Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım üzülme tutmadıysa listeye neden gireceksin ki canım ya baktıkca daha beter canın sıkılır şimdilik aşılamalı gün bekleyenler listede ora malesef yazacaz sende üzüleceksin baktıkça yaa

kızlar buğün 10 .günüm turko senin bu günlerde nasıl bi belirtin vardı bende biraz mide sorunu var bulantı ve şişkinlik acaba progesteron mu yapıyo

kızlar buğün 10 .günüm turko senin bu günlerde nasıl bi belirtin vardı bende biraz mide sorunu var bulantı ve şişkinlik acaba progesteron mu yapıyo

benim tek midem uyandıgımda falan biraz karışırdı birazda belim agrırdı ama çok degil birdebiraz iştahım açıldı

ya adet dönemini 28 yazarsam 19u çıkıyormuş şimdi 31 yazdım ayın 22si çıktı.kafam iyice karıştı.pko var bende düzgün adet dönemim kalmadı ki ama pko olmadan önce her ay aynı gün adet olurdum yani 31 günde bir.

canım üzülme tutmadıysa listeye neden gireceksin ki canım ya baktıkca daha beter canın sıkılır şimdilik aşılamalı gün bekleyenler listede ora malesef yazacaz sende üzüleceksin baktıkça yaa

canım sen ekle beni elbet birgün orda hamiş yazacak ALLAH ın izniyle ...

benim tek midem uyandıgımda falan biraz karışırdı birazda belim agrırdı ama çok degil birdebiraz iştahım açıldı

aynen canım ya belimde biraz ağrıyo 2gündür beri
ayakta durduğum zaman falan inşallh hayal kırıklığına uğramam allahım ne olursun isteyen kullarına hazinenden bir altıntopuda bize ver allahımm

canım bende ilk kan testimi 13. gün yaptırmıştım biliyosun ki 0.317 çıktı 16. günde 0.1 düştü umarım benim gibi olmazsın bu arada 13 gün ilk test yaptırdımda doktorumu aradım sonucu söyledim bana progestana devam etmemi söyledi ama hiç adet göremedim ben dogru düzgün 2gün biraz sonrasında az az ve şimdi pembemsi bi renk ve çok rahatsız oluyorum karnım dev gibi şimdi tam olarak adet görmeyi bekliyorum ...

turkooooo rüyanda beni gör şöyle altın yüzük bilezik bişeyler takarken emi

Son düzenleme:
ya kızlar değeri 10. gün benimki gibi düşük olup 0,84 gibi sonradan yükselen var mı internetten bakıyorum 8-9. gün beta hcg değerleri çıkmaya başlar diyo eğer öyleyse benim şansım yok ama doktorumda erken yapmışsın bişey ifade etmez 4-5 gün sonra tekrar yap dedi ben umutlansammı umutlanmasammı bilemedim lütfen bilginiz varsa yardım edin

bana adetin 12. günü adet olmazsan test bak demişti 12 veya 13. gün bi kan tahlili daha yaptır artıp artmadığına bakabilirsin 13. gün sabah ilk idrarınlada bitest yapabilirsin bence.. inşallah hamilesindir ..

bir kac gun once buraya hamile oldugu yazmsitim once ALLAHI izniyle benim icin okuna dua kabuloldu duayi cok iyi kuran bilen birini okumasi lazim benim icin yengem okumustu ALLAH ondan razi olsun 3 cuma sabah namazinda yusuf ve meryem surelerini kimseseyle konusmadan okunmasi lazim 3 cu cuma ALLAHIN izniyle hamile kaliniyormus benimde oyle oldu 3 cu cuma adet olamam gerekti ve olmadim rabbimisteyen herkese versin bu dualarda vesile olsun..... sorulariniz olursa yardimci olurum anne adaylari (sabah namazi kildiktan sonra bes vakit namaz kilan biri olmali)

kızlarrrrrrrrrrr bu duayı okuyun yada okutunn

günaydın kıslarr aranızda aşılamadan sonra çok fazla iştahı açılan ve karnı doymayan varmı benim gibi ya dün akşamdan beri canım ekmek arası peynir ve domates çekiyor şimdi yarım ekmek arası yaptım yedim ama doymadım (( hanammm ben çok kilo alıcam ya

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…