Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elif erken olmadınmı adet daha 12 gün geçti aşılamandan eminmisin adet olduğuna eğer öyleyse de üzme kendini bidahaki sefere olur inş canım

elif erken olmadınmı adet daha 12 gün geçti aşılamandan eminmisin adet olduğuna eğer öyleyse de üzme kendini bidahaki sefere olur inş canım

eğer progestan takviyesi almadıysa normal çoğu kişi çatlama iğnesinden 12 gün sonra oluyor hakkımızda hayırlısı olsun

kıslar ya aşılamamın 8. günü bugün benim gibi aşırı iştahı açılan karnı doymayan yokmu ilaçlarmı yapıyor bunu bilmem lazım bide ne yersem yiyim yediğim şey bittikten sonra ağzımda tat kalmıyor o yüzden sürekli meyve filan yiyesim geliyor

kızlar ben sabah adet oldum kısmet olmadı

çok üzüldüm canım ya bu ay döküldük valla herşeyde bi hayr vardır üzülme desemde bilirim insan çok üzülüyo inşlhh bidahaki sefere tutar be canım.. kuzunaz , krizantem ve adet olmayan arkadaşlar umudumuz sizler oldunuz umarım siz bize umut olursunuz biz ne kadar hamile haberi alırsak okadar umudumuz artıyor dualarımız sizlerle...

sağol arkadaşım allah temiz kalbine göre versin inşallah herkes için hep dua ettim ama olmadı çoğu negatif oldu ne yapalım takdiri ilahi bakalım biz ne olacağız krizanteminde lekesi geliyordu acaba ne oldu bende onu merak ediyorum

kuzunazzzzzzzzzz bende test yapmazdan önce rüyamda iki tane altın yüzük takmıştım tabirleri karıştırdım haman çocuk demekmiş ve ben o rüyamdan sonra hamile kaldıgımı ögrendim inşalah hadi bakalım..benimde iştahım açılmıştı

benim rüyalarım karmakarışık son günlerde annem beni görmüş yüzük takarken ablamda eşimle benim çiçek ektiğimi ve çiçeğin çok güsel yeşillendiğini hızla büyüdüğünü görmüş rüyasında hayırlara çıksın inşallah iştaha gelince bacım ramazan dolayısıyla yediklerimi anlatmıyim ama ağzım boş durmuyo neler yemedimki bu saate kadar meyvesi kahvaltısı derken halada ekmek arası bişiler yiyiorum hem karnım hep aç gibi hem iştahım var hemde bişi yemezsem ağzımın tadı bozuk gibi hep

hee bundan öncede turko yine ablam rüyasında şey görmüş bizim bi arkadaşımız var evli onun düğününü görmüş ama düğünü olan kıza birsürü altın taktılar diyor birsürü sonra bi tane yüzük düşürdü altın onu ben çaldım diyor (bu arada ablam 7 senedir bebeği olmuyor) neyse sonra o arkadaş bana 2 tane altın yüzük yollamış ablama demişki al bunu kardeşine ver ve yüzük yeşiltaşlıymış

yüzük bebekmiş canım bende rüyamda 2 tane altın yüzük gördüm hamile oldugum haberini aldım bizim gelinde rğyasında çiçek diktigini görmüştü ve tüp bebekleri o ay tutmuştu hadi bakalım inşallah

inşallah o kadar çok ihtiyacım varki herkes kadar benimde (

Turko hamilemisin gözün aydın.Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin.Benim aşılamamda geçen hafta çarşamba yapıldı.6,5 gün oldu bugün.Kaç günde sonuç aldınız siz?

Turko hamilemisin gözün aydın.Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin.Benim aşılamamda geçen hafta çarşamba yapıldı.6,5 gün oldu bugün.Kaç günde sonuç aldınız siz?

bende geçen salı oldum canım bugün 1 hafta oldu hayırlısı olsun hakkımızda

bende geçen salı oldum canım bugün 1 hafta oldu hayırlısı olsun hakkımızda

Geçen salı aşılamamı yapıldı.Belirti varmı peki.İştahın açıkmış galiba.benimde çok yeme istegim var gözüm aç herşeyi yiyesim geliyor.kaydirigubbakcemile3 Sag kasıgımda batma gibi şişlik gibi bişeyler var.Elimle tutsam tutucam nerdeyse o kadar hissediyorum.Yumurtalar sagdaydı benim 3 tane 2 tanesi büyüdü bi tanesi küçük kaldı 13 ml.Senin kaç yumurtan vardı.İnşallah isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim.Kaçıncı aşılama senin?

canım benim geçen sene aralıkta ilk aşılamam olacaktı ama yumurtalar kendiliğinden çatladı dedi dr ve iptal etti bu yüzden şu an yapılan ilk aşılamam belirtimi bilmiyorum ama benimd ekasık ağrılarım var sağdaydı benim yumurtalarda 2 tane büyüdü aslında 5 tane vardıda dr değişince diğerlerini saymadı bu ikisi ile ilgilendi bilemiyorum bakalım hayırlısı iştahım açık am aağzımın tadı yok bu yüzden sürekli bişi yemek istiyorum ilaçlardanda olabilir ama

CANIM SIKILDI allahım hakkımızda hayırlısını versin ben hiç dua falan okumadım namazda diledim sadece ama bu ay bu sefere meryem suresini okuyacağım inşallah ALLAH nasip ederse bakalım

gülnihal ne yaptı acaba kan testinde cıkmadıydı ama gerci daha erkendi idrar testinde hafif silik bişeyler vardı diyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…