Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rüyamda oğlum olmuştu mavi giydirmiştim ona kucağıma aldım cok güzel bir duygu uyanınca içim yandı yine rüyaymış dedim

cnm moralini bozma. hem sen çok erken yaptırmışsın testlerini şimdi belli olmaz sadece kafanı karıştırdın. hem rüyada erkek çocuğu görmek murattır. iyi bi haber alacağına işarettir

kıslar sakın sakın biliyorum çok zor ama isyan eder gibi ne konuşalım nede düşünelim sonra rabbim kötü ders veriyor ben yaşadım biliyorum rabbim olumsuz sonuçla karşılaşınca bize sabır versin isyan ettirmesin hamd edenlerden eylesin bizim inşallah

cnm ben aşılama olduktan sonra 5 kilo aldım artık pskolojik mi yoksa hamilelik belirtisi mi bilemiorum.ağrılarının olması iyiye işaret inşallah bebeğin sana tutunmaya çalışıodur

off ben zaten 65 kilo olmuşum 5 kilo daha alırsam 70 olurum off çok fena :)) ay hamile kalayımda sağlıkla eşim geçen ablama diyorki bu nasıl hamile kalıcak ya top gibi olur artık yuvarlanır diyo :))) ben ahh ahh çok zayıftım çok işte bu pko illeti bu arada tüylenmem de çok ve şu an daha çok artmış durumda

canım aşılama oldun tarihle testi yaptın tarih arasında 7 gün oynuyor zaten 7 günde belli olmaz biliyorum ben 12ve 14 günlerde belli oluyor diye biliyorum oda kan testiyle sen biraz erken yapmışsın kan testini ve bugün bile 10. gün yani buda ne demek oluyor senin asıl test günün 28 agustos benim anladım bu yanlışmıyım biraz bekle canım 4 gün daha o zaman daha net belli olur sanıırm ..

evet cnm test günüm 28 i

SMGE canım peki bişi sorucam göğüslerimde hiç hassasiyet yok benim ya gerçi ne olursa olsun adet olacağım zamanlarda bile hiç göğüs hassasiyeti yaşamam ben sende varmıydı

SMGE canım peki bişi sorucam göğüslerimde hiç hassasiyet yok benim ya gerçi ne olursa olsun adet olacağım zamanlarda bile hiç göğüs hassasiyeti yaşamam ben sende varmıydı

cnm benim göğsümdeki hassasiyet daha yeni yeni başlıo ucu falan akşamları şişio ama daha yeni başladı önceden yoktu. hiç sorma o pko yüzünden ben 20 kilo aldım birden bire bide önceleri niye aldığımı bilmiodum daha yeni öğrendim sayılır

kızlar benimde rüyamda erkek bebeğim olmuş emzirmeye çalışıorum ama emziremiorum mama vericem evde mamayı bulamıorum veremiorum ama bebek o kadar aç ki anlatamam altını değiştircem değiştiremiorum kabus gibiydi onun için o kadar çırpınıodum ki anlatamam

selam kızlar guzel haber alan varmı bende haberler maalesef kotu tamamen adet oldum.
dunden berı cok uzgunum kara kara duusnup duruyorum esımle neden dıye sorup duruyoruz hıcbır sebep yok gorunuyor ama olmuyor 2 taneydı yumurtam ama yıne tutmadı allah ıstemeyınce olmuyor ıste napalım rabbımın karsısında ne soz yetıyo ne baska bısey o ne derse o kabulumuz.

canım bilinç altıda olabilir bu tarz rüyalar takılma yanii güzel şeyler düşün ALLAH kucagınada almayı nasip etsin inşlhh..

canım bidahaki sefere inşlhh ne güzel söyledin en iyisini en dogrusunu rabbim bilir o ne derse o olur haklısın valla..

krizantem canım çok geçmiş olsun üzüldüm rabbim inşallah kendiliğinden nasip eder eşinin sperm değerleri nasıl özellikle morfolojisine bakıldımı? SMGE bende geçenlerde rüyamda emzirdim ama göğsümden süt fışkırdığını görüyordum resmen sanırım bilinç altı bunlar canım

cnm üzülme allah bi yoluna koymuştur. sen rahim filmi çektirmiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…