsun..:1hug:a.s.

slm kızlar nasılsınız bakalım kaç gündür giremedim neler yaptınız bakalım geçmişi okumadım umarım herkesin keyfi yerindedir smge nasıllsın bebiş nasıl turkocum sen nasıldın yaptınmı tahlil :hulya:

niye yeterli olmasınki canım zaten tek bitane koyuyorlarmış oda tutar inşallahhhhhhhhhh

pashaaa hoşgeldinn nerelerdesin bacııım hele neler kaçırdın sen yaa

ay sorma canım ya dişimle uğraştım valla çok ağrıyo hep yatıyom kafam bişey kaldırmıyo giremedimde ne zamandır yada girince siz olmuyodunuz neler oldu bacım hayırdırinşallah

bu sabah uyanır uyanmaz yaptım 2.çizgi çok azda olsa gördüm ve heyecana kapışdım bugün kan yaptıracaktım kısmet olmadı kızlar benden bir sonuç bekliyor saolsunlar merak ediyorlar bugün geçti yarın haberini veririm inşallah

2 gün önce yaptım tek çizgiydi busabah çok azda grünce sanki başka çocugum yok gibi heyecana kapıldım

ilk defa 2. çizgiyi azda olsa gördüm ya artılk negatig çıksada kan testim çizgi heyecanı yetti dicem :)))))))))))) rabbim hayırlısını versinn

hihoyyythihoyyyt ay inşallah hadi bakalım ay çok sevindim inşallah tutmuştur aman ikinci kez teyze oluyom galia:lepi:

birde acayi arkadaşımız var yarın sonuç ögrenecek yarın haber çok inşallah güzel haberler getiririz sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…