Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam turko beklicem test için ya benide ekleyin şu hamilelik standına 12 ve 13 aşılama günüm çarşambada test günüm ne olur sen ekle bari ben beceremiyorum ben pko luyum

canım son adet gününü aşılama oldugun günü test gününü yazda ekleye bilirsem ekliyeyim bi yaşınıda yaz

burdayım sor canım

turko cum şimdi ben im düngece bi garip ağrım vardı sol yanımda hala da devam ediyo da.
ince bi sızı gibi sol tarafımda bi ağırlık varmış gibi kasığımdan bacağıma vuran bi ağrıydı.
biraz idrar yolu enfeksiyonu olmuşum idrar yanmam var on a bağladım ama bida şu netteki gebelik takvimine göre 22 si benim rahme ekilme tarihiymiş onu öğrenincede içime bi kurt düştü. senin ve smge nin ağrılarınız nasıldı? acabamı yoksa üşütmemidir ki sen ne dersin canım??eyvahedigeldismile

canım son adet gününü aşılama oldugun günü test gününü yazda ekleye bilirsem ekliyeyim bi yaşınıda yaz

son adet günüm 31 temmuz aşılama günüm 12 ve 13 tarihleri yaşım 22 test günümde 25 ağustos çok saol canım

canım benim agrım bir anda krap gibi grmişti saga sola dönemiyordum nefesim kesiliyordu eşime laf veremiyordum bile garip bir agrıydı birde benimde bacagıma vuran agrılarım oldu uyuşuyor gibi bacaga vuruyor demi bendede yanma oluyor halada var inşallah ekilmiştir canım inşallah

nefesimi kescek kadar değildi ama sağımdan soluma dönünce rahatsız oldum sırtüstü yattım hep bide 2 gün öncesinden baya bi bel ağrım ve akıntım olmuştu..
inşallah Allah ım dualarımı kabul etmiştir inşallah geliyodur bebişim ya rabbim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol turkocum yaa sayende bu topik canlı kalıyo herkese yardımcı olmaya çalışıyosun Allah da sana yardım etsin sağ salim bebişine kavuştursun ve ikisinide sana bağışlasın inşallah..

ya kızlar benide ekleyin şuna ne olur yaaaaaaaaaaaaaa :gitme:

saol turkocum yaa sayende bu topik canlı kalıyo herkese yardımcı olmaya çalışıyosun Allah da sana yardım etsin sağ salim bebişine kavuştursun ve ikisinide sana bağışlasın inşallah..

amin canım saol güzel dileklerin için bende o agrı varken saga sola dönemiyordum inşallah tutmuştur söylediklerin benimkine benzer gğzel şeyler canım yaa inşallah emekleriniz boşa çıkmaz

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…