- 13 Mayıs 2010
- 767
- 316
- 628
ama dr um dün gebesin dedi yatırıp durma dedi şimdi sinir oluyorum
arkadaşlar doktorum bana aşılamdan sonra 15 gün bekleyin dedi zaten ya adet olacaksınız ya olmayacaksınız stres yapmayın 15 günü gecerse eğer 2 gün falan doktorunuza gidin canım
rüyamda oğlum olmuştu mavi giydirmiştim ona kucağıma aldım cok güzel bir duygu uyanınca içim yandı yine rüyaymış dedim
sabret canım adet oldunmu sen
cnm ben aşılama olduktan sonra 5 kilo aldım artık pskolojik mi yoksa hamilelik belirtisi mi bilemiorum.ağrılarının olması iyiye işaret inşallah bebeğin sana tutunmaya çalışıodur
ben 14 ağustos ta aşılama yaptırdım 19 ağustosta oviterel nin yarısını tekrar yaptırdı dr um takviye filan dedi
sonra ben antalyada 21 ağustosta test yaptırdım 77 çıktı hf sonu eşimle izmire geldik 23 ağustosta tekrar tepecikte denedim 27 çıktı o gün rapor almak için gitmiştim tepecik e (hakkaride çalışyıorum) bozuldum sonra bugün konak doğumevinde tekrar baktırdım 16 çıktı işte bu
canım aşılama oldun tarihle testi yaptın tarih arasında 7 gün oynuyor zaten 7 günde belli olmaz biliyorum ben 12ve 14 günlerde belli oluyor diye biliyorum oda kan testiyle sen biraz erken yapmışsın kan testini ve bugün bile 10. gün yani buda ne demek oluyor senin asıl test günün 28 agustos benim anladım bu yanlışmıyım biraz bekle canım 4 gün daha o zaman daha net belli olur sanıırm ..
SMGE canım peki bişi sorucam göğüslerimde hiç hassasiyet yok benim ya gerçi ne olursa olsun adet olacağım zamanlarda bile hiç göğüs hassasiyeti yaşamam ben sende varmıydı
kızlar benimde rüyamda erkek bebeğim olmuş emzirmeye çalışıorum ama emziremiorum mama vericem evde mamayı bulamıorum veremiorum ama bebek o kadar aç ki anlatamam altını değiştircem değiştiremiorum kabus gibiydi onun için o kadar çırpınıodum ki anlatamam
selam kızlar guzel haber alan varmı bende haberler maalesef kotu tamamen adet oldum.
dunden berı cok uzgunum kara kara duusnup duruyorum esımle neden dıye sorup duruyoruz hıcbır sebep yok gorunuyor ama olmuyor 2 taneydı yumurtam ama yıne tutmadı allah ıstemeyınce olmuyor ıste napalım rabbımın karsısında ne soz yetıyo ne baska bısey o ne derse o kabulumuz.
selam kızlar guzel haber alan varmı bende haberler maalesef kotu tamamen adet oldum.
dunden berı cok uzgunum kara kara duusnup duruyorum esımle neden dıye sorup duruyoruz hıcbır sebep yok gorunuyor ama olmuyor 2 taneydı yumurtam ama yıne tutmadı allah ıstemeyınce olmuyor ıste napalım rabbımın karsısında ne soz yetıyo ne baska bısey o ne derse o kabulumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?