amin canım saolasın rabbim sizlerede versin çifter çifterrrrrr :Saruboceq:
rabiak senin ilk aşılaman mı canım ...
canım doktorlar 1,5 den aşağı olan değerleri direkt negatif kabul ediyomuş 1,5-5 arası değerlerde de 3-4 gün sonra birdaha test yapılmasını istiyorlar çünkü 5 zaten sınır değer yani 5 ten üstü gebelik var demek 1,5-5 arası ise geç döllenme olmuş ve değerler yeni yükselmeye başlamış olabiliyormuş şimdi ben testi erken yaptım bugün 10. günümdü ve değer 4,9 çıktı yani 5 e çok yakın o yüzden belli değil 3 gün sonra bidaha test yapıcam ama 1,5 dan aşağı olmaması iyi bişey tabii ya Allah hepimizi güldürsün
evet ilk aşılamamdı.
canım benimde ilk aşılamam rabiak karışmak gibi olmasın canım ama 2. aşılamana çok ara vermiyomusun vakit kaybetmeden bence 2.sinide yaptır derim ..
aslında evet biraz uzun bir ara ama şöyle bi durum var benim tayinimden dolayı biz eşimle ayrı yaşıyoruz.bir ilin iki ayrı ilçesindeyiz.6 ay sonra falan tekrar birleşeceğiz inşallah benim tayin durumum var bu yüzden bu süreyi seçtik.biz 2 yıllık evliyiz ve ben 18 aydır korunmuyorum tabiki ayrı olmamızın verdiği stresin de etkisi oluyor negatif sonuçlara.kendimi boşu boşuna çabalıyormuşum gibi hissediyorum artık.bu yüzden ara vermek istiyorum.ama içimdeki çocuk isteği hiç geçmeyecek keşke Allahım bize bir sürpriz yapsa ve ben bu süre içinde hamile olsam...
kızlar kardeşim aradı şimdi 4,9 çıkmış değer sizce daha yükselirmi bugün 10.gün ama yoksa yalanmı olduk bu ay biz ...
canım bugün benim tel. Kapalıydı doktorumu arayamadım yarın arayıp soracam ama hemen çagırmaz bence
çok tşkr ederim canım yaa darısı sizlere inşallah hep dua ediyorumGünaydın arkadaşlar,
ay turkocum nasıl sevindim bilsen. biliyosun hafta sonu nette olamıyorum. canım çok ama çok tebrik ediyorum. Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder bebişini.
yok canım hiç öyle birşey olmadı bendeturkocum merak ettim de kabızlık oldumu sende öyle diyolarda belirti olarak
kızlar dayanamadım sabah 9 da eczaneye gıttım bı bakayım dıye 2. çizgi o kadar solukki varmı yokmu zor görebiliyorum hatta kendimmi uyduruyorum çizgi yokta acaba dedim yani yok gibi sayılabilen 2. çizgi var sizce bişeyler olabılırmı ,acaba paketın kendı ımalatındakı cizgimi bu acaba bile dedim:)
elifcim hiç bir belirti yok akıntıdan baska onuda kullandıgım jel yapıyor sanırım ,hic agrı sızı bısey kalmadı asılamanın ılk gunlerınde vardı yone bıseyler son bı kac gundur hıc bısey hıssetmıyorum ,sen nasılsın? ben kanda yarın baktırmayı dusunuyorum sende baktırabılırsın cıkar dusukte olsa bişeyler varsa eger..
bugun asılamanın 12. günü ama çok çok silik hayal meyal görüyorum sence ihtimal varmı?seninkide çokmu silikti zorlamı görüyordun?
gülnihal belirti falan varmı canım nasıl oddu sende ne zaman kan testi verelim acaba
bide sonuc kötü olur kendimi kandırmak ıstemıyorum ama ınsaallah pozitiftir turko sende zorlamı görmüştün 2. çizgiyi varla yok arası bişey benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?