Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İLKERÖZGE bence tekrar doktorunla bi görüş belkide ilaçların etkisiyle öyle çıktı. belki kesin sonuç 12. gününde falan belli olacaktır

SMGE hoşgeldin canım iyiki geldin sana bişiler sorabilirmiyim bugün benim 8. günüm haftaya salı test günüm benim hissettiğim bazı şeyler var mesela şu an oturduğum yerde bile kasıklarım da bişi yerleşmiş gibi bi ağırlık var sonra arada ağrılarım oluyo ama genelde ayağa kalkınca hareket edince oluyor mesela dün gece 4 te uyanmıştım yatakta böle adet olcakmış gibi bi yanma hissi olduğunu hissettim kasıklarımda am asadece orta kısımda birde midem hep boş gibi ve hep aç kalınca ağzında bi tatsızlık olur ya öyle çok yemek yiyorum dündne beri zor doyuyorum böle hislerim var psikolojikmi ilaçlardanmı yoksa bebişmi var bilmiyorum

adamı aramaktan sıkıldım artık bekle dio bana (((((((

canını sıkma bende senle aynı durumdayım 5 yıldır her ay bekledim hiç umudumu yitirmedim hep önümüzdeki ay inşallah dedim ne yapcaz allahın emri işte kimse bişey yapamaz deniyoruz bu yollarıda tek tek bakalım ben en fazla 3 defa yaptırmayı düşünüyorum aşılama olarak onada para bulursak tabi ...eğer tutmassa tüp bebek oda ilerleyen yıllarda olur ancak

benim eşim ameliyat olacak

ilkerözge sen kaçınıcı gününde test yaptırıdın ki bu sonuçlar birbirini tutmuyo ve neden her defasında başka başka yerlerde testini yineledin ki çok takip edemedim canım yanlış mı anlıyorum acaba ?

rüyamda oğlum olmuştu mavi giydirmiştim ona kucağıma aldım cok güzel bir duygu uyanınca içim yandı yine rüyaymış dedim

ben 14 ağustos ta aşılama yaptırdım 19 ağustosta oviterel nin yarısını tekrar yaptırdı dr um takviye filan dedi
sonra ben antalyada 21 ağustosta test yaptırdım 77 çıktı hf sonu eşimle izmire geldik 23 ağustosta tekrar tepecikte denedim 27 çıktı o gün rapor almak için gitmiştim tepecik e (hakkaride çalışyıorum) bozuldum sonra bugün konak doğumevinde tekrar baktırdım 16 çıktı işte bu

çok sıkıldım artık olacak mı olmayacak mı die beklemekten işte OLMUYOR boşuna uğraşıyorum (((((((((((((

öyle deme canım rabbim yoktan var edendir o ne derse o olur ol desin yeter ki zaten sende bunların hepsini biliyosun şuan üzüntüden böyle söylüyosun inan üzüntün geçince boşuna ugraşmadıgını fark ediyosun umudunu yitirme yeter ki hepimizin senin üzüntünü canı gönülden paylaşıyouz çünki hepimiz aynı durumdayız ..

cnm ben aşılama olduktan sonra 5 kilo aldım artık pskolojik mi yoksa hamilelik belirtisi mi bilemiorum.ağrılarının olması iyiye işaret inşallah bebeğin sana tutunmaya çalışıodur

ama dr um dün gebesin dedi yatırıp durma dedi şimdi sinir oluyorum

arkadaşlar doktorum bana aşılamdan sonra 15 gün bekleyin dedi zaten ya adet olacaksınız ya olmayacaksınız stres yapmayın 15 günü gecerse eğer 2 gün falan doktorunuza gidin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…