Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gunaydınnnnn, naber turko nasılsın? ilkerözge super bısey bu hamılesın sende, senın test tarıhın benden bıle sonraymıs bende yapsam cıkar belkıde ya bak sımdı dahada ısteklı oldum bu test konusunda neyse yarın olsun bı bakalım:)

canım bende cuma günü test yaptırdım benim hcg 0.317 çıktı doktorumun demesine göre şuan hamile olup olmadım belli degil pazartesi tekrar bi test istedi bakalım deger düşücekmi yoksa çıkacakmı o zaman belli olacak hamiş olup olmadıgım inşlhh sendede vardır ..

iyilik glnihal canım hadi sıra sende yap şu testini güzel haberler gelsin artıkk

mimoza ne güzel bir süpriz olur demi ama bence ilker özge hamile yoksa okadar degerçıkmazdı dahi gelin kızlar arkamdann

kızlar bende sanırım haftaya aşılama olacağım..lütfen destek olun çok stres yapıyorum geceleri uyuyamıyorum

kızlar bende sanırım haftaya aşılama olacağım..lütfen destek olun çok stres yapıyorum geceleri uyuyamıyorum

canım bu süreçten bizde geçtik gerçekten sıkıntılı bi dönem ama kendini mümkün oldugunca sıkma ve bi meşgale bul sanırm çalışıyosun bu senin için artı bi puan mümkün olduguncada iş güç yapma yat dinlenlen ve umarım hamile kalırsın şimdiden kolay gelsin canım sana...

üsatelik doktorum bana gonal f 300 verdi 6 kez vurunacaksın bir tüpü dedi..hemşire tüpün hepsini şırıngaya çekip neredeyse hepsini vuracaktı..sonra uyardım ama ilaç şırıngada kaldı tekrar tüpe sıkamadı..aptal ya deli etti..şimdi şırıngadan başka şırıngaya çekip vurunuyorum.ama dozajını tam ayarlayamıyorlar napıcam ya..iyice stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…