keşke dediğin gibi olsa fanu ama doktorlar 10. gün çıkar dediğinie göre bu değerin daha yüksek olması gerekirdi heraldemonolisa keşke 2 gün daha bekleseydin ama zaten 5 olduğunda hamile oluyosun seninde 4.9 hamiesindir sen araştır bi
keşke dediğin gibi olsa fanu ama doktorlar 10. gün çıkar dediğinie göre bu değerin daha yüksek olması gerekirdi heralde
haklısın turkocum 3-4 gün bekleyip tekrar test yaptırıcam ya laboratuardaki kişiye sordum o da bu değer yükselebilir 10. günse, zaten sınır değere çok yaklaşmış dedi bence senin doktorunun hamile değilsin dediği 0,5 dir değerin çünkü 5 zaten sınır hamile değilsin diyemez o değerde valla umudum biraz kırıldı ama yinede bekliycem yarın gülnihal yaptırıcak bakalım onunki kaç çıkıcak biz onla aynı gün olduk aşılamayı az çok fikir verir onun sonucu bana rabiak da galiba 12 sinde yaptırmıştı rabiak sen ne zaman yaptırıcan testikızlar nerdesiniz kimse yok yaa
haklısın turkocum 3-4 gün bekleyip tekrar test yaptırıcam ya laboratuardaki kişiye sordum o da bu değer yükselebilir 10. günse, zaten sınır değere çok yaklaşmış dedi bence senin doktorunun hamile değilsin dediği 0,5 dir değerin çünkü 5 zaten sınır hamile değilsin diyemez o değerde valla umudum biraz kırıldı ama yinede bekliycem yarın gülnihal yaptırıcak bakalım onunki kaç çıkıcak biz onla aynı gün olduk aşılamayı az çok fikir verir onun sonucu bana rabiak da galiba 12 sinde yaptırmıştı rabiak sen ne zaman yaptırıcan testi
inş canım yaaben 12. günümde evde test yaptıgımda tek çizgiyi gördügümde büyün umudum kırılmamıştı benim aceleciligim dedim kafaya takmadım fala 2 gün sonra yaptıgımda 2. çizgiyi gördüm azda olsa inşallah sende bana dönersin birkaç gün bekle inşallah degerin yükselecek
haklısın turkocum 3-4 gün bekleyip tekrar test yaptırıcam ya laboratuardaki kişiye sordum o da bu değer yükselebilir 10. günse, zaten sınır değere çok yaklaşmış dedi bence senin doktorunun hamile değilsin dediği 0,5 dir değerin çünkü 5 zaten sınır hamile değilsin diyemez o değerde valla umudum biraz kırıldı ama yinede bekliycem yarın gülnihal yaptırıcak bakalım onunki kaç çıkıcak biz onla aynı gün olduk aşılamayı az çok fikir verir onun sonucu bana rabiak da galiba 12 sinde yaptırmıştı rabiak sen ne zaman yaptırıcan testi
canım bende cuma günü test yaptırdım benim hcg 0.317 çıktı doktorumun demesine göre şuan hamile olup olmadım belli degil pazartesi tekrar bi test istedi bakalım deger düşücekmi yoksa çıkacakmı o zaman belli olacak hamiş olup olmadıgım inşlhh sendede vardır ..
senin 0.317 mi yoksa 317 mi anlamadım.benim sonucum 0.3 çıktı benim aşılamadan sonra 11.günüm bugün.sonuç negatif ama yarın doktorumu arayacağım.
kızlar yarın gülnihal ve mimozanın test günleri hayırlı haberler gelir inşallahhhh
oooo kizlar hepiniz test yapmissiniz ya bi ben kalmisim:) eşim bişey çıkmayacak sonra üzüleceksin o yuzden salıdan önce yapmak yok dedi o yuzden kanda salı baktırcam inş
oooo kizlar hepiniz test yapmissiniz ya bi ben kalmisim:) eşim bişey çıkmayacak sonra üzüleceksin o yuzden salıdan önce yapmak yok dedi o yuzden kanda salı baktırcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?