Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tşkr edrim canım bende iyim kaç gündür 2-3 gündür kanamam vardı benimde yattım sürekli gelemedim buralarada bugün yok gibi kanamam bi bakıym ne var ne yok diye sizlere..

kızlar merhaba ben burda daha yeniyim ağustosun 14 de aşılama yaptırdım daha 28 ne kadar bekleyeceğim ama aşırı derecede yorgunum ve midem bulanıyor.hemen hemen bütün sayfalara baktım kimsenin böyle bir şikayeti olmamış ne iş anlamadım:uhm:

mimoza neden kanama oldu 2-3 gun anlayamadım onu?

valla onu bende anlayamadım canım adet günümde kananmam başladı ilk 2 gün koyu kahverengi geldi şimdi sürüntü şeklinde doktorumu aradım progestana devam et dedi sanırım tutmucak bebk degerimde fena degil ama ne biliym yarın tekrar test istedi o zaman daha net belli olucak hamile olup olmadıgım hayırlısı hakkımızda..

kızlar yaa ben günüm den 8gün önce idrarda nasıl çıktı bu çok az bir ihtimaldi şimdi dinliyorumda dr lardan günün geçince idrarda çıkar önce kanda yüksek olmalıymış demekki diyorum benim kanımda iyi bir yükselme vardı ahh şu degerim elime geçseydii

kıslar ben çıkıyorum biraz yatıym tekrrar gelirim aranıza bu arada turkocum sende çok bilgisayarın başında durma belki bebge bi zararı olur ALLAH korusun canım ama bizide boşlama canım senin tecrubelerinden bizide mahrum etme görüşürüz kıslar hoşçakalın

bende pc başında oturmanın zararını dr gidince soracam çok kafam karıştı ama ben nettiz duramıyorum kii çok sıkılırım yaa

günaydın kızlar.İlkerozge benim de aşılamam 13 ağustosta olmuştu sence test yaptırmalımıyım Sadece kan testi yaptırdın dimi canım idrar testi yapmadın daha

evet cnm yaptırabilirsin agrılarım vardı benim yoksa erken ama beta hcg 3.hf da yükselme gösterebiliyor 10 bile çıksa gebesin bu arada ben ebeyim :ecrin_bebek:

Herkese mrb kızlar. Ilkerözge çok sevindim hayırlı olsun bebişin allah kucağına almayıda nasip etsin belki ikizdir değerin erken yaptırmana rağmen yüksek çıkmış hayırlı olsun cnm

turko bacım nasılsın nasıl gidio hamilelik ne güzel sen haftaya ctesi keseyi görceksin bizde kesenin içini görcez

evet cnm yaptırabilirsin agrılarım vardı benim yoksa erken ama beta hcg 3.hf da yükselme gösterebiliyor 10 bile çıksa gebesin bu arada ben ebeyim :ecrin_bebek:

anladım güzelim teşekkür ederim. Bu arada sen hem ebe hemde gebesin sanırım:))) darısı başımıza benim pek ağrım yok çok da olmadı hafif hafif oldu o yüzden pek umutlu değilim. Topicde kimin ağrısı olduysa o hamile :) Bu yüzden ağrısı olmayanların moraller biraz düşük ama sizin adınıza da çok seviniyorum tabi:)

sağol cnm inş herkes tadar bu mutluluğu....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…