Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benimki diyorum nasılda 1 hafta önceden idrarda belli oldu ya pahalı testte kullanmadım normal 3 tl olandı..ya degerimi çok merak ediyorum..

kızlar benimki diyorum nasılda 1 hafta önceden idrarda belli oldu ya pahalı testte kullanmadım normal 3 tl olandı..ya degerimi çok merak ediyorum..

cnm bebeğin sana hemen tutunmuş demekki gece uykunuzu bölmeniz işe yaramış:))))))))))))))

cnm bebeğin sana hemen tutunmuş demekki gece uykunuzu bölmeniz işe yaramış:))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3smge varya çatlatma ignesini dr gece 11 yaptırın 3.4. saat sonra ilişki dedi uyanamam diye gece 3.30 alarm kurmuştm zorla görevgibiydi agrımda vardı ondamı tuttu acaba iyki alarmı kurmuşum:))))

simgecim bugun asılamamın 11. Gunu salı yapmayı dusunuyordum ama ılkerozgenın erkenden cıkmıs bende yarınmı yapsam dıye dusunmeye basladım sımdı

laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3smge varya çatlatma ignesini dr gece 11 yaptırın 3.4. saat sonra ilişki dedi uyanamam diye gece 3.30 alarm kurmuştm zorla görevgibiydi agrımda vardı ondamı tuttu acaba iyki alarmı kurmuşum:))))

bilmiyorumkismile hiç o iş için alarm kurcağın aklına gelir miydi sizin bebek uykulu olursa şaşma

ilkerözge çok erken yaptırmış inşallah ilaçların etkisiyle yüksek çıkmıodur. gitgide değeri yükselir inşallah

laelaelaelaelae

bilmiyorumkismile hiç o iş için alarm kurcağın aklına gelir miydi sizin bebek uykulu olursa şaşma

akklıma gelmezdi bacım valla dogru diyorsun daha iyi olur uyusun :)) kızım karnıma vurdu biraz önce vurma bebek var dedim kızım tşortumu kaldırıyor altında bebek arıyor:))))))))))):smiley-cool:

akklıma gelmezdi bacım valla dogru diyorsun daha iyi olur uyusun :)) kızım karnıma vurdu biraz önce vurma bebek var dedim kızım tşortumu kaldırıyor altında bebek arıyor:))))))))))):smiley-cool:

senin işin biraz zor çok kıskanır beim eltimin kızı bile sürekli bebeğiniz olursa siz beni sevmicek misiniz diyo çöpe atacakmış benim bebeğimi

slm arakadaşlar bende aşılamamı dün oldum doktorum bana 1 eylülde gel tahlil ypalıl dei erken olmuyo çatlatma iğnesinin etkisi kalmış olmazmı vede kasıklarımda ve gögüslerimde aşırı agrı var sizdede olmuşmuydu alahım inşallah bebişlerimiz bizledir

monalısa benlmde 12. Gün yapıldı bizde test yaptıralım bari:)
gülnihallllll ben dayanamadım gittim kan verdim bile hadi kız git sende kan ver :):) biçok doktor 10 gün sonra kan testinde çıkabileceğini söylüyor bugünde bizim 10. günümüz bak ilke 8. gün yapmış umarım onunkide ilaçların etkisinden değildir tabii ya çok heyecanlıyım ben 1-1,5 saat sonra çıkar dediler telde bilgi vermiyolarmış internete de pazar olduğu için işleyemiyolar normalde internetten bakabiliyodun test sonucuna kardeşimin işyeri faksını verdim ona faks çekicekler o bugün çalışıyo yani ilk o öğrenicek teyze olabiliyomu olmuyomu benim için dua edin nolur çok istiyorum bu bebeği

inşallhh tutmuştur canım yaa ama daha çok erken degilmi boş yere üzülmezsiniz innşallah benim bildigim aşılamanın 14.kan tahlili istiyor dr lar ama inşallah çıkarda bizde seviniriz ne zaman alacaksın sonucu canım

ya turkocum internetten araştırdım bazı doktorlar aşılamadan 10 gün sonra kanda test yaptırırsanız çıkar demiş saat 13,45 te verdim kanı 1-1,5 saat sonra çıkar dediler şimdi de kurbanlık koyun gibi bekliyorum yani negatif çıkarsa zaten beklemenin anlamı kalmaz ama değer biraz yüksek çıkarsa en azından bi umudum olur 4-5 gün sonra da bir idrar tahlili yaptırırım emin olurum diye düşündüm

bn dün oldum aşılamamı doktrum heaspladı 1 eylülde gel tahililini yapalım dedi yani 10 sonra çokmu erken oluyo(

kızlar kardeşim aradı şimdi 4,9 çıkmış değer sizce daha yükselirmi bugün 10.gün ama yoksa yalanmı olduk bu ay biz ...

monolisa keşke 2 gün daha bekleseydin ama zaten 5 olduğunda hamile oluyosun seninde 4.9 hamiesindir sen araştır bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…