ayyy canımm hadii ınsalllah yaaa valla cok sevındım umut ol bize hadiiiii
kızlar slm.bugün 7.günüm aşılamada çok kötüyüm.sürekli ağlıyorum.regl olucakmışım gibi ağrım var sinirlerimde çok bozuk.bu benim birinci denememdi ve sanırım adet olucam çok üzgünüm çok da yanlızım((
kızlar slm.bugün 7.günüm aşılamada çok kötüyüm.sürekli ağlıyorum.regl olucakmışım gibi ağrım var sinirlerimde çok bozuk.bu benim birinci denememdi ve sanırım adet olucam çok üzgünüm çok da yanlızım((
benim bildigim yedinci gününde adet olmazsın daha çok erken hem bendede adet olacakmışım gibi agrılar oldu oldu geçti bak bugün 14.günüm hala adet olmadım bende çatlatma ignesi oldugum ilk hafta çok agrılarım olmuştu geçti canım belkide iyiye işarettir simgede çok agrı çekti ve hamile ohemen adet olacam diye üzülme belkide bebişin tutunuyordur benim de 7.günümde kasıgıma bir agrı girdi nerdeyse dayanamayıp agrıcaktım belkide ogün benim rahime bebegin ekilme günüydü inşallah yarın test yaparsam kan testi çıkar
canım benim şimdi okudum geçmişi 2.çizgiyi görmüşsün:) inan çok sevindim. gündüz giremiyorum ben işten gelince sizi okuyorum kendime geliyorum inan.:)
yanlız degilsin bak burada arkadaşların var ona bakarsan bizlerde yanlızız ama buradaki arkadaşlarla bişeyler paylaşmak çok rahatlatıcı sende kendini topla benimde agrılarım oldu geçti hemen öyle göz yaşı dökme aaaaaa :1hug:
dediğim gibi benimde adet agrılarım oldu tam oilk 7 8 gün çok agrılarım vardı geçti hemen kötüye yorumlama canım bazen adet agrıları hamile kalma işaretiymş
moon light hiç panik yapma hiç moralini de bozma...ben de senin gibi 5 gün ağladım hasta oluyorum tutmadı diye ama tuttu çok şükür. hiç sıkma canını
yani normalde adet olmadan öncede böyle olurdum ben karnımda hafif ağrılar aşırı sinirlilik ve aşırı gözyaşı. Yine aynı şeyleri yaşayınca biraz canım sıkıldı tutmadı sanırım diye düşünmeye başladım ama dediğim gibi iyiki varsınız.:) şimdi biraz daha rahatım
valla ben sana aglama diyorumda ben senden kötüyün kaç gündür hiç yüzüm gülmüyor hep aglamak istiyorum eşimde beni anlamıyor kırıcı konuşuyor zaten hassasım aglıyorum valla bende öyle oldumm
güzelim biz seninle kesin kader arkadaşıyız.:) bugün beni de eşim çok üzdü. Kırıcı konuşmalarıyla yani hesapta şaka yapıyo ama direk duygusal baskı.Çok üzüldüm ağla ağla öldüm bide hasta olcakmışım gibi olunca iyice gerildi sinirlerim. En çok deli oldugum şeyde ne biliyomusun en sonunda yine sinirli olan gergin görünen ben oluyorum. Yani huzursuzluk yaratan benmişim gibi.
slm kızlar sanıyorum 12 ağustosta aşılama yaptıran 3 kişi olduk şu anda gülnihal, elif ve ben.. umuyorum ki üçümüzünde, en azından ikimizin, o da olmazsa birimizin tutar benim ilk aşılama olduğu için pek umudum yok bi de aşılamada spermde sorun varsa başarı şansı biraz daha yüksek diye duydum bi de pkolu bayanların genelde hep tuttuğuna tanık oldum bizimki sebepsiz kısırlık 13. günde test yapıp öğrenen arkadaşlar varmış bende dayanamam 13. de yaparım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?