Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bana takviye olarak ovitrellenin yarısını yaptırdı 19 ağustos ta acaba onun etkileri miydi

olabilir cnm sen çok erken yaptırdın testi belki ilacın etkisi yavaş yavaş geçio onun için değerin düşüo inşallah 12. Gününde yükselir. Benim rahime ekilme zamanı 9. Günümdü. Sen çok erken yaptırdın 10. Günden hatta 12. Günde itibaren yükselir bence

arkadaşlar iyi akşamlar topiği okuyayım dedim ama çok uzunmuş merak ettim nasıl sonuçlar kaç hamile çıktı?ben aralık ayında yaptırmıştım aşılamamı ve iki-üç haftaya bekliyoruz doğumu.tutanlara bi sancıda kurtarmak nasip etsin tutmayanların da bidahaya inşallah.

hamilelikte baş agrısı olur canım ben kızımda başım çatlardı çok baş ve bel agrısı çekmiştim bol vitamin ve demir kan ilacı falan al bak benim başım çok agrıyordu hiçbirşey geçirmedi acile gittim kansızlık çıktı 3 aydır kan şurubu içiyorum şu küçük şişelerdekinden ve şükür şimdilik baş agrım yok

geçmiş olsun canım belki bebktendir adet olamadın için vucut ısın yükselmiş olabilir ama yine hafife alma bi görün doktora istersen..

cnm bugün doktor aradı enfeksiyon varmış çok su iç dedi düşük tehliken görünmüo dedi. Belkide enfeksiyondan ateşim yükselio olabilir. Ctesi günü gitcem zaten doktora.

bide hamile olanlar sözüm size ne olur şu bilgisayarın başına az oturun lütf bebklere bi sakıncası olmasın ALLAH korusun yaa..

kaç günde geçio etkisi iğnenin bana taviye amaçlı ovitrellenin yarısını yaptırdı 19 ağustosta

allah kolay kurtarsın sag saglim bebegini kucagına alırsın inşallah bizde inşallahh
bide hamile olanlar sözüm size ne olur şu bilgisayarın başına az oturun lütf bebklere bi sakıncası olmasın ALLAH korusun yaa..

haklısın bende az oturmaya çalışacam canım..

arkadaşım tebrik ederim seni ALLAH analı babalı büyütsün inşlhh canım senin kaçıncı aşılamdı bu arada benim ilk aşılamam tutmadı ..

canım radyasyon yaydıgını biliyorum sadece ama yinede fazla takılmamk lazım nette diye düşünüyorum bu benim şahsi fikrim araştırmak gerek aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…