bence de eşini dinle bak ben yaptırdım hem umudum biraz kırıldı hem belirsizlik daha da kafamı karıştırdı 4,9 çıktı şimdi 4 gün sonra felan bidaha test yaptırıcam ki emin olayım sonuçtan çok sınır bir değer benimki krizantem regl günün geçmeden çıkmaz ama idrar testinde sonra canın sıkılmasınoooo kizlar hepiniz test yapmissiniz ya bi ben kalmisim:) eşim bişey çıkmayacak sonra üzüleceksin o yuzden salıdan önce yapmak yok dedi o yuzden kanda salı baktırcam inş
bence de eşini dinle bak ben yaptırdım hem umudum biraz kırıldı hem belirsizlik daha da kafamı karıştırdı 4,9 çıktı şimdi 4 gün sonra felan bidaha test yaptırıcam ki emin olayım sonuçtan çok sınır bir değer benimki krizantem regl günün geçmeden çıkmaz ama idrar testinde sonra canın sıkılmasın
krizantem ,monalısa benide seytan cok dürtüyor yarın eczaneden alayımda deneyeyım dıye ama dur bakalım yarına cıkalım şeytanmı galip gelecek benmi:)
yav bir günden bişey olmaz sen bikaçtane test al benim gibi üst üste yap ben ilkinde görmedim iki gün sonra gördüm senin kaçıncı günün canım epey oldu heralde
yarın asılamanın 12 catlatmanın 15. gunu,ya artık utanıyorum aynı eczanelerden almaya doguramadı gıttı dıcek eczanedekiler:)
senin 0.317 mi yoksa 317 mi anlamadım.benim sonucum 0.3 çıktı benim aşılamadan sonra 11.günüm bugün.sonuç negatif ama yarın doktorumu arayacağım.
mimoza sen testi ne zaman tekrarlıcaktın
bu arada turko oruç tutmuyosun demi canım..
bence de eşini dinle bak ben yaptırdım hem umudum biraz kırıldı hem belirsizlik daha da kafamı karıştırdı 4,9 çıktı şimdi 4 gün sonra felan bidaha test yaptırıcam ki emin olayım sonuçtan çok sınır bir değer benimki krizantem regl günün geçmeden çıkmaz ama idrar testinde sonra canın sıkılmasın
rabiak benim degerim 0.317 böyle yazıyo sonucumda yarın yine teste gidecem canım ben testi 13. günümde yaptırdım böyle çıktı yarın benim 16. günüm sanıırm daha net belli olacak sen biraz erkenmi yaptırmışsın acaba?
allah afetsin tutmuyorum susuzluktan bayılacak gibi oluyorum evimde sıcak fena oluyorum tutmuyorum bebege bir zarar veririm diye ayy bebek yazınca yüregim kalktı nedense sanki başka çocugum yok gibi ....hadi canım yarın dört gözle senin sonucunu bekleyecegim inşallah sevinecez..
ya üffff çok sıkıcı böylesi şimdi aklım karıştı.bana doktorum aslında 23 ağustosta yap dedi.ama ben yarın çalışıyorum diye bugün yaptırdım.ve sonuç 0.3.hadi inşallah sonucun yükselir ve bana umut olursun.biz eğer negatifse 5-6 ay ara vereceğiz eşimle bu şekilde karar verdik.ben yarın sabahtan doktorumu arayacağım.bakalım senin doktorun gibi mi konuşacak.bi de ben progesteron jeli ve folik asit kullanıyorum kesin negatifse bunları da bırakmam lazım.bu yüzden netleştirmem lazım acilen.
tutma canım bende tutmuyorum ilaçlarım var onları içiyorum progestan bide folik asit o yüzden bende tutamıyorum ALLAH af etsin dedin gibi olsun canım hepsinin yeri bambaşkadır yeni bebek yeni bi soluk ALLAH evlatlarını sana bagışlası...
canım doktorlar 1,5 den aşağı olan değerleri direkt negatif kabul ediyomuş 1,5-5 arası değerlerde de 3-4 gün sonra birdaha test yapılmasını istiyorlar çünkü 5 zaten sınır değer yani 5 ten üstü gebelik var demek 1,5-5 arası ise geç döllenme olmuş ve değerler yeni yükselmeye başlamış olabiliyormuş şimdi ben testi erken yaptım bugün 10. günümdü ve değer 4,9 çıktı yani 5 e çok yakın o yüzden belli değil 3 gün sonra bidaha test yapıcam ama 1,5 dan aşağı olmaması iyi bişey tabii ya Allah hepimizi güldürsünmonalisa canım ben hiç bu degerlerden anlamıyom bişey 4. 9 iyimi şimdi gebelik varmı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?