Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

o zaman benim deger çok düşük canım daha 0.317 kırk fırın ekmek yemesi lazım benim uşagın ne yapalım hayırlısı olsun hakkımızda...

canım benimde ilk aşılamam rabiak karışmak gibi olmasın canım ama 2. aşılamana çok ara vermiyomusun vakit kaybetmeden bence 2.sinide yaptır derim ..

aslında evet biraz uzun bir ara ama şöyle bi durum var benim tayinimden dolayı biz eşimle ayrı yaşıyoruz.bir ilin iki ayrı ilçesindeyiz.6 ay sonra falan tekrar birleşeceğiz inşallah benim tayin durumum var bu yüzden bu süreyi seçtik.biz 2 yıllık evliyiz ve ben 18 aydır korunmuyorum tabiki ayrı olmamızın verdiği stresin de etkisi oluyor negatif sonuçlara.kendimi boşu boşuna çabalıyormuşum gibi hissediyorum artık.bu yüzden ara vermek istiyorum.ama içimdeki çocuk isteği hiç geçmeyecek keşke Allahım bize bir sürpriz yapsa ve ben bu süre içinde hamile olsam...

ara veripte kendiliginden hamile kalan çok inşallah sende onlardan biri olursun allah kalbindekini versin canım iyi gecelerr..

kızlar kardeşim aradı şimdi 4,9 çıkmış değer sizce daha yükselirmi bugün 10.gün ama yoksa yalanmı olduk bu ay biz ...

canım benim inşallah hamilesindir çatlama iğnesinin etkisi 10 günde geçiyormuş 10. gün için bence iyi bi değer bu daha çok erken yani inşallah değerin kat kat artar da listeye bi hamiş daha eklenir rabbimin izni ile inşallah rabbi yardıcın olsun

Günaydın arkadaşlar,
ay turkocum nasıl sevindim bilsen. biliyosun hafta sonu nette olamıyorum. canım çok ama çok tebrik ediyorum. Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder bebişini.

kızlar dayanamadım sabah 9 da eczaneye gıttım bı bakayım dıye 2. çizgi o kadar solukki varmı yokmu zor görebiliyorum hatta kendimmi uyduruyorum çizgi yokta acaba dedim yani yok gibi sayılabilen 2. çizgi var sizce bişeyler olabılırmı ,acaba paketın kendı ımalatındakı cizgimi bu acaba bile dedim:)

elifcim hiç bir belirti yok akıntıdan baska onuda kullandıgım jel yapıyor sanırım ,hic agrı sızı bısey kalmadı asılamanın ılk gunlerınde vardı yone bıseyler son bı kac gundur hıc bısey hıssetmıyorum ,sen nasılsın? ben kanda yarın baktırmayı dusunuyorum sende baktırabılırsın cıkar dusukte olsa bişeyler varsa eger..

Günaydın arkadaşlar,
ay turkocum nasıl sevindim bilsen. biliyosun hafta sonu nette olamıyorum. canım çok ama çok tebrik ediyorum. Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder bebişini.
çok tşkr ederim canım yaa darısı sizlere inşallah hep dua ediyorum
turkocum merak ettim de kabızlık oldumu sende öyle diyolarda belirti olarak
yok canım hiç öyle birşey olmadı bende

canım benim yaa gözün aydııınnn bende çok çok az görmüştüm hayal gibiydi ama sonraki dahada belirgindi gördüysen hamilesin canım gözün aydınnnn tebrik ediyorum bende öyle olmuştum bugün kaçıncı günün

bugun asılamanın 12. günü ama çok çok silik hayal meyal görüyorum sence ihtimal varmı?seninkide çokmu silikti zorlamı görüyordun?

canım ya illede bir belirtimi olacak yok öyle birşey bünyeden bünyeye degişir tekrar gözün aydın bende öyle olmuştum bakın ayagımı nasılda sürüttüm sıra mimozada

bugun asılamanın 12. günü ama çok çok silik hayal meyal görüyorum sence ihtimal varmı?seninkide çokmu silikti zorlamı görüyordun?

canım sen hamilesinn bende 2 gün önce yapmıştım bişey çıkmamıştı iki gün sonra çok az gördüm hayal zannetim ve sonraki günde ilk idrarımda yaptım bkledim ve daha koyu çıktı off bebişker çogalıyor canımm sevinebbilirsin bende öyle oldumm

bide sonuc kötü olur kendimi kandırmak ıstemıyorum ama ınsaallah pozitiftir turko sende zorlamı görmüştün 2. çizgiyi varla yok arası bişey benimki

bide sonuc kötü olur kendimi kandırmak ıstemıyorum ama ınsaallah pozitiftir turko sende zorlamı görmüştün 2. çizgiyi varla yok arası bişey benimki

benimkide öyleydi işte ben dedim acaba imalatındanmı falan diye ben seni çok iyi anlıyorum bende öyle oldum ve sonuç ortada inşallah hamilesin bence kanı nezanman vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…