az önce uyandım uyuyamıyorum dün 20.günümdü s.a.t:02 ağustos ağrılarım vardı demiştim ya sana beta hcg 77 çıktı doktorumu aradım şaşırdı test günüme 1 hf var daha ya bilmiyorum cnm garip ağrılarım var
gunaydınnnnn, naber turko nasılsın? ilkerözge super bısey bu hamılesın sende, senın test tarıhın benden bıle sonraymıs bende yapsam cıkar belkıde ya bak sımdı dahada ısteklı oldum bu test konusunda neyse yarın olsun bı bakalım:)
idrar yaptırsana bence sen hamilesiiin hadin ben ayagımı sürüttüm gelin arkamdannn odeger güzel bideger
canım bende cuma günü test yaptırdım benim hcg 0.317 çıktı doktorumun demesine göre şuan hamile olup olmadım belli degil pazartesi tekrar bi test istedi bakalım deger düşücekmi yoksa çıkacakmı o zaman belli olacak hamiş olup olmadıgım inşlhh sendede vardır ..
buguün 21.günüm cıkmaz adetin geçmesi gerek ama yapcam yine devereliniortak
buguün 21.günüm cıkmaz adetin geçmesi gerek ama yapcam yine devereliniortak
ıyısır mimoza sen nasılsın ?
turko ,gülnihal kızlar nasılsınız?
mimoza ne güzel bir süpriz olur demi ama bence ilker özge hamile yoksa okadar degerçıkmazdı dahi gelin kızlar arkamdann
günaydın canım inşalah degerin artar
kızlar bende sanırım haftaya aşılama olacağım..lütfen destek olun çok stres yapıyorum geceleri uyuyamıyorum
sen hamilen büyük ihtimal bencea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?