kızlarr bugün dr aradım haftaya cumaya inşllah keseyi görmeye gidecem bu cuma simge gördü haftayada ben görecem inşallahh..darısıda sizlereee
hadi bakalım turkocum cumaya kesesini sonrada pipisini görürsün innnşalllaahhh
hihoyyyt:dance:
dua et bizim için hamilelerin duası kabul olurmuşş
turkocum eşine söledinmi
belim çok agrıyordu belimi ovalarmısın dedim fazla bastırma ewet bebişimize bişey olmasın dedi şaka yaptı bende ewet bebege bir zarar verme çünkü daha çok küçük dedim davayı çaktı vallahimi dedi bakışı degişti sanki
ayy ne sevinmiştir dimi yaa.. bende her adet günüm yakalştıkça acaba hamileysem nasıl söylerim diye hayal kuruyorum inşallah bigün gerçekleşir...........:Saruboceq:
topik bugün durgun niyekine acaba
kızlar nolur bana yardım edin bugün adetimin 4. günü ve gonal f 300 le başladık...50 şer doz 6 gün vurulacak..şimdi ben ilk kez tedaviye başlıyorum..pcoluyum..eşimde sperm hareketsizliği var..aşılama olacaz ya..acaba ne zaman denk gelir yani adet başlangıcından kaç gün sonra aşılama olurum...bayrama denk gelirse yandım..nolur cevap yazın..çatlatma iğnesi olduktan kaç gün sonra aşılma oluyo..oofffffffffffffffffffffffffffffff
benimde tek yumurtam vardı canım inşallah hayırlı haberleriniz gelirrr
kaçıncı günün bugün canım
ayy hadi inşallah sana süpriz yappar bebişin çıkar gelir
az önce uyandım uyuyamıyorum dün 20.günümdü s.a.t:02 ağustos ağrılarım vardı demiştim ya sana beta hcg 77 çıktı doktorumu aradım şaşırdı test günüme 1 hf var daha ya bilmiyorum cnm garip ağrılarım var
ya canım degerin çok güzel çıkmş dr lar 0 10 arasında olursa çocuk yok diyorlarmış bilmem ama büyük ihtimal hamilesin idrarda baksana birde unuttum canım sen aşılamamı yaptırdın..
ilk aşılamamdı ve test günüm 28 ağustos bi hf önceden böyle bi değer çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?