avcı sen neden listede degilsin aşılamanın kaçıncı günündesin son adet tarihini aşılama test tarihini falan yazda senide ekleyelim
kızlar slm ; nasıl gidiyor benim bi sorum olucak bugün aşılamamın 10.günü. Doktorumu aradım bugün ne zaman test yapıcaz diye hemşireyle görüştüm diyorki ayın otuzuna kadar bekliycez ondan sonra idrar tahlili yapıcaz eğer ikinci çizgi onda çıkarsa kan tahlili yapıcaz. Bu biraz sacma olmadı mı kızlar hepinizin test tarihi 12 13 gün sonrayken neden böyle bir uygulama yapıyolar acaba . Yada onları hiç dinlemeyip bi kaç gün içinde yaptırsammı kan testini ne dersiniz??
canım ben ilk aşılamamı 21 temmuzda yapmıştım sonuç negatifti bu ay dr. ara verdi 2. aşılamam henüz belli deil belli olunca ekleyelim demişti ben kuzunaza eklermisin dediğimde...
inşallah canım yaa sende dua et olurmu benim için hem hamilesin hemde müslümanın müslümana duası daha makbul rabbim kabul etsin bütün dualarımızı şu mübarek günler hürmetine inşallah:Saruboceq:
arkadaşlar listeye eklenme nasıl oluyor biliyomusunuz ve kim ekliyor bi zahmet benide ekleyebilir mi?
kızlar iyi akşamlar.yazdıklarınızın hepsini okudum.ben dün dayanamayıp aşılamanın 11. günüydü test yaptırdım 0.3 çıkmıştı.bugün doktorumu aradım.çok erken yaptırmışsın perşembe tekrar yaptır dedi.kafam karıştı.ama mimozanın olayından sonra hiç yükselme umudum yok.dün gece adet oldum sandım uykumun arasında kasılmalarla uyandım ve eşimi uyandırdım o dereceydi.ama benim adet olmam için kullandığım progesteron jelini kesmem gerekiyormuş.acaba diyorum normalde bugün adet mi olacaktım ki.sizce progesteron böyle bir ağrı yapar mı?
valla birbirimize olan dua yı allah daha çabuk kabul edermiş ben hep sizlere dua ediyorum kızlar sizde bana dua edin inşallah 2. çocugumuda saglıkla görür ve saglıklı bişekilde kucagıma alırım inşallah ilk çocugummuş gibi bu bebegi çok istiyorum..
tüm ordaki bilgileri sende yaz ekleyelim senide
canım ben hep dua ediyorum hepimize.ya benim çatlatma iğnem ayın 10 u aşılamam 11 iydi.sence ekilme için geç değilmi?
canım ben hep dua ediyorum hepimize.ya benim çatlatma iğnem ayın 10 u aşılamam 11 iydi.sence ekilme için geç değilmi?
yaş:30 sat :18-08-2010 tedaviye başlama tarihi:06-04-2010 aşılama tarihi:07-08-2010 test tarihi:21-08-2010 ve maalesef aşılamam tutmadı mafoldumben şimdiden teşekkür canım ...
internetteki gebelik takvimine girip bakmışmıydın ekilme tarihine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?