iyi akşamlar kızlar bugün aşılama olalı 4 gün oldu ve gögüslerim aşırı agrıyo dayanamıyrum artık hiç bi kasık agrım falan yok ama acaba tutmadımı diye düşünmüyo degilimbende pko sorunu var eşimde bi sorun yok 1yıldır ugraşıyorum hiç düzğn bi sonuç alamdım beni bilgilendiriseniz sevinirim ilk aşılamanın tutma oranı düşükmü((
merhaba bayanlar,ben burda yeniyim sağolun sizin sayenizde bir çok şeyi öğrendim.benim bugün aşılamamın 10.günü bekliyorum inşallah tutmuştur.ben 4 yıllık evliyim 3 yıldır te bir doktorla denemediğim bir tüp bebek kaldı her yöntemi denedim.Allah tayin ettiği zaman gelmeyince sen ne kdar çalışrısan çalış boş.inşallah herkese Allah hayırlısıyla bir evlat nasip eder....
AMİİNN Canım darısıda sizlere inşallahh benimde 2. denememde tuttubende çatlatma iğnesini denedima ama olmamıştı aslında biz gününde çok sterese girdiğimiz için hiç bişey normale gitmedi aalhım inş herkezin gönlüne göre verir ver sende bebişini saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inşallah
iyi akşamlar kızlar bugün aşılama olalı 4 gün oldu ve gögüslerim aşırı agrıyo dayanamıyrum artık hiç bi kasık agrım falan yok ama acaba tutmadımı diye düşünmüyo degilimbende pko sorunu var eşimde bi sorun yok 1yıldır ugraşıyorum hiç düzğn bi sonuç alamdım beni bilgilendiriseniz sevinirim ilk aşılamanın tutma oranı düşükmü((
kızlar slm nasılsınız[/QUOTEşükür sen nasılsın..
Kızlar bugün bir tanşa bebek görmeye gittim tek yumurta ikizi 2 tane kız bebek oyuncak gibilerdi valla sizlerede dua ettim sizlerede nasip etsin rabbim diye
rabiak senin bugün test günün değilmi canım ne yaptın ?
kızlar slm nasılsınız[/QUOTEşükür sen nasılsın..
eh işte idare ediyoruz. Bende dün gece bir rüya gördüm inanılmazdı:) sanırım çok etkilenmişim bu ilk aşılamam ya benim:) Rüyamda üçüzüm olmuş kızlar üç tane erkek çocuğu gördüm rüyamda. Allahım ikiz de değil düşünün kızlar üçüz yani:) Allahım hayırlara çıkarsın inşallah. :))
kızlar ya bu topikten hiç ikiz bebek haberi almıcakmıyız inşallah ikizlerimizde olur yaa çok güzel olur saglıklı bişekilde inşallah
ben ben ben ben inşallah ben vericem o haberi :roflol::roflol:
canım iyi akşamlar benim test günüm bugündü ama yaptırmadım.cumartesiye erteledi doktorum.çünkü bu pazar yaptırdım ve sonuç 0.3 çıktı yani negatif.aslında ben ümidimi yitimiştim ama doktorum erken olduğunu söyledi.bakalım bekliyoruz.sen naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?