Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kanda yarın baktıracagım daha net sonuclar cıkar herhalde o zaman,elifinde 12. gunu aynı gun asılamamız olmus

tebrik ederim gülnihal büyük ihtimal hamilesin Allah ım ramzan ayının hürmetine sanırım dualarımız kabul oluyor... darısı başımıza... gerçi benim daha var test günüme çok merak ediyorum.. birşey soracam benim cuma aşılama oldu şimdi göğüslerim o kadar acıyor ki dr.sorsam mı diyorum ya offf çok kafam karıştı..

ben ayın 12 sinde yaptırdım aşılmamaı korkuyorum ya hamile değilsiem 5 yıldır hep negatif cıktığı için ne bileyim adet belirtilerimde var acaba

ayy inşaallah dedigin gibidir turkocum inş hamileyimdir ,hamileyim demek bile heyecanlandırıyor ınsanı :)

seni çok iyi anlıyorum canım inan bir kızım vat ama ondada onca ugraşmama ragmen 2 çizgi görememiştim kis diye gitttim igneden sonra kızımı görmüstüm çiçt çizgiyi bende ilk defa 5 sene sonra görünce ilk çocugummuş gibi çok heyecanlanmıştım bende demiştim ya çok çok az hayal gibi görüyorum diye ama bak hamile sonucu aldım senin adınada çok sevindim canım inaşşalh hayırlı haberler vereceksin yarın

gülnihal hamilesin canım silikte cıksa ikinci test hamilelik olasılığı yüksek 2 gün sonra tekrara yap belirginleşir eğer hamile değilse testte hiç belli olmuyo bembeyaz oluyo ikinci cizginni yeri canım

gülnihal idrarın rengi nasıl koyumu ortamı acıkmı

ben ayın 12 sinde yaptırdım aşılmamaı korkuyorum ya hamile değilsiem 5 yıldır hep negatif cıktığı için ne bileyim adet belirtilerimde var acaba

elif sende bir test yapsana benimde adet agrılarım olurdu adet olacak gibi ama olmadım şükür umutsuz olma hadi erken ama sende bir test yap beilki çok silik çıkar

Arkadaslar gıttım bgn doktora kontrole tekrar solda 14,5 ve 15,2 var çarşamba son kez kontrole gıtcem ve allah ızın verırse cuma aşılama yapılacak....ama nedense 1.aşılamamda duydugum heycanın çeyreğini hissetmıyorum

guzel gelısmıler son kontrolde 20 olurlar hadı hayırlısı bakalım,herhalde rutıne gırıyor bende 2. yaparken heyecanlanmam sanırım.

hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşlhh bu sefer ki aşılaman tutar canım bu arada ilk aşılamandaki degerin neydi ?

slm kıslar lover canım inşallah hayırlıs sonuçlar alırsın benim ilk aşılamamdı ama bende de zerre heyecan yoktu ama ilk aşılama tedavisine (iptal olan) başladığımda baya heyecanlıydım bence sakin olmak daha güsel gibime geliyor bugün benimde aşılamamın 7. gün zaman geçtikçe stres basıyor insanı rabbim yüzümüzü güldürsün allahım bizi üzmesin

inşallah kızlar hepimiz hamile kalırız ben heyecanlıyım kalbim cok atıyo içimde garip bir his var n ebileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…