amin canım amin saglıklı , sıhatli , hayırlı olanından inşlhh tüm çocuk isteyipde olmayan kardeşlerimize de .. ALLAHım ellerimizi boş çevirmez inşlhhh..
kanda yarın baktıracagım daha net sonuclar cıkar herhalde o zaman,elifinde 12. gunu aynı gun asılamamız olmus
ayy inşaallah dedigin gibidir turkocum inş hamileyimdir ,hamileyim demek bile heyecanlandırıyor ınsanı :)
kızlar dayanamadım sabah 9 da eczaneye gıttım bı bakayım dıye 2. çizgi o kadar solukki varmı yokmu zor görebiliyorum hatta kendimmi uyduruyorum çizgi yokta acaba dedim yani yok gibi sayılabilen 2. çizgi var sizce bişeyler olabılırmı ,acaba paketın kendı ımalatındakı cizgimi bu acaba bile dedim:)
kızlar dayanamadım sabah 9 da eczaneye gıttım bı bakayım dıye 2. çizgi o kadar solukki varmı yokmu zor görebiliyorum hatta kendimmi uyduruyorum çizgi yokta acaba dedim yani yok gibi sayılabilen 2. çizgi var sizce bişeyler olabılırmı ,acaba paketın kendı ımalatındakı cizgimi bu acaba bile dedim:)
ben ayın 12 sinde yaptırdım aşılmamaı korkuyorum ya hamile değilsiem 5 yıldır hep negatif cıktığı için ne bileyim adet belirtilerimde var acaba
gülnihal idrarın rengi nasıl koyumu ortamı acıkmı
benim idrarım koyuydu hala koyu bol su içmeme ragmen hamilelikten mi yani
kızlar kaç yasındasınız ben 29 yaşındayım
Arkadaslar gıttım bgn doktora kontrole tekrar solda 14,5 ve 15,2 var çarşamba son kez kontrole gıtcem ve allah ızın verırse cuma aşılama yapılacak....ama nedense 1.aşılamamda duydugum heycanın çeyreğini hissetmıyorum
Arkadaslar gıttım bgn doktora kontrole tekrar solda 14,5 ve 15,2 var çarşamba son kez kontrole gıtcem ve allah ızın verırse cuma aşılama yapılacak....ama nedense 1.aşılamamda duydugum heycanın çeyreğini hissetmıyorum
kızlar kaç yasındasınız ben 29 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?