- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
krizantem bişey sorcam canım sana sen ne kadardır ugraşıyosun bebk için merak ettim ..
ah canım sorma valla subatta 3 yıllık evlı olcaz.
evlendıgımzden berı bellı aralıklarla 3 dusuk yaptım sebebı kan pıhtılasmasıymıs.
sımdıde 10 aydır hamıle kalamıyorum en son asılama deneyelım dedık ıste 2 yumurtam vardı dedık bırınden bırı tutar yok yıne olmadı napıcamı sasırdım rahım fılmı harıc butun raporlarım tahlıllerım var ve hepsı temız esımdede sorun yok ama allah ıstemeyınce olmuyor.
canım üzüldüm tabiki ateş düştügü yeri yakıyor ama şu taraftan bakıncada hamile kalmanda bi sorun yokmuş bebgin oluyor ma düşüyor peki aşılama yoluyla kaldın zaman kan pırtılaşman olmcakmı canım doktorlar ne diyorlar bu duruma..
canım üzüldüm tabiki ateş düştügü yeri yakıyor ama şu taraftan bakıncada hamile kalmanda bi sorun yokmuş bebgin oluyor ma düşüyor peki aşılama yoluyla kaldın zaman kan pırtılaşman olmcakmı canım doktorlar ne diyorlar bu duruma..
dün bi ara hissettim ama yogun bı bel agrım yok , sahurda yumurta haşlamıştım tok tutuyor diye inan zor yedim yemek aralarında felan yedım kokusunu hıssetmeyeyım dıye ,inş vardır bıseyler ya
ne yaptın gülnihal haber varmı inşallah ben adet oldum senden ne haber
gülnihal belkide değerin yükselir allahtan ümit kesilmez doktorunu arayıp söyledin mi değerini
yok canim doktoru felan aramadim beklemedeyim hafta sonuna kadar beklicem bakalim ne olacak dedigin gibi allahtan umit kesilmez..
aminn ccanım saol çok tşkr edrim darısı sizlere inşallah benimki çatlatma ignesi vurundugumun 14.günü idrar testinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm 15. günde kanda baktırdım hamilesin dediler benimki aşılama degil ignelerden sonra bir yumurtam gelişti normal denemede oldu benimki ama daha kesiyi inşallah cuma günü görecegimTurko hamilemisin gözün aydın.Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin.Benim aşılamamda geçen hafta çarşamba yapıldı.6,5 gün oldu bugün.Kaç günde sonuç aldınız siz?
bende çok okudum mübinli yasin meyrem süresi faklan şimdide hatim inan bana dua en büyük şifa dile kulum dilegini vereyim demiş rabbimiz dualara sarıl canımCANIM SIKILDI allahım hakkımızda hayırlısını versin ben hiç dua falan okumadım namazda diledim sadece ama bu ay bu sefere meryem suresini okuyacağım inşallah ALLAH nasip ederse bakalım
ya dur haman aglma canım belki daha yükselir yaabugün başka bi yerde tekrar denedim 16 çıktı ağlıyorum şu an
bende pkoluyum bendede çok tüylenme olmuştu azı gittti ama şimdi okadar tüylenmem yok ama şimdi hamilelikten tekrar tüylü olmaya başlarım hamilelik ok tüylendiriyor sonra dogumdan sonrada dökülüyoroff ben zaten 65 kilo olmuşum 5 kilo daha alırsam 70 olurum off çok fena :)) ay hamile kalayımda sağlıkla eşim geçen ablama diyorki bu nasıl hamile kalıcak ya top gibi olur artık yuvarlanır diyo :))) ben ahh ahh çok zayıftım çok işte bu pko illeti bu arada tüylenmem de çok ve şu an daha çok artmış durumda
yok canim doktoru felan aramadim beklemedeyim hafta sonuna kadar beklicem bakalim ne olacak dedigin gibi allahtan umit kesilmez..
turcocum bu iğnenin etkileri ne zaman geçio
valla bilmiyorum ki canım
geçmş olsun canımsogukmu aldın kendine dikkat etsene ilaçta kullanamazsın
selam kızlar ne var ne yok görüşmeyeli ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?