Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
turko bacım nasılsın nasıl gidio hamilelik ne güzel sen haftaya ctesi keseyi görceksin bizde kesenin içini görcez

bilmemki bacım belim agrıyor işte sen nasılsın canım yaa sen keseyi kaçıncı haftanda gördün benimki haftaya tahminen 3 haftalık olacak çatlatma ignesi tahminime göre dr haftaya gel dedi

maaşşallahh hepiinizee kızllarrr ne ugurrluuu bii topikkmişş burasıı.kaçtane hamişiniizz varr.bütün anne adaylarının gözleri aydın tekrardan.saglıkla bebişlerine kavusurlar insaallah.bizlerede dualarını eksik etmeyinn

smge hamilelerin pc başında oturması sakıncalıymış sana dr bişey dedimi ben hep pc deyin internetsiz duramıyorum gidince dr soracam

inşallah canım darısı seninde başına ben ayagımı sürüttümmm :)))))))))gelin arkamdan :))kaydirigubbakcemile3:1hug::teytey:

smge hamilelerin pc başında oturması sakıncalıymış sana dr bişey dedimi ben hep pc deyin internetsiz duramıyorum gidince dr soracam
cnm bana dr hiç bişey demedi bilmiorum yani.
bilmemki bacım belim agrıyor işte sen nasılsın canım yaa sen keseyi kaçıncı haftanda gördün benimki haftaya tahminen 3 haftalık olacak çatlatma ignesi tahminime göre dr haftaya gel dedi

sanırım 5. hafta göründü dr bebeği görmeden haftasnı söyleyemem dedi benim ağrım falan kalmadı arada bi kasılma oluyo. şimdide ctesiyi iple çekiom. ya boş gebelikse diye o var aklımda şimdide. benim hiç midem falan bulanmıo

yok canım yaaa heralde öyle olunca kanamamı oluyor ne hemen aklına kötü şeyler getirme ben getirmiyorum iyi düşün iyi olsun budafa kalp sesini dinleyeceksin çokdaha heyecanlanacaksın emin ol darısı öteki kızların başınaa..

aman ne biliyim işte stres beni öldürecek bide herkes öğrendi hamile olduğumu kayınvalidemde kızıyo hemen söylediniz diye ne olcağı belli olmaz diye bende korkuorum ya boşsa diye. bide benim hiç midem bulanmıo

bide eltimle kaynım geldi dün dergiler getirmişler öyle beşik alırız şunu alırız şunu yaparız falan diyolar.hayellerini kırmaktan korkuorum

aayyy canım yyaa illede midenmi bulanacak benimde ne gögüsüm agrıdı nede senin kadar sancılar çektim benimde çok degilki mide bulanmam ara ara az okadar birde belim agrıyor herkesin bir olacak diye bişey yok sen kaynana bakma güzel düşünün güzel olsun ben hiç öyle şeyler düşünmüyorum herkeste duysun ne olacak sakınan göze çöp batar derler sakin ol pozitif düşün ve bebginiçin dua et hep aaa bukadar stres yapma baka sana kaızacam haa:mymeka::teselli:klava::1hug:

simgecim hiç midesi bulanmadan 9 ay geçiren var illa bulanıcak diye bişey yok.İlkecim tebrik ederim çok sevindim bende 12ağustosta yaptırmıştım şimdi sen öğrenince bende merak ettim test yaparsam benimde çıkarmı acaba ya negatif çıkarsa diye korkuyorum bende test yaptırmaya

inşallah dediğin gibidir cnm ctedi gelseydide bi görseydim daha 1 hafta var.

bence 2 gün daha bekle salı günü yaptır testini hem kesin sonuç almış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…