Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar kızlar bugün aşılama olalı 4 gün oldu ve gögüslerim aşırı agrıyo dayanamıyrum artık hiç bi kasık agrım falan yok ama acaba tutmadımı diye düşünmüyo degilimbende pko sorunu var eşimde bi sorun yok 1yıldır ugraşıyorum hiç düzğn bi sonuç alamdım beni bilgilendiriseniz sevinirim ilk aşılamanın tutma oranı düşükmü((

bende pkoluyum ve çatlatma ignesinden sonra normal denedik bir yumurtam vardı kan tahlilinde şükür hamile oldugumu ögrendim kafayı takma pkolularda hamile kalıyor sıkma canını inşallah tutmuştur

bende çatlatma iğnesini denedima ama olmamıştı aslında biz gününde çok sterese girdiğimiz için hiç bişey normale gitmedi aalhım inş herkezin gönlüne göre verir ver sende bebişini saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inşallah

merhaba bayanlar,ben burda yeniyim sağolun sizin sayenizde bir çok şeyi öğrendim.benim bugün aşılamamın 10.günü bekliyorum inşallah tutmuştur.ben 4 yıllık evliyim 3 yıldır te bir doktorla denemediğim bir tüp bebek kaldı her yöntemi denedim.Allah tayin ettiği zaman gelmeyince sen ne kdar çalışrısan çalış boş.inşallah herkese Allah hayırlısıyla bir evlat nasip eder....

aa test gününe az kalmış ozaman inşallah bebişin tutunmuşturr bizede yaz tammamı

AMİİNN Canım darısıda sizlere inşallahh benimde 2. denememde tuttu

canım eşinde sorun yoksa aşılamada şansın daha çok eğer yumurtanda kaliteli büyüdüyse tabi gerisi rabbime kalmış inşallah olur bu göğüs ağrısı çoğu kişide oluyor ilaçlardan ama ben hiç yaşamadı adet olacağım zaman bile göğüsleride bişi hissetmem

Kızlar bugün bir tanşa bebek görmeye gittim tek yumurta ikizi 2 tane kız bebek oyuncak gibilerdi valla sizlerede dua ettim sizlerede nasip etsin rabbim diye

Kızlar bugün bir tanşa bebek görmeye gittim tek yumurta ikizi 2 tane kız bebek oyuncak gibilerdi valla sizlerede dua ettim sizlerede nasip etsin rabbim diye

ayy bende az önce dayımların markette gördüm aman allahım çok güsel bir bebekti ya kız bebek o gözler dudaklar süperdi maşallah subhanallah ya bende dua ettim inşallah olur hepimizin

kızlar ya bu topikten hiç ikiz bebek haberi almıcakmıyız inşallah ikizlerimizde olur yaa çok güzel olur saglıklı bişekilde inşallah

rabiak senin bugün test günün değilmi canım ne yaptın ?

canım iyi akşamlar benim test günüm bugündü ama yaptırmadım.cumartesiye erteledi doktorum.çünkü bu pazar yaptırdım ve sonuç 0.3 çıktı yani negatif.aslında ben ümidimi yitimiştim ama doktorum erken olduğunu söyledi.bakalım bekliyoruz.sen naptın?

canım benim inşallah vardır dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…